Tetka Saveta

OVAJ KUVAR "VODI LJUBAV" SA SVOJOM HRANOM I ŽENE SU ODLEPILE: Njegovi snimci izazivaju srčani udar! (VIDEO)

Koliko kuvanje može da bude uzbudljivo, najbolje pokazuje Australijanac Sedrik Lorencen (32) čije video snimke žene prosto obožavaju.

19.06.2024 17:20

OVAJ KUVAR "VODI LJUBAV" SA SVOJOM HRANOM I ŽENE SU ODLEPILE: Njegovi snimci izazivaju srčani udar! (VIDEO)
printscreen/tiktok/cedriklorenzen

Za Sedrika dame kažu da "vodi ljubav" sa hranom injegovi snimci imaju milione pregleda. Njegova životna želja je da otvori restoran, a ako ovako nastavi, neće morati da brine za posetu.

- Nisam svesno birao moju strategiju za odnos sa publikom, kreirao sam sadržaj koji je meni bio zanimljiv. Tokom vremena, sve se prirodno razvilo i moji klipovi su veoma specifični - priča Sedrik koji svoje video klipove snima go do pojasa ili u uskoj majici.

@cedriklorenzen Open your legs, and let me show you a good time. #baking #tart #chocolate #pastry #dessert ♬ Get It Sexyy - Sexyy Red

Sadržaj koji stvara je, kako kaže, odraz njegove kreativnosti.

- Moj unikatni stil je baziran na romantici i sek*ualnosti. Za neke ljude je možda teško da shvate da je pomeranje granica neophodno ukoliko želite da budete primećeni i originalni. Naravno, uvek balansirate na granici između normale i preterivanja. Sve što radim ima svoju temu i namenu i usmereno je na ostvarenje moje želje da postanem vlasnik restorana - objašnjava Lorencen.

@cedriklorenzen Open your mouth and let me feed you my cream filled churro #dessert #churro #cannoli #foodie ♬ Love Is U - Koryn Hawthorne

- Povremeno se pitam da li su moji postupci suviše riskantni i često razmišljam o mogućnosti da me kritikuju ili čak zabrane moje naloge na društvenim mrežama. Međutim, shvatio sam da ono što ja radim ne nanosi štetu bilo kome. Moji snimci treba da budu zabavni i interaktivni, i ako vam se to ne sviđa, predlažem vam da nađete neki drugi nalog na internetu - zaključio je Sedrik.

@cedriklorenzen Come over for dinner later. Bring whipped cream for dessert. #cedriklorenzen #foodie #yummy #feedme ♬ Toxic - Britney Spears

Međutim, armija njegovih ženskih fanova ne mari za bilo kakve kritike Sedrikovog rada.

A neki od komentara na njegove snimke glase:

- Mislim da sam se uzbudila!

- Malo sam ljubomorna na tu hranu.

- Ovo treba da bude ilegalno!

- Mislim da sam upravo imala mini srčani udar.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)