Horoskop

Nedeljni HOROSKOP: Device nemaju vremena za ljubav, Rakovi u velikim promenama

Saznajte kakve su astro-prognoze za vaš horoskopski znak za ovu nedelju

22.08.2022 07:00

Nedeljni HOROSKOP: Device nemaju vremena za ljubav, Rakovi u velikim promenama
shutterstock.com

Pred nama je uzbudljiva nedelja, barem za većinu horoskopskih znakova. Pročitajte detaljnu astro-prognozu za vaš znak zodijaka.

Ovan - U bržem ritmu

POSAO: Ovnovi će ove nedelje osetiti mnogo veći naboj energije i mogućnost da se bolje izraze na poslovnom planu. Oslobodićete se nekih ograničenja, nekih stvari koje su vas sputavale i usporavale i mnogo bolje se snalaziti sa datim okolnostima. Međutim, krajem nedelje možete da očekujete i neke izazove. Morate da obratite pažnju na komunikaciju jer vrlo lako može doći do nesporazuma, rasprava i ljutnje, a u isto vreme te situacije vam mogu pomoći da probudite i podignete kvalitet i organizaciju na poslu. Može vas povrediti nečija izjava ili način komunikacije, ali je to i dobar povod da neke stvari postavite na mesto na dugoročnom planu. Bićete motivisani da drugačije gledate na sebe i napravite korak koji će vas staviti u bolju poziciju, bilo da se radi o obavezama, bilo o finansijama ili o nekim drugim pogodnostima. Naglo će se neke stvari poboljšati, pokrenuti neki novi poslovi i energija, a vi se osećati bolje i uspešnije. Nije isključena i daleko bolja finansijska situacija, ali će se, u svakom slučaju, troškovi i dugovi smanjiti. Mnogi Ovnovi će dobiti ponudu za posao, dok bi neki mogli da pokrenu privatni biznis ili će u ovom periodu razmišljati o tome. Sve se može desiti iznenada. Neku ideju, hobi ili želju možete realizovati i to s nekim iz bliskog okruženja. Moguće je da se radi o poslu od kuće, ali i stvarima koji se tiču hrane, doma, zdravlja.. Imate mnogo potencijala, talenata i mogućnosti, samo nemojte biti nestrpljivi, žuriti i okrenuti se finansijama i materijalizaciji.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku i vezi imaće više razumevanja i strpljenja za bližnje, ali će i s partnerom imati mnogo bolju komunikaciju, pa će ishod biti harmonični odnosi, dobra rešenja i okolnosti. Sreća i blagostanje će se osećati u vazduhu, ali će vam osmeh izmamiti deca i vreme provedeno s njima. Za vikend biste mogli biti povređeni jer će nešto biti obezvređeno ili bliske osobe neće vrednovati šta ste za njih uradili. Probajte da ne reagujete burno, to je samo vaš trenutni osećaj i splet okolnosti. Bićete neobično tolerantni i težiti iskrenim emocijama i odnosu. Slobodni Ovnovi su veće neko vreme u oblacima kada je ljubav u pitanju. Opčinila vas je osoba koja je veoma komunikativna, nasmejana i zna šta želi. Prijaće vam razgovori i vreme provedeno s njom, ali probajte da svemu pristupate realnije jer biste zbog prevelikih očekivanja krajem nedelje mogli da doživite razočaranje, a, u stvari, samo niste dobro sagledali situaciju. Nemojte se isuviše vezivati, već probajte postepeno da stvarate bliskost.

ZDRAVLJE: Ovnovi bi krajem nedelje mogli da imaju problema s nervozom i stomakom.

