Tetka Saveta

NAJJEDNOSTAVNIJI TRIK IKADA: Kako da vam dom miriše nikad lepše

Ako niste izvrstan kuvar ili ste početnik u pripremanju jela možda nije na odmet da pročitate savet stručnjaka kako da vam dom miriše lepo kao da ste skoro nešto pripremali. Tu je još po koji savet.

21.03.2022 15:00

NAJJEDNOSTAVNIJI TRIK IKADA: Kako da vam dom miriše nikad lepše
shutterstock.com

Želite da vaš dom miriše toplo na neki ukusno spremljen kolač, ali ste lenji da ga sami spremite?

Rerna vam može itekako u ovome pomoći, ističe dizajner enterijera Tatum Culhan. Sve što vam je potrebno je ekstrakt vanile koji ćete sipti u vatrostalnu posudu i staviti u rernu.

unsplash.com

Miris kuće mnogo govori o njoj

Uključite pećnicu na 300’ i ostavite posudu unutra 20 minuta. Prelep miris vanile proširiće se kroz vaš dom!

 

Za lepši miris odeće i kuće

Postoje i drugi načini da vaš dom prelepo miriše uz malo truda i bez posebnog spremanja. Na društvenim mrežama mogu se pronaći dobri saveti kako da prostor u kojem boravite još lepše miriše, a jedan stručnjakinja za organizaciju doma i čišćenje na TikToku je podelila savet kako da vaša odeća i kuća uvek lepo mirišu.

Za to vam nije potreban dobar parfem. Sve što treba da uradite jeste da iskombinujete nekoliko sastojaka za veš, prilikom pranja.

Deterdžent, tečni sapun i omekšivač  kad se iskombinuju daće magiju kako je ona rekla. Pogledajte kako je ona to izvela:

 

@bysophialee trust me on this one these will make your clothes smell GOOD #cleaning #cleantok #cleaninghacks ♬ original sound - bysophialee

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)