Tetka Saveta

20 NAJLEPŠIH BOŽIĆNIH ČESTITKI: Bilo da želite da pošaljete nešto posebno partneru, članu porodice ili prijatelju, imamo rešenje za vas!

Ukoliko vam je ponestalo inspiracije, Srećna Republika donosi vam idealne poruke koje možete poslati dragim ljudima na najradosniji hrišćanski praznik.

07.01.2024 09:02

20 NAJLEPŠIH BOŽIĆNIH ČESTITKI: Bilo da želite da pošaljete nešto posebno partneru, članu porodice ili prijatelju, imamo rešenje za vas!
shutterstock.com

Božićne čestitke obično se pišu kao izraz ljubavi, radosti, mira i blagostanja tokom božićnih praznika. Ove čestitke su tradicionalni način da se pokaže pažnja i toplina prema prijateljima, porodici, partneru, kolegama i drugim dragim osobama tokom ovog posebnog perioda godine. Razmena božićnih čestitki ima dugu istoriju i postala je deo božićnih običaja u mnogim kulturama.

Srećna Republika donosi vam 20 božićnih čestitki i to 10 upućenih partneru i 10 za porodicu ili prijatelje. Ukoliko vam je ponestalo inspiracije, a ne želite da se svedete na klasične poruke, mi imamo rešenje za vas.

Srećna republika

Poželite dragim ljudima ljubav na originalan način

Poruke upućene partneru

1. Srećan Božić ljubavi moja, neka ovo čarobno godišnje doba ispuni tvoje srce ljubavlju, radošću i toplinom, volim te sve više svaki dan.

2. U ovoj svetloj božićnoj noći želim ti neizmernu sreću, mir u srcu i bezgraničnu ljubav. Hvala ti što si svetlost u mom životu. Srećan Božić, draga, Hristos se rodi.

3. Božić je vreme ljubavi, a naša ljubav čini svaki trenutak posebnim. Srećan Božić, ljubavi moja! Neka naša ljubav bude još jača i zablista kao božićna svetla.

4. Hristos se rodi, ljubavi! Neka ova magična noć donese toplinu tvog dodira, slatke poljupce i trenutke sreće koji će zauvek ostati urezani u našim srcima.

5. U ovoj magičnoj sezoni želim ti ljubav, sreću i prosperitet. Hvala ti što si moj najveći dar i mir. 

tiktok/printscreen-shareclub

Poželite nekome na Božić ljubav!

6. Neka Božić bude kao bajka, a naša ljubav priča koja nikad ne bledi. Srećan Božić, ljubavi, Hristos se rodi. 

7. Srećan Božić, srce moje! Neka ti ovo blagosloveno godišnje doba donese radost, smeh i nezaboravne trenutke ispunjene ljubavlju. Volim te bezuslovno.

8. Na ovaj poseban dan, želim ti toplinu doma, osmeh na licu i neizmernu ljubav u srcu. Hristos se rodi, ljubavi! Hvala ti što si uvek sa mnom.

9. Božić je vreme ljubavi i zajedništva, a sa tobom je svaki trenutak poseban. Srećan Božić, anđele moj! Neka naša ljubav bude svetionik u ovoj divnoj prazničnoj sezoni.

10. Srećan Božić, ljubavi mog života! Neka ova magična noć bude ispunjena ljubavlju, srećom i toplinom. Radujem se da još mnogo Božića provedemo zajedno.

shutterstock.com

Mislite i na porodicu i prijatelje

Poruke upućene porodici i prijateljima

1. Neka ti Božić donese obilje radosti, ljubavi i smeha. Hvala ti što si uvek tu za mene u svakom trenutku. Mir Božiji, Hristos se rodi.

2. Neka ti ovo čarobno godišnje doba donese toplinu doma, blizinu porodice i bezbroj lepih zajedničkih trenutaka.

3. Prijatelji poput tebe su pravo blago. Neka ti Božić bude ispunjen ljubavlju, srećom i nezaboravnim trenucima. 

4. U ovoj božićnoj čestitki šaljem ti najlepše želje: mir u srcu, radost u duši i ljubav koja traje večno. Srećan Božić, dragi prijatelju, Hristos se rodi!

5. Neka svetlost božićnih lampica obasja vaše domove i donese vam toplinu i radost. Hvala vam na divnim trenucima koje delimo. Mir božiji, Hristos se rodi!

Pixabay.com

Čestitka koja će izazvati osmeh na licama vaših dragih osoba

6. Prijateljstvo kao što je tvoje je najveći dar. Neka ti Božić donese bezgraničnu sreću i neka nas godina koja dolazi još jače veže. Srećan Božić, Hristos se rodi!

7. U ovoj posebnoj sezoni želim vam mir u srcu, ljubav u porodici i radost u duši. Hvala vam što ste tu za mene.

8. Neka vam božićna zvona donesu sreću i blagoslov. Želim vam divne trenutke i neka Nova godina bude ispunjena uspehom i ljubavlju. Srećan Božić, Hristos se rodi!

9. Neka ova magična noć bude ispunjena ljubavlju i toplinom, a Nova godina donese obilje uspeha i sreće, volim vas!

10. Prijatelji su kao zvezde koje sijaju u našem životu. Neka vaš Božić bude ispunjen radošću, a Nova godina neka vam donese nove sjajne trenutke. Mir božiji, Hrostos se rodi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)