SAVET: Nemojte žuriti tamo gde su stvari emotivnije i osetljivije

Bik - Spremni za promene

POSAO: Bikovi će se mnogo bolje osećati od ove nedelje i lakše izraziti sve ono što žele da realizuju i materijalizuju. Sve ono što ste imali u planu dobiće jasniju formu, a vi ćete se osećati rasterećenije i lakše. Sve što budete započeli još će biti malo osetljivije jer ste još u fazi razvoja, zato je potrebno da sve ispratite i radite postepeno, korak po korak. Ovde se radi o nekim stvarima koje su važne za dugoročnu karijeru, pa će sve što budete u ovom periodu radili dobiti stabilnost i sigurnost u onoj meri koju u ovom periodu budete postavili. Ne dozvolite emocijama da vas izbace iz takta i u nekim situacijama vode, već probajte da razmišljate zrelo i mudro. U narednih šest meseci će se razjasniti u kom pravcu treba da se razvijate, pa obratite pažnju na sve situacije i ljude koji vam budu dolazili. Mnogi Bikovi će rešiti da se posvete privatnom poslu ili radu od kuće, a oni koji su već u tom biznisu napraviće velike promene u poslu. Inspiraciju i stimulaciju možete dobiti ubrzo i to u bliskom okruženju. Možete se čak i uplašiti svega onoga što vam nadolazi, ali nema razloga da brinete ako svemu pristupate iskreno. Budite strpljivi i rezultati će sigurno doći. Krajem nedelje će se u vama probuditi motiv i želja da reagujete, pa neki događaji mogu biti važan okidač da se pokrenete. Neko bi mogao da prepozna potencijal vašeg proizvoda ili rada i ponudi vam poslovnu saradnju. Ne treba se previše isticati jer bi neko ko je konkurencija mogao da reaguje suprotno i ospori vaš rad i originalnost, pa budite obazrivi. Informacije koje budu dolazile do vas nateraće vas da se otvorite i budite živahniji i preduzimljiviji.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje imaće dosta otvoreniji odnos s partnerom. Moguće je da ćete izgovoriti stvari koje niste nikada do sada i ispoljiti nešto što se dugo nalazi u vama. Partneru će biti jasno koliko vam je stalo do njega, a vi ćete ujedno prepoznati šta se dešava duboko u vama. Sve će se odvijati onako kako treba i intenzitetom koji vam godi. Slobodni Bikovi se nalaze u malo drugačijoj situaciji. Osećanja i emocije ćete više zadržavati za sebe, pa osoba do koje vam je stalo i ne zna šta mislite i osećate. Krajem ove nedelje bi mogla da se pokrenu dešavanja ili ćete, na neki način, pokazati emocije bez obzira na reakciju te osobe, ali biste veoma brzo mogli da se pokajete i uplašite. Mogli biste da se povučete ili će vam, iz nekog razloga, biti neprijatno. Ponovo biste mogli da držite emocije pod kontrolom, što neće voditi ničemu, samo ćete biti još više povređeni. Mnogo je bolji ishod ako budete iskreni i do kraja ispoljili ono što osećate i ne plašite se reakcije druge strane.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s grlom i vratom. Ubacite neku fizičku aktivnost i pokrenite se. Budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET + Svaka vrsta pritiska može imati kontraefekat

Blizanci  - Spremni za nove pobede

POSAO: Blizanci će ove nedelje osetiti ogromnu promenu na svim poljima. Osetićete ogroman naboj energije i želju da nešto promenite. Vaša priroda i karakter će se pojačati, pa vas često neće držati mesto, želećete da radite više stvari, započinjaćete mnogo toga. Zato treba da budete oprezni i da znate kada treba da se zaustavite jer tu može biti svega previše. Kod mnogih Blizanaca će se buditi poslovne okolnosti i one isplanirane i neisplanirane, pa nemojte žuriti s odlukama ili naglo presecati. Dešavaće vam se mnoge iznenadne okolnosti i nagli preokreti da čak i vi nećete moći sve da ispratite. Nećete gubiti vreme, ali ni prilike koje vam se budu nudile. Krajem nedelje će naročito biti naglašena impulsivnost i nagle reakcije, pa biste mogli da uđete u sukob s nekim od autoriteta. Ovih dana će mnogi Blizanci na specifičan način napraviti neko dugoročno poslovanje i pomeriti granice u poslovanju. Imaćete razloga da budete zadovoljni jer će mnogo toga s vremenom prerasti u kvalitetniji ishod i rezultate. Finasijska situacija će biti stabilnija i ide uzlaznom putanjom, ali dobro sagledajte situaciju gde ste bili, a gde ste sada, budite strpljivi i napravite razliku kako su ranije funkcionisale stvari, a kako je to sada da biste bolje prihvatili sve što radite. Imate velika očekivanja, pa biste u nekim momentima mogli pomisliti da je sve što radite uzalud, što nikako nije tačno. Sve do 20. septembra vodite više računa o razvoju i napretku, a materijalizacija će doći sama po sebi. Studenti će imati sreće s ispitima koje nisu mogli dugo da polože, pa probajte da se oslobodite treme.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će pokazivati brigu, pažnju i nežnost prema partneru. Moguće je da ćete želeti da obradujete osobu s kojom ste, ali to možete uraditi na brzoplet i nespretan način, pa može doći do nesporazuma. Kada nešto želite da saopštite partneru, sačekajte par dana da on to procesuira, pa onda nastavite komunikaciju. Krajem nedelje ćete moći da saberete utiske i napravite nove planove. Moguće je i neko kraće putovanje. Slobodni Blizanci bi trebalo da budu strpljivi i ni na čemu da ne insistiraju kada je osoba koja im se dopada u pitanju. Moguće je da se ta osoba nalazi na putovanju ili je, na neki način, odvojena od vas. Neki Blizanci će imati kontakt s nekom osobom iz prošlosti, ali bi i neko od prijatelja mogao da vam pokaže naklonost. Sve u svemu, ljubav dolazi s više strana, a vi ćete i te kako uživati u tome.

