Tetka Saveta

"NIJE NI ČUDO ŠTO NIKAD NE JEDEM KAD IDEM U GOSTE": Žena je oprala patike u mašini i zgrozila ljude na društvenim mrežama! (VIDEO)

Ona se pohvalila čistom obućom a njen post je naišao na brojne negativne kritike.

04.10.2023 17:00

"NIJE NI ČUDO ŠTO NIKAD NE JEDEM KAD IDEM U GOSTE": Žena je oprala patike u mašini i zgrozila ljude na društvenim mrežama! (VIDEO)
Shutterstock

Pranje patika je često dosadno posebno kad su previše zaprljane. Bele patike je tek teško oprati jer vremenom gube boju. Postoje brojni načini kako ih očistiti od gumice za brisanje do sode bikarbone, upotrebe specijalnih pasata ili ih jednostavno ubacite u mašinu za pranje veša i operite.

Doduše, na ovaj način rizikujete da vam se obuća raspadne ukoliko nije kvalitetna, ali mnoge žene se kunu da je ovo najbolji i najjednostavniji način za pranje posebno belih patika. Međutim, jedna Tiktokerka je odlučila da ode korak dalje i isprobala drugačiji način pranja patika.

Shutterstok

Čista obuća je želja svih nas i stalno smo u potrazi za novim rešenjima kako da ona bude čistija

Ona je podelila video snimak kako je poređala prljave patike u mašini za pranje sudova, potom je ubacila tabletu, uključila je i usledilo je pranje patika. Rezultati su bili i više nego neverovatni. Čiste, oprane i polusuve patike su zasijale iz mašine kao da su tek kupljene.

Međutim, ovaj njen način pranja obuće naišao je na zgražavanje ljudi na društvenim mreža. Pre svega zato što nije higijenski posle prljave obuće u takvoj mašini prati posuđe i tanjire iz kojih se jede. Oni su oštro  kritikovali ženu i poručili joj da je na ovaj način dovela u opasnost sebe i svoje ukućane.

- Nema šanse da je ovo realno!

- Nije ni čudo što ne jedem kad idem u goste, ovo je grozno!

- I onda ćeš jesti iz sudova koje si oprala posle toga u toj istoj mašini?!

- Neće li se đon osušiti ili otopiti zbog temperature- bili su neki od komentara

Kako je objasnila ova tiktokerka u uputstvu za mašinu za sudove je videla da postoji mogućnost da na ovaj način bezbedno opere i druge stvari koje u sebi sadrže lepljivu mast poput filtera sa hauba i slično. Ona  smatra kako su patike najmanji problem za ovu vrstu pranja. 

Jedna od korisnica ju je pitala da li je probala da opere i nešto drugo poput kapa a žena je u drugoj objavi pokazala potpuno čiste i oprane kape i kačkete koje je takođe bez premišljanja ubacila na pranje u mašinu za sudove.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)