Tetka Saveta

NAJBOLJI POKLONI ZA OSMI MART: Ideje koje će oduševiti svaku ženu!

Dadašnji dan je prilika da pokažete posebnim ženama koliko vam znače - predlažemo vam kako da to uradite

08.03.2024 11:31

NAJBOLJI POKLONI ZA OSMI MART: Ideje koje će oduševiti svaku ženu!
Shutterstock

Međunarodni dan žena je povod da ženama koje imaju važnu ulogu u vašem životu pokažete pažnju i naklonost na poseban način. Bez obzira da li su to majke, sestre, supruge, devojke ili prijateljice, važno je da poklon bude pažljivo odabran kako bi se osoba osetila voljeno i cenjeno. Ako imate dilemu šta pokloniti osobi koja vam je draga, evo nekoliko ideja koje možete da razmotrite.

Ručno rađeni nakit


Ručno rađeni nakit uvek je dobar izbor za poklon. Možete razmotriti kupovinu unikatnog komada nakita od kreativaca koji izlažu u malim galerijama ili, ako ste talentovani, probati da sami napravite neki komad nakita kao poseban poklon. Dami koja ima posebno mesto u vašem životu ovakav poklon će mnogo značiti, jer ćete tako pokazati da ste mislili o njoj.

Spa tretman


Osmi mart je prilika da ženama pružite priliku za relaksaciju i opuštanje. Poklonite im tretman u spa centru ili paket za masažu kako bi mogle da se opuste i uživaju. 

shutterstock.com

Vaučer za masažu oduševiće svaku ženu

Personalizovani pokloni


Personalizovani pokloni uvek ostavljaju poseban utisak. Razmislite o personalizovanim jastučićima, šoljama iz kojih će piti jutarnju kafu ili čaj, ramovima za slike ili nekom komadu odeće koji je vama draga dama želela da ima.
 

Iskustva


Umesto materijalnih poklona, možete razmotriti poklanjanje ulaznica za pozorišnu predstavu, koncert, odlazak na planinarenje, prolećni vikend-aranžman za dvoje u gradu koji je oduvek želela da poseti...

Još nije kasno ni za first minut uplate za letovanje, pa je iznenadite aranžmanom za destinaciju na kojoj bi volela da provede letnji odmor. Ovo je poseban način da provedete vreme zajedno i stvorite dragocene uspomene. A upravo su zajedničke uspomene ono što će vama draga dama uvek pamtiti i sa čim sigurno nećete pogrešiti.

shutterstock.com

Pravi je trenutak da rerervišete letnji odmor sa vama dragom osobom

Kulinarski doživljaj


Za ljubiteljke kuvanja, poklonite im kulinarski doživljaj poput časova kuvanja ili degustacije vina. Ovo je sjajan način da provedete vreme zajedno i naučite nešto novo.

Cveće i slatkiši

Pixabay.com

Cveće je uvek dobar izbor, ali ne zaboravite da uz buket napišete i čestitku

 

Klasični pokloni kao što su cveće i slatkiši uvek su dobrodošli. Razmislite o buketu omiljenog cveća, bambusu koji simboliše dugovečnost i sreću i nekom posebnom, lepo upakovanom slatkišu kako biste razveselili dragu osobu.

I ne zaboravite: poklon bez pisane čestitke ima manju emotivnu vrednost. 


BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)