ZDRAVLJE:  Blizanci će se ove nedelje osećati mnogo življe, ali zdravstvena situacija zavisi od toga kako prihvate naboj energije. Ako vam to smeta, možete imati problema s glavoboljom, očima, nervozom ili čak depresijom.

SAVET + Ne propuštajte prilike, ali se trudite da dobro procenite situacije

RAK - Rešenja kroz komunikaciju

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje akcenat je na komunikaciji i ostvarenju ciljeva. Na početku nedelje imaćete priliku da obavite razgovor s poslovnim partnerima u kom ćete se dotaći tema koje vas opterećuju na jedan dublji način. Moć ubeđivanja vam je velika, pa lako možete navesti sagovornika da vam poveruje i pomogne u ostvarenju ciljeva. Tokom cele nedelje imaćete jaku potrebu da razrešite s drugima sve što smatrate zaista važnim i što se nalazi u vašem fokusu. Nekim ljudima se neće svideti vaš samouveren stav i nametanje određenih tema, pa možete da očekujete prikrivene opstrukcije, za koje vam u prvom trenutku neće biti jasno iz kog pravca dolaze, ali ćete krajem nedelje shvatiti. Od srede ćete se više baviti nekim ličnim dešavanjima, a mnogi će imati priliku za preseljenje u drugi stan, drugi grad ili državu, što će opet biti povezano s poslom kojim se bavite. Ovo je dobar period da počnete da razvijate privatan biznis, o kom mislite već duže vreme, naročito ako ćete ga raditi s bračnim drugom ili nekim članom porodice. Obratite pažnju na kraj nedelje i ponude koje dobijate, a koje nose sa sobom rizik i neka ograničenja, možete upasti u velike gubitke u svim segmentima. Na finansijskom planu situacija je dosta nestabilna. Novac može doći krajem nedelje i to kroz neočekivane prilike i načine. S druge strane, morate se odupreti porivu da rizikujete i ulažete novac u neproverene stvari. Pripadnici znaka koji su očekivali kredite i pozajmice mogu se susresti s ograničenjima i komplikacijama.

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi ili braku biće suočeni s promenama na privatnom planu. Poželećete više slobode i vremena za sebe, što vam partner i ne uskraćuje, ali imaćete potrebu da nametnuta ograničenja prebacite na partnera. To vas može uvesti u sukob pošto će se partner s razlogom osetiti ugroženo. Zato, pre nego što reagujete neadekvatno, obavite razgovor sa sobom i pokušajte da shvatite odakle dolazi nezadovoljstvo i frustracija. Rakovi koji su slobodni dosta će se forsirati na nove stvari i izlaske s prijateljima. To će vam pomoći da doživite određena iskustva koja vam prijaju. Opterećeni ste prošlošću i stalno preispitujete sebe i svoje postupke, ali ne nalazite odgovore. Stari obrasci ponašanja vas sprečavaju u razvoju na emotivnom planu, sada je odličan trenutak da radite na njihovom uklanjanju i transformaciji u nešto bolje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ugrožena su pluća i disajni organi.

