Numerologija

DAME ROĐENE NA OVE DATUME ĆE SE KAD-TAD OBOGATITI: Njima je u zvezdama zapisano da će biti uspešne! (FOTO)

Da li ste i vi među ovim srećnicama?

29.11.2023 09:00

DAME ROĐENE NA OVE DATUME ĆE SE KAD-TAD OBOGATITI: Njima je u zvezdama zapisano da će biti uspešne! (FOTO)
Shutterstock

Biti uspešna žena u svetu u kome i dalje vladaju muškarci nije ni jednostavno, ni lako. Pojedine dame koliko god se trudile, školovale i ulagalale u sebe ne uspevaju da postignu željeni uspeh. Prema rečima astrologa, da biste dostigli određene poslovne visine mora mnogo toga da se skocka, uključujući i zvezde. Naime, postoje žene kojima je u zvezdama zapisano da će pre ili kasnije da se obogate. 

Srećna republika vam donosi koje dame će, uz znanje i pamet imati i sreće da se obogate, pa proverite da li ste i vi među njima

shutterstock.com

Veruje se da su rođene pod srećnom zvedom, iako one ulažu veliki rad i trud da bi postale uspešne

Tumačenje numerologa 

Kako je za Astrotok objasnila numerolog Ana Halk, žene koje su rođene na određene datume su snažne, nezavisne, nemaju problema sa konkurencijom i sposobne su da zarade veliku količinu novca. Veruje se da su žene rođene na određene datume došle na ovaj svet da bi se obogatile. Neko će reći da su rođene pod srećnom zvezdom, ali ne treba zaboraviti da su one ulagale ogroman rad i trud da bi postigle uspeh, često "ginući na poslu" mnogo više nego muškarci. 

Ako se pogledaju najuspešnije i najbogatije dame na svetu primetno je da većina njih ima dosta sličnosti, a kako se čini, sve što dotaknu pretvaraju u zlato. Većina njih ima iste brojeve u datumu rođenja, što prema Aninim rečima, nije ni najmanje slučajno. Kako je ona objasnila, žene koje su rođene na određene datume su prepune energije, nepokolebljive kad su u pitanju njihove ideje i sposobne su da izguraju svoje uprkos svim preprekama.

Shutterstock

Muškarci su često ljubomorni na ove dame

 

Muškarci često iz čiste ljubomore ističu da su uspešne samo zato što su žene, iako je to daleko od istine. Možda se na prvi pogled čini da do svega u životu dolaze sa lakoćom, a istina je zapravo sasvim drugačija. Ove dame se poput feniksa izdižu iz siromaštva, jer imaju snagu i jasnu viziju sopstvene budućnosti.

Prema rečima numerologa, ovo se odnosi na žene koje su rođene na sledeće datume: 4, 7, 8, 11, 13, 17, 19, 25, 29. i 31. dan u mesecu, bez obzira koji je mesec u pitanju.  Ako ste uz to još rođene i u horoskopskim znakovima Ovan Bik, Lav ili Škorpija, uspeh i bogatstvo vam je gotovo zagarantovano, bez obzira na to kojim poslom se bavite.

Da li vi poznajete neku uspešnu damu koja je rođena na ove datume? Ako do sad niste znali koja je tajna njihovog uspeha, sada znate. Naravno, nije dovoljno samo biti rođen pod srećnom zvezdom; za uspeh se treba boriti, a ove dame nepogrešivo znaju kako. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)