Kosa

OVA BOJA KOSE MUŠKARCE NAJVIŠE PALI! Poznata frizerka otkrila šta jači pol voli u stvari voli kod žena!

Sara Elizabet je promenila sve boje vlasi, a evo kakvo joj je iskustvo.

05.03.2023 20:02

OVA BOJA KOSE MUŠKARCE NAJVIŠE PALI! Poznata frizerka otkrila šta jači pol voli u stvari voli kod žena!
shutterstock.com

Sasvim svejedno koju boju kosu nosite, važno je da je volite i da se osećate u skladu sa njom. Iz godine u godinu stilisti za vlasi forisiraju nove frizure i nijanse pa su žene u totalnoj konfuziji kog stila bi trebalo da se drže. Ipak, činjenica je da nas neka boje kose može učiniti starijima, druga mlađima, pa je zbog toga važno da prilikom odabira konsultujemo stručno lice, iako nam se možda savet u prvi mah ne dopadne.

Poznata kanadska frizerka Sara Elizabet, na TikTok mreži je podelila svoje mišljenje o boji kose, tvrdeći da zna koju boju kose vole muškaci, ali i kako vas ljudi tretiraju na osnovu nje. 

Frizerka je podelila sa svojim pratiocima da je godinama menjala boju kose i pratila kako je drugi vide. 

pexels.com

Prema rečima frizerke crvenokose su te koje dobijaju najviše pažnje muškaraca

- Kada sam bila plavuša dobijala sam veliku pažnju muškaraca - istakla je frizerka u snimku.

Ipak, to nije kraj priče jer je ona otkrila kako među tim muškacima nije bilo kvalitetnog "materijala". Kako je istakla, nijedan od njih nije bila ništa posebno, čak su je tretirali kao dete. Na njenu plavu kosu gledali su pomalo prezrivo, a navodno se iza svega krila želja da je iskoriste.

Sara je objasnila kako je bila i brineta, ali da pažnju muškaraca nije imala ni izbliza kao kada je bila plavuša. Sada je crvenokosa i, kako tvrdi, nalazi se u poziciji između plavuše i brinete. Nema negativnih komentara, ali svakako dobija više pažnje nego kada je bila brineta. Objasnila je kako misli da ta boja kose najviše privlači muškarce.

- Sa crvenom kosom je kvalitet momaka daleko besprekorniji. Upoznala sam ljubav svog život dok sam imala crvenu kosu - kaže ona u objavi.

Mnogi  njeni pratioci su se složili sa njenom tezom rekavši kako i višebojna kosa privlači mušku pažnju. Riđokose dame su se oglasile tvrdeći da je i njihovo iskustvo slično i da je pažnja koju imaju od muškaraca neverovatna. S druge strane, brinete su rekle da su one privlačile poglede i pažnju suprotnog pola, ali da misle kako je crvena boja muškarcima zanimljivija u se*sualnom smislu.

Ipak, bilo je i onih koji su opovrgli tu tezu rekavši kako kosa nema veze sa tim kako ćemo se sa nekim prepoznati i da je u svemu najvažnija energija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)