SAVET + Istrajte u radu na sebi

Lav - Izbalansirani postupci

POSAO: Dragi Lavovi, vaš fokus će ove nedelje biti na poslovnim aktivnostima, finansijama i međuljudskim odnosima. Nedelju ćete započeti vrednim radom i produktivnošću, koja će vrlo brzo dati finansijske rezultate. Ono što će biti karakteristično za ovaj period jeste to da ćete za sve što budete radili biti odmah nagrađeni, bilo da je reč o novcu ili drugim vrednostima. Fokusirani ste na vrednosti koje su vam bitne i materijalizaciju planova, koji dobijaju finalne konture, i postaje vam jasno kako doći do cilja. Iako će na poslu biti dosta turbulentno i dolazi do promena koje nose nesigurnost, vi ćete ostati zaštićeni zahvaljujući uravnoteženom ponašanju i srećnim okolnostima koje vas nesumnjivo prate tokom ovog perioda. Na kraju nedelje moguća je stresna situacija zbog ograničenja koje će drugi pokušati da vam nametnu, saradnici ili poslovni partneri, ali tokom ove situacije možete da prođete dobro ako ostanete pribrani i ne dozvolite oponentima da vas izbace iz ravnoteže. Ulaskom Merkura u vaše polje komunikacije i inteligencije, biće vam mnogo lakše da izbegnete impulsivno ponašanje i radite u sopstvenom interesu. Moguća su kraća poslovna putovanja. Na finansijskom planu imate dobre pozicije u tom smislu da vam novac stiže u predviđenim rokovima, kroz redovne poslovne aktivnosti. Obratite pažnju krajem nedelje na nepredviđeni trošak u vezi sa stvarima koje vam nisu zaista potrebne i u ovom trenutku predstavljaju luksuz. Iznenadni troškovi mogu biti i kroz prijatelje.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi imaće krajem nedelje situacije koje će zahtevati dosta strpljenja i pravilnih reakcija da ne bi došlo do rasplamsavanja sukoba koji mogu dovesti i do raskida. Osećaj da partner nestabilnošću i čestim promenama raspoloženja dovodi do urušavanja vašeg statusa čini vas neraspoloženim i tera vas da nešto promenite. S druge strane, kod partnera nailazite na otpor i nerazumevanje, što može rezultirati i distancom s njegove strane. Možda je i bolje da se malo distancirate ove nedelje i da važne odluke ostavite da prenoće. Lavovi koji su trenutno sami mogu sresti zanimljivu osobu preko posla. To može biti neko dosta stariji od vas ili neko ko nije iz iste države kao vi, a mogu postojati i prepreke zbog kojih ne možete da započnete vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ugroženo je grlo.

SAVET + Zadržite ravnotežu

Devica - Svesni sebe

POSAO: Drage Device, tokom ove nedelje bićete okrenuti sebi i pitanjima koja se tiču vas. Početak nedelje donosi dobru povezanost između kreativnih rešenja i njihove realizacije. Imaćete odlične mogućnosti da izrazite svoju ličnost bez sputavanja i ograničenja bilo koje vrste. Konačno ćete u centar pažnje staviti sebe, što i nije tako loše pošto prioritet često dajete poslu i ljudima koji vam znače, dok na sebe zaboravljate. Tokom ovog perioda to neće biti slučaj, već ćete osluškivati svoje želje i potrebe koje ste dosad zanemarivali i upravo će vam njihovo ostvarenje biti najveći prioritet. Od sredine nedelje aktivnije ćete razmišljati o novcu i materijalnom aspektu mnogih usluga koje su dosad ostale bez rezultata, što ćete početi da menjate. Krajem nedelje može doći do sukoba na poslu zato što vam neko na agresivan način može nametati svoje želje, što će za vas biti neprihvatljivo pošto takav pristup ugrožava vaš integritet, a to je upravo ono na šta ste posebno osetljivi tokom ovog perioda. Krajem nedelje otvara se mogućnost za putovanje i bićete u sukobu sa samim sobom zbog obaveza koje morate da završite i potrebe da malo uživate u vremenu bez tenzija i obaveza. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz aranžmane s inostranstvom i kroz svakodnevne poslove. Novac koji kasni već duže vreme možete da očekujete tek na kraju nedelje.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi nisu mnogo raspoložene da se tokom ovog perioda bave partnerskim odnosom, više su okrenute sopstvenim potrebama. Krajem nedelje može doći do otkrića nekih tajni koje mogu izazvati turbulencije u vezi. Postavljaće se i pitanja neslaganja koja se tiču svakodnevice i poslovnih obaveza. Imaćete osećaj da ste u ćorsokaku zbog količine obaveza koje su pred vama, pa ćete slobodno vreme želeti da posvetite sebi. Device koje su slobodne imaju priliku da započnu vezu s osobom koja dolazi iz inostranstva ili ćete se sresti na nekom putovanju. Sve se može odigrati iznenada i bićete zatečeni razvojem događaja. Jedino što vam može zasmetati jesu poslovne obaveze koje vam ne dozvoljavaju da rasipate energiju na druge životne sfere.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu obratite pažnju na učestale glavobolje i bol u kostima.

