Kosa

BIO JE ZAPUŠTEN KAO ROBINZON KRUSO: Iz frizerskog salona izašao kao frajer i po, žene trljaju oči! (VIDEO)

Ni sam se nije nadao ovoj transformaciji.

21.07.2024 21:00

BIO JE ZAPUŠTEN KAO ROBINZON KRUSO: Iz frizerskog salona izašao kao frajer i po, žene trljaju oči! (VIDEO)
instagram-raakib.saloon

Frizura može reći mnogo o izgledu muškarca. Jači pol sve više pažnje posvećuje ulepšavanju, jednako kao i žene, želeći da im kosa bude besprekorna. Jedan čovek postao je viralan na društvenim mrežama nakon što se snimak njegove transformacije pojavio na Instagramu. 

Deluje kao da je decenijama negovao isti stil u vidu duge zapuštene smeđe brade i kose. Pomalo nepoverljivo on pruža ruku frizeru i seda na stolicu, a onda kreće kompletan preobražaj. Njegov divlji, zapušteni izgled, sličan Robinzonu Krusou na napuštenom ostrvu, privukao je pažnju mnogih kada se pojavio u salonu.

Frizer je najpre upotrebio trimer kako bi uklonio višak kose i brade, a zatim ih je skratio i stilizovao. Primetno je da su mu sve nepotrebne dlačice uklonili, napravili veoma popularnu i muževnu frizuru, a budući da mu je kosa bila smeđa, sprejem su je potamneli.

 

 

Promena je bila drastična, a muškarac je strpljivo sedeo na stolici, čekajući rezultat. Na kraju, kosa je bila ošišana i začešljana u stilu šezdesetih, a on je izgledao poput pravog zavodnika. Njegova atraktivnost i šarm nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a žene su priznale da izgleda neverovatno privlačno.

- Bigfoot ("Veliko stopalo") je došao, a izašao je kao bog!

- Ovaj frajer sada izgleda prilično "opako"!

- Ovaj momak je u stanju da uzdrma svet svojim izgledom! 

- Dugo godina mu je trebalo dobro šišanje. 

- Frizer je uradio sjajan posao, taj zanat ne ide svakome od ruke.

Transformacija ovog mladića još jednom je pokazala koliko frizura može uticati na izgled i samopouzdanje, a njegov novi stil sigurno će još dugo biti tema razgovora na društvenim mrežama.

instagram-raakib.saloon

Neverovatna transformacija

BONUS VIDEO:

Komentari (0)