Kosa

PLAVUŠE SU PONOVO U MODI: Ove nijanse kose su hit proleća, za one smelije prepučuje se i fatalna crvena!

Mnoge poznate dame su promenile izgled, a među prvima je Rijana najavila koji će trendovi zavladati ove sezone.

21.03.2024 14:00

PLAVUŠE SU PONOVO U MODI: Ove nijanse kose su hit proleća, za one smelije prepučuje se i fatalna crvena!
shutterstock.com

Dame sve češće eksperimentišu sa bojom kose pa vidimo da su prisutne frizure sa izrastkom do nekih jarko crvenih tonova koji će, barem kako kažu stručnjaci, biti apsolutni hit ove godine. Mnoge poznate dame su menjale svoju boju pa smo tako videli Rijanu koja se pojavila sa plavom kosom što je jedan od slavnih stilista otkrio da će biti sjajan izbor ove godine. 

Zlatni zraci sunca ove tople boje, viđeni su i kod Kare Delevinj i Sijene Miler, prenosi popsugar.co.uk. Takođe žive boje, postaju apsolutni hit, a savršeno se uklapaju u trendove i ne zahtevaju posebno održavanje te podržavaju lepotu bez mnogo napora.

Sofi Kejbel iz House of Keune bi Bloom objašnjava kako su poželjne frizure sa prirodnijim, mekšim korenima jer je proces rasta neprimetan i omogućava duži vremenski period između posete frizeru. Da biste bili primećeni i održali svoj izgled ažurnim za godišnja doba koja slede, donosimo nekoliko predloga za najbolju boju kose.

Sirup blondi

Sirup plava boja je savršena boja za proleće, ako je verovati stilistima za kosu. Ona je prirodna, nosiva posebno ako dodate malo svetla jer će kosi dati novu dimenziju. Pokušajte da pronađete šampon koji će minimizirati ispiranje boje i koji će zadržati njen sjaj i svežinu.

Trešnja crvena

Opsesija crvenom bojom ne jenjava, pa je često vidimo i na mnogim influenserkama. Ova zapanjujuća i elegantna crvena nijansa stvara ravnotežu između smelosti i sofisticiranosti. Iako je ona odlična ideja za prolećni izgled, morate biti oprezni jer teško se dobija posebno ako počinjete od tamne baze. 

Održavanje zahteva redovno toniranje kako bi boja izgledala svežije i živopisno. 

Moka i latte Blondi

Kejbel je objasnila kako će ove dve nijanse takođe biti veliki hit 2024. godine i obe su idealne za toplu smeđu boju kose ili kada prelazite na plavu. Ona navodi kako su ove nijanse popularan izbor i da te nijanse često kombinuju meke brinete i plavuše te da daju sofisticirani i svestran izgled.

 

Prirodni izrastak i žive boje

"Uživljene boje", kako ih stilisti za kosu nazivaju, postaju popularne u raznim nijansama uključujući plavu, braon i bakarnu. Žene se često odlučuju za prirodnije tonove sa odabranom bojom kose, a Kejbel objašnjava kako je bakarna boja boja ove sezone. Da biste postigli najbolji efekat jer se tehnika izvodi složeno, najbolje rešenje je posetiti salon.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)