SAVET + Posvetite se svojim unutrašnjim željama

Vaga - Nove mogućnosti

POSAO: Vage će ove nedelje napredovati, razvijati se i osećati da, dok nešto rade, u isto vreme deluju stimulativno na druge i uče. Možete se suočiti s nečim potpuno novim, što vam je do sada bilo nepoznato i nejasno. Za sada je najbolje da samo posmatrate šta se dešava i pustite da se sve odvija spontano. Videćete da će se sve razviti u dobrom pravcu i kako treba. Novine koje vam se budu dešavale uticaće na to da se i vi menjate, pa ćete imati drugi pogled na stvari i drugačije funkcionisati. Mnoge Vage će u ovom momentu imati ideje i inspiraciju da naprave neke dugoročne planove i prošire poslovanje. Dopunićete ono što ste do sada radili, a neke Vage bi mogle da pokrenu nešto sasvim novo. Neki hobi bi mogao da postane posao, a neka ideja ugleda svetlost dana i krene da se razvija. U početku ćete se možda samo vi baviti novim projektom, a kasnije uključiti i druge ljude. Sve će biti moguće i realno, što će vas posebno radovati. Bićete sigurniji u sebe i svesni da imate znanje. Nije isključeno da ćete vrlo brzo i materijalizovati i naplatiti svoj trud i zalaganje. Bitno je da budete strpljivi i prihvatite promene koje vam nameću okolnosti. Neke Vage bi mogle ovih dana da uđu u neka partnerstva i to s više ljudi. Oko 22. avgusta možete dobiti neke informacije koje se tiču porodice ili nasledstva, a 26. ćete biti u prilici da sve obelodanite. Bićete jasniji u interakciji sa sobom, ali i ljudima koji su oko vas.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi će imati veoma dobru komunikaciju s partnerom i bližnjima. Primaćete sugestije, ali ih i davati, što će druga strana prihvatati na najbolji način. Ovo je nedelja u kojoj će biti dosta dinamike i neočekivanih momenata, pa često nećete znati u kom pravcu će se neke stvari razvijati. U svakom slučaju, radi se o konstruktivnim razgovorima i predlozima, koji će samo ojačati odnos s bližnjima. Oko 27. avgusta ćete morati oko nečega da se izjasnite ili da izaberete, a tih dana možete da naiđete na neke izazove i test da li ste uspeli da prevaziđete neke stvari. Imaćete dilemu da li treba da spustite kriterijume ili nešto prećutite i popustite. Slobodne Vage se još nisu predstavile u najboljem svetlu osobi do koje im je stalo, ali su na dobrom putu da to učine. Krajem nedelje ćete imati priliku da prekinete sve barijere i uradite nešto neobično i nesvakidašnje. Nakon toga biste mogli da zainteresujete potencijalnog partnera i spontano dobijete mesto u njegovom srcu. Postoji verovatnoća da upoznate nekoga na putu ili nekog ko dolazi iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Vage bi ove nedelje trebalo da obrate pažnju kada je saobraćaj u pitanju. Možete imati povrede nogu zbog rastrzanosti i nepažnje.

