Tetka Saveta

OVAJ PREDMET SVI DRŽIMO U KUĆI, A PRIVLAČI LOŠU SREĆU: Detaljno pregledajte svaki kutak doma i eliminišite uljeza (FOTO)

Feng-šui pravila za prosperitet.

14.01.2024 14:01

OVAJ PREDMET SVI DRŽIMO U KUĆI, A PRIVLAČI LOŠU SREĆU: Detaljno pregledajte svaki kutak doma i eliminišite uljeza (FOTO)
shutterstock.com

Feng-šui je drevna kineska veština koja se oslanja na iskorišćavanje potencijala zemlje i neba da bi se donelo blagostanje i sreća u nečiji dom i život. Svetlost igra vrlo važnu ulogu u feng-šuiju. Možemo poboljšati prostor tako što ćemo ga osvetliti pravim svetlima. Na primer, možemo ostaviti svetla uključena samo nekoliko sati uveče i već videti ogromnu razliku. Prema ovoj drevnoj veštini, pojedini predmeti koje držimo u domu mogu doneti dobru ili lošu sreću, u zavisnosti od toga gde ih i na koji način držimo.

pexels.com

Obratite pažnju na predmete koje držite u svom domu

Veruje se da čuvanje u kući starog kalendara ili držanje oznake na kalendaru na pogrešnom danu ili mesecu, može nepovoljno uticati na energiju u celom domu. Prema verovanjima feng-šuija, kalendar može imati uticaj na atmosferu i energiju u domu.


Kalendari su važni jer nas podsećaju na važne datume, ali ako se čuva stari kalendar, to može ukazivati na nered i haos, prema feng-šui filozofiji. Stagnirajuća energija prošlosti može vas zadržati u prošlosti i sprečiti vas da krenete napred, te se preporučuje izbegavanje čuvanja starih kalendara u domu.

pexels.com

Bacite stare kalendare

Feng-šui stručnjaci preporučuju određene lokacije za postavljanje kalendara kako bi privukli dobru energiju. Prema feng-šui filozofiji, povoljni prostori za kalendar su severni sektor doma, radna soba ili kancelarija. S druge strane, preporučuje se izbegavanje čuvanja kalendara kod prednjih vrata, u kupatilu, spavaćoj sobi, trpezariji i van istočnog sektora.



Iako se čuvanje starih kalendara može činiti bezazlenim, prema verovanjima feng-šuija, to može imati uticaj na energiju u domu. Stari kalendar može simbolizovati nered i haos, te zadržavanje u prošlosti. Stoga, prema feng-šuiju, važno je pažljivo razmotriti gde i kako čuvamo kalendare u domu kako bismo privukli pozitivnu energiju i stvorili harmoniju.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)