Tetka Saveta

Kupili novu kuću i pronašli TAJNU SOBU UŽASA, od JEZIVIH SCENA pretnuli su od straha! (VIDEO)

U jednom trenutku mislili su da proživljavaju najgoru noćnu moru.

06.09.2022 10:30

Kupili novu kuću i pronašli TAJNU SOBU UŽASA, od JEZIVIH SCENA pretnuli su od straha! (VIDEO)
Pixabay

Kupovina nove kuće ili imanja svakome je u životu jedan od najradosnijih trenutaka. Ovaj veliki životni korak donosi pregršt uzbuđenja. Ipak, jednom paru se pretvorio u najgoru noćnu moru.

Supružnici iz Saseksa kupili su imanje na kojem su planirali svoj život iz snova. Stiven i Kerolin Sparks na svoje novo imanje poslali su izvođače radova kako bi ga preuredili pre nego što se oni usele. Nisu ni slutili da će im se život pretvoriti u horor film.

Printscreen/Dailymail.co.uk

Soba strave

Tokom rušenja kuće i pregledanja zidova, Stiven i arhitekta pronašli su vrata od tajne sobe. Kada su ih srušili videli su užasavajuću scenu. U skrivenoj prostoriji nalazio se samo jedan gvozdeni krevet. Supružnici su sutradan detaljno pregledali ovu prostoriju i naišli na niz užasa.

Naime, krevet zauzima samo deo sobe, a oko njega nalaze se rupe u podu i zidovima, kao i cevi okolo. Nakon prvobitnog šoka, supružnici su se našalili kako će ova prostorija ostati u ovako originalnom izdanju kako bi njihova ćerka snimila horor film za školski projekat.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)