SAVET + Ispratite ritam koji vas vuče da se razvijate

Škorpija -  Snažan uticaj

POSAO: Škorpije će u narednom periodu imati priliku da prođu kroz važnu transformaciju, ali će, u isto vreme, imati i dosta iskušenja. Pokrenuli ste određene stvari u poslovanju koje drugi ne mogu, hrabri ste, odvažni, imate volju i motivaciju i, što je najvažnije, sve vam ide lako i jednostavno. Međutim, vaš uspeh može naići na negodovanje nekih ljudi ili vas na neki način mogu stopirati. Sve to može delovati samo podsticajno na vas jer, u suštini, za vas ne postoje prepreke niti mogućnost za neuspeh. Krajem nedelje ćete imati mogućnost da realizujete neke veće projekte koje ste ranije započeli ili planirali. Sve to će pokrenuti neke događaje u vezi s dugoročnim planovima. Dobićete pohvale i potvrdu vašeg rada i zalaganja i pokrenućete sve tiho i diskretno, bez velike pompe. Doći će neke zakasnele potvrde ili novac na koji ste dugo čekali. Bićete odgovorni, precizni, stabilniji na tom polju i, samim tim, sigurniji u sebe. U isto vreme, bićete uzor i podsticaj drugim ljudima da krenu vašim putem i drznu se da naprave hrabre poteze. Krajem nedelje mogući su planirani, ali i neplanirani troškovi, pa dobro sagledajte sve mogućnosti da ne biste došli u situaciju da pozajmljujete novac. Neke Škorpije će biti u prilici da se sele ili renoviraju poslovni ili stambeni prostor. U tom slučaju, povedite računa o troškovima da ne biste nešto plaćali više nego što treba. Neko od prijatelja bi mogao da vam da dobru informaciju, koja će biti značajna da se bolje nosite s nekim stvarima i donesete lakše odluku.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku će biti u prilici da donesu značajne odluke na emotivnom planu. Moraćete neke stvari da stavite na tas i izvagate šta je za vas najbolje u ovom trenutku. Odluku ćete morati da donesete sami jer iz nekog razloga nećete moći sve da podelite s partnerom. Moguće je da će neke Škorpije morati na neki način da se izmeste da bi razmislile o svemu, dok bi neke mogle da se odluče da izađu iz veze ili braka. Ovo će naročito biti naglašeno oko 27. i 28. avgusta. Osvešćene Škorpije će pomeriti granice na partnerskom planu i započeti drugačiji odnos i vezu. I kod slobodnih Škorpija će doći do promena i načina na koji će pristupati potencijalnim partnerima. Do sada nije mogla da vam priđe osoba koja vam ne parira u svakom smislu, ali od ove nedelje ćete biti otvoreniji za drugačije ljude od vas. Imate dominantnu energiju nad drugim ljudima, šarmantni ste i rečiti i osvajaćete na svakom koraku. Ove nedelje možete opčiniti nekoga s kim sarađujete poslovno i ko vam se može prepustiti u potpunosti. Ovde se radi o jakim emocijama od te osobe, pa povedite računa jer je lako možete povrediti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da povedete računa o reproduktivnim organima i infekcijama.

SAVET + Dešavaju vam se zanimljive stvari, ali njihov rezultat može da potraje, budite strpljivi jer je za sve potreban proces 

Strelac - Društveni i aktivni

POSAO: Strelčevi nastavljaju sa aktivnim dešavanjima na poslovnom i privatnom planu. Na vaše zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo drugih ljudi, bićete prepoznati kao osoba koja odlično obavlja posao, pa će vam se i u ovoj nedelji pružiti prilika da napredujete ili proširite poslovanje. Ovo će biti otrežnjujući momenti kada ćete se veoma dobro nositi s mnogo ljudi, šire ćete sagledavati situaciju i istaći se u svakom momentu. Prepozanaćete u kom pravcu treba da se razvijate i s kim je najbolje da sarađujete. Trenutno trasirate put na dugoročnom planu koji će biti veoma isplativ. Poslovna energija vam je veoma kvalitetna i dobro se držite u poslu kojim se bavite, ali je važno da vrednujete sami sebe. Postoji velika verovatnoća da dobijete ponudu iz inostranstva ili neke strane firme, ali i priliku da se edukujete i napredujete. Možete ovih dana imati iznenadni razgovor i isto tako iznenadnu ponudu. Sve to će vas naterati da se još više aktivirate. Imate mnogo potencijala, sreće i dobrih okolnosti da se sve razvije u dobrom smeru, pa treba da iskoristite ovaj period na najbolji način. Kreativnost će vam takođe biti naglašena, pa ako se bavite nekom vrstom umetnosti, imaćete sjajne prilike za razvoj i napredak. Znaćete kako treba da se postavite u mnogim situacijama i u mnogim trenucima ćete biti korak ispred, što će vam dati dodatnu prednost u poslovanju. Napredovaćete mentalno i finansijski, a u isto vreme ostati skromni.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi će doživeti posebnu radost i ushićenje ovih dana. Mnogi parovi će dobiti vest o prinovi u porodici ili će se baviti decom i više vremena posvećivati njihovim potrebama. Sve u svemu, radi se o lepim stvarima i radosnim trenucima. Ovo je konstruktivna nedelja za sve Strelčeve koji su u braku ili vezi, pa će biti u većoj interakciji s drugim ljudima, družiti se, često razgovarati s bliskim i dragim osobama i menjati navike. Krajem nedelje biste mogli da budete intenzivniji i možda uđete u sukob s nekim osobom, pa se trudite da spustite loptu. To može dovesti do zahlađenja odnosa. Slobodni Strelčevi će imati priliku da uspostave bliskiji odnos s osobom koju poznaju odranije. Sve će se dešavati transparentno, otvoreno i ta osoba bi mogla da napravi iskren potez. Međutim, neće se raditi samo o jednoj osobi.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je povoljna, ali biste mogli da obratite pažnju na prste, povredu ruku i da ne paničite.
 
