Kosa

NAPRAVITE KOVRDŽE PEŠKIROM: Frizer je pokazao trik za kojim su žene poludele, rezultat je neverovatan! (VIDEO)

Bacite fen, viklere i figaro, evo kako da kosi date živost.

25.03.2024 16:00

NAPRAVITE KOVRDŽE PEŠKIROM: Frizer je pokazao trik za kojim su žene poludele, rezultat je neverovatan! (VIDEO)
shutterstock.com

Kosa je ukras na svakoj ženi, a ne postoji dama koja se ne bi složila da joj posvećuje pažnju više nego odeći. Svaka od nas ima drugačiji kvalitet kose, a činjenica je da niko nije uvek zadovoljan svojom frizurom i da uvek želi malo promene. One koje imaju ravnu kosu rado se okreću figaru i uvijanju kose, dok dame sa talasastom kosom koriste presu kako bi je ispravile.

shutterstock.com

Da bi dobile lepu talasastu i isfeniranu kosu mnoge dame koriste četke

Pošto je u poslednje vreme sve više dama opsednuto loknama i talasastom kosom,  svaka koja ima dugu kosu, a voli lokne, eksperimentiše na svoj način i pokušava da je uvije onako kako najbolje zna. To naravno nekada iziskuje i vreme, a može da bude i frustrirajuće ukoliko ne dobiju željeni rezultat.

S toga, neki frizeri su se dosetili i lakšeg načina da srede svoju mušteriju ali i uštede sebi vreme i troškove. Na Instagramu se pojavila objava koja je mnoge dame ostavila u čudu. Frizer je pokazao kako samo uz pomoć peškira svojoj mušteriji uspeva da uvije kosu u lokne.

On je na krajeve vlasi devojci stavio urolan peškir, a onda je oko njega omotao njenu kosu pa je na kraju gore pričvrstio štipaljkom. Dok je tako bila umotana, uzeo je fen i prešao preko nje. Nakon izvesnog vremena, kada je skinuo peškir sa njene glave pokazao je zapanjujući rezultat i prelepe definisane lokne. Mnogi su ostali u čudu te su se pitali da li je ovo moguće.

 

 

- Nije moguće da se tako definiše na taj način.

- Koliko laži..

- Kako je divno!

- Fokus pokus...- bili su neki od komentara.

Iako nije sasvim jasno da li je reč o obmani ili je frizeru zaista krenulo od ruke ovako nešto da napravi, frizura ove devojke mnoge je ostavila bez teksta. Ovome u prilog ide i korišćenje slične metode kovrdžanja kose koja je ranije bila popularna. Na mokru ili suvu kosu dame su nekada pramen po pramen kose umotavale u krpice koje su vezivale na kraju. Kosu su ostavljale preko noći da odstoji a onda bi ujutru dobile najlepše loknice. Ipak, ovo ostaje misterija da li "radi posao" pa nije na odmet isprobati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)