Strpljivo!

POSLEDNJI DEO SEDAM SESTARA IPAK ĆE BITI OBJAVLJEN: Lusinda Rajli za sobom ostavila rukopis!

Poslednji roman iz serijala o sedam sestara Lusinde Rajli ipak će biti objavljen posthumno!

27.11.2021 13:49

POSLEDNJI DEO SEDAM SESTARA IPAK ĆE BITI OBJAVLJEN: Lusinda Rajli za sobom ostavila rukopis!
printscreen/instagram.com

Spisataljica Lusinda Rajli proslavila se serijalom knjiga o sedam sestara, koji je inspirisan grčkim mitom o Plejadama. Serijal je u početku trebalo da ima sedam romana, međutim, dok je pisala spisateljica je shvatila da rasplet neće uspeti da sklopi u tom broju, te je aktivno počela da piše i osmi nastavak.

Priča o sestrama koje su usvojene u različitim krajevima sveta, a čiji je otac, Tata Solt, misteriozan čovek o kome niko ništa ne zna, dobio je svoje razrešenje u osmom delu knjige "Atlas: Priča o Tati Soltu". Međutim, kada je spisateljica napustila ovaj svet, nakon dugogodišnje borbe protiv raka, mnogi fanovi pretpostavili su da kraj priče nikada neće saznati. 

Ipak, sin ove spisateljice Hari Vitaker obradovao je njene fanove i otkrio da će osmi deo izaći i to na proleće 2023. godine:

- Mama mi je prenela sve tajne serijala i održaću obećanje i podeliću ih sa njenim vernim čitaocima. Budite uvereni da će u proleće 2023. godine ceo svet znati ko je Tata Solt i zašto je usvojio sestre.

Naime, Lusinda je sa svojim sinom pisala priče za decu, a u amanet mu je ostavila deo osme knjige i sve svoje beleške, te mu je tražila da u slučaju da ne stigne da je završi on to uradi umesto nje. Fanove sedam sestara širom sveta ova vest je jako obradovala, a portal Srećna republika preporučuje vam da svakako pročitate ovaj serijal, ukoliko već niste.

Komentari (1)

Svetlana

20.02.2022 20:07

Prerano nas je napustila,ali ćemo je pamtiti po njenim delima.Hvala na ovoj prelepoj objavi sa nestrpljenjem očekujem osmu knjigu iz serijala Sedam sestara Lusinde Rajli,knjige koje se pamte i čitaju sa uživanjem.