SAVET + Ne odustajte od ciljeva ako se nađete u situaciji da vas neko ne razume 

Jarac - Nepredviđene okolnosti

POSAO: Dragi Jarčevi, ove nedelje pažnju usmeravate na planove koji će uskoro postati stvarnost. Na početku nedelje usklađujete lične želje s nekim višim ciljevima, a koji će vam u budućnosti doneti višestruke benefite, ne nužno i materijalne. Na poslovnom planu aktivira se saradnja s inostranstvom koja će dati sjajne rezultate i u budućnosti. Za Jarčeve koji su odlučili da se odmore sada je pravi trenutak da razmišljaju o odlasku u inostranstvo. Od srede poslovna dinamika će dobiti na ubrzanju, pa pripadnici znaka koji nastavljaju da rade mogu da očekuju nove poslove i svakodnevne obaveze koje će ih okupirati. Krajem nedelje dobijate mogućnost da završite nešto što se već dugo razrađuje na nivou ideje. Sada će vam se konačno ukazati prilika za konkretizaciju plana, a pomoć oko realizacije može stići i iz inostranstva. Postoji mogućnost da započnete potpuno novu poslovnu priču s inostranstvom i to može biti mnogo zahtevan projekat, ali svakako vredi truda. Povedite računa krajem nedelje da ne postavljate pred saradnike nerealne zadatke, što može izazvati opravdano nezadovoljstvo. Na finansijskom planu očekuje vas priliv novca iz inostranstva pred kraj nedelje. Ono na šta morate obratiti pažnju jesu troškovi koji će se povećavati zajedno s prihodima pošto ćete imati pojačanu želju da trošite novac na luksuzne stvari.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju promene u odnosu koje će se desiti bez najave. Moguća je i neplanirana trudnoća, ali i nešto manje prijatno, kao što je raskid. Imaćete potrebu za promenom koju partner neće razumeti, pa vrlo lako možete odlučiti da je najbolje da se rastanete. U svakom slučaju, budite spremni na okolnosti koje ne možete da predvidite, što će prouzrokovati mnogo obrta i neočekivanih situacija. Jarčevi koji su trenutno sami imaće zanimljiv susret na putu koji će ih inspirisati da požele nešto više. Da li će se vaše želje ostvariti, zavisi najviše od vas pošto ćete morati mnogo da se trudite oko osobe koja vam se sviđa. Na emotivnom planu postoje izvesne kočnice koje vas sprečavaju da ostvarite dugo očekivanu vezu s osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguća je pojačana nervoza i problemi s varenjem.

SAVET + Pokušajte da budete fleksibilniji

Vodolija - Nepopustljiv stav

POSAO: Drage Vodolije, fokus vam je ove nedelje na promenama kroz koje prolazite, kao i na odnosu s partnerom. Na samom početku nedelje možete da očekujete početak transformativnog procesa koji će vas približiti najskrivenijem delu vašeg bića. Imaćete snage da se suočiti sa sopstvenim ograničenjima i strahovima i ne bežite od odgovornosti za postupke iz prošlosti kojima se baš i ne ponosite. Ono što je važno jeste to da ste rešili da sprovedete promene bez obzira na napor koji morate da uložite. Od sredine nedelje pruža vam se prilika za putovanje koje može biti edukativno, a mnoge Vodolije će baš u ovom periodu započeti učenje novih veština. Vodolije koje se bave nekim vidom kreativnog posla pokazaće veliko umeće krajem nedelje, kada će se od njih očekivati da rešavaju stvari u trenutku. Budite strpljivi s drugima pošto je moguće da pogrešno shvatite nečiji gest i odreagujete neprijateljski. Vodolije koje se bave privatnim poslom mogle bi da ostanu bez poslovnog partnera ili zaposlenih, pa će sav posao biti na vama, barem neko vreme. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