Tetka Saveta

KOMŠIJE SU BILE NA ODMORU, A CVEĆE IM SE OSUŠILO: Evo kako se jedna žena dosetila da pomogne stanarima susednog stana (VIDEO)

Pronašla je jednostavno rešenje koje će mnogima biti od koristi.

28.07.2023 11:16

KOMŠIJE SU BILE NA ODMORU, A CVEĆE IM SE OSUŠILO: Evo kako se jedna žena dosetila da pomogne stanarima susednog stana (VIDEO)
pexels.com

Negovanje cveća zahteva posvećeno vreme, a sada kada su vreli dani, zahteva i redovno zalivanje. Mnogi su smislili razne načine kako da obezbede zalivanje svojih biljki, na primer "kap po kap", a oni koji imaju sreće da su im tu prijatelji ili rodbina, mogu u potpunosti da se oslone na njihovu pomoć u vezi staranja o njemu.

pexels.com

Najveći problem je kada tokom putovanja treba nekom ostaviti cveće da brine o njemu

Jedna Tiktokerka nije bila u obavezi da to učini umesto drugoga, ali je rado pritekla u pomoć videvši suvo cveće na terasi svojih komšija. Ona je u kratkom snimku pokazala kako je na jednostavan način zalila cveče svojih komšija, koje se nalazilo na terasti ispod njene. 

Napunila je plastičnu flašu, a onda je koristeći najmanji otvor na njoj zalila komšijsko cveće, uperivši bocu ka saksiji. Uprkos daljini koja ih je delila, žena je uspela da završi posao, a njenoj snlažljivosti i jednostavnom izumu mnogi su odali priznanje. 

@lbhomespiff When your neighbors forget to water their plants!? I'll help! 🧏‍♀️💦 yw 👐 @Plance.co #plantsoftiktok #gardensoftiktok #foryou #plantlover #waterplantswithme ♬ original sound - Homespiff

Oduševljeni korisnici ove društvene mreže su pohvalili ovaj gest i rekli da bi voleli da imaju takvog komšiju.

- Moja mama je to učinila u kancelariji njenog terapeuta, a on je rekao da je razbila sve granice.

- Heroj za koga nisu znali da im je potreban.

-Moj komšija je ovo tajno uradio za mene. To je tako lepo,

- Kao neko sa sećanjem zlatne ribice, hvala vam!

- Postani moj komšija - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi Tiktokeri su primetili da je reč o zaista  dobrom komšiji i prokomentarisali su kako bi rado želeli da dele prostor sa takvim ljudima čiju pomoć imaju i onda kada na nju ne računaju. Tiktokerka je dobila velike pohvale na račun svog izuma za koji su rekli da ne zahteva ni finansije ni neki naročiti trud, a da je njenim komšijama sigurno mnogo značio. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)