Tetka Saveta

PREMAZALA JE SLAVINE VOSKOM ZA SVEĆE I REŠILA PROBLEM KOJI JE MUČIO 20 GODINA: Sjajan kućni trik! (VIDEO)

Velika pomoć u čišćenju kuće.

29.09.2024 06:31

PREMAZALA JE SLAVINE VOSKOM ZA SVEĆE I REŠILA PROBLEM KOJI JE MUČIO 20 GODINA: Sjajan kućni trik! (VIDEO)
Shutterstock

Nema ništa iritantnije od dosadnih mrlja od vode koje se stalno pojavljuju na slavinama. Taman očistite celu kuću, sve blista, ali dovoljno je da samo jednom pustite vodu na česmi, i uporne fleke se ponovo pojavljuju.

A rešenje je neverovatno jednostavno.

Naime, Ana Luisa, korisnica Tik Toka, koja objavlljuje veoma viralne video klipove o čišćenju kuće, objasnila je kako je rešila problem sa mrljama od vode.

Dovoljno je da slavine premažete voskom za sveće, i voda se tu više neće zadržavati, i mrlje će nestati.

Ona je dala još nekoliko veoma korisnih saveta.

Još jedna stvar koja nervira mnoge su zamagljena ogledala, naročito posle kupanja ili tuširanja.

 

@anna_louisa_at_home Here’s 3 bathroom hacks you may not know! Have you tried any of these? 1. Rub candle wax on your taps and buff it in with a cloth to prevent water marks. The water runs straight off! 2. Use shaving foam to clean tour bathroom mirror and prevent it from fogging. 3. Add cotton wool balls with a few drops of essential oil to the base of your bathroom bin to keep it smelling fresh. *please always research essential oils before using if you have pets 🫶🏼 #cleantok #cleantok101 #cleantokuk #cleaningmotivation #cleaningtips #homecleaninghacks #cleaningtok ♬ Couldn't Care Less (feat. Gia Koka) - ALTÉGO

 

Da biste to sprečili sve što treba da uradite je da ogledalo očistite penom za brijanje. Posle toga se staklo više neće magliti.

Neprijatan miris iz kanti za đubre, možete da eliminišete uz malo mašte.

Napravite kuglice od vate, poprskajte ih sa nekoliko kapi esencijalnog ulja, ubacite u kese za đubre i celo kupatilo će mirisati, ne samo kante sa smeće.

Koliku su pažnju privukli saveti Ane Luise najbolje pokazuje činjenica da je ovaj video sakupio više od četiri miliona pregleda.

A komentarima su se ljudi pitali kako ovo ranije nisu saznali, i tvrdili da su trik isprobali u praksi, i da zaista deluje.

Isprobajte ih i vi, možda se iznenadite efektima kućnih trikova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)