Tetka Saveta

DA LI PERETE JELKU PRE UKRAŠAVANJA: Žena je pokazala kako to radi što je bio povod za žestok sukob na društvenim mrežama! (FOTO+VIDEO)

Jedni su je napadali, drugi branili njen postupak, a komentari ne prestaju da se nižu.

01.12.2023 14:00

DA LI PERETE JELKU PRE UKRAŠAVANJA: Žena je pokazala kako to radi što je bio povod za žestok sukob na društvenim mrežama! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-rhema.br

Prednovogodišnja euforija polako se zahuhtava a društvene mreže su pune saveta kako ukrasiti dom. Jedan Tik-tok snimak izazvao je veliku pažnju i dobio veliki broj različitih komentara. Naime, jedna žena je kupila plastičnu novogodišnju jelku, ali je preporučila šta pre dekoracije morate da je operete. Ovo se odnosi i na one jelke koje čuvate preko godine, zato što skupljaju mnogo prašine. 

Žena koja se na ovoj društvenoj mreži predstavlja kao Rema savetovala je kako da operete novogodišnju jelku. Ona je drvce ubacila u kadu, potom je prska sprejom koji podseća na tečnost za pranje prozora. To nije bilo dovoljno pa je iskoristila i tečnost za sudove sve dok jelka nije bila prekrivena obilnom penom, a potom je polako ispira tušem. Budući da je snimila ceo proces vidi se i voda koja izlazi sa jelke.

Ovo je izazvalo veliku debatu na društvenim mrežama. Jedan broj žena podržala je Remu i objasnila da je pranje neophodno s obzirom na to da većina ovih proizvoda dolazi iz Kine i da su bile skladištene ko zna gde pre nego što su stigle do kupaca u Americi. na ovaj način se eleminiše i jak, specifičan miris koji se može ostetiti u kineskim radnjama bilo gde u svetu.

Međutim, bilo je i oni žena koje su smatrale da je pranje nove jelke totalni gubitak vremena i potpuno bespotrebno. 

- Operite božićnu jelku zajedno sa mnom - stoji u opisu ovog videa, a o tome  je pisao i San.

 

 

Snimak je na Tik-toku ipak naišao na više od 100.000 sviđanja, a komentari su usledili.

- Sada kada sam videla da sa jelke izlazi totalno čista voda, naravno da neću prati novu kupovnu jelku.

- U moru obaveza koje imam pred Božić, samo mi fali još detaljno pranje jelke.

- Nije naodmet oprati jelke koje godinama stoje ko zna gde i skupljaju prašinu, ali mislim da nije potrebno da peremo nove kupovne jelke.

- Ja se ježim mirisa kineskih jelki, tako da sam i svoju prvo lepo oprala i namirisala.

- Možda je gubljenje vremena, ali ljudi zaboravljaju da jelka stoji više od mesec dana u kući i da čestice sa nje udišemo svakog dana.

- Zbog toga ja nikad ne koristim plastične jelke, već isključivo prirodne i sa busenom. Posle praznika je posadim negde i eto duple koristi.

- Zbog tog smrada koji se širi iz kineksih radnji ništa ne kupujem kod njih pa ni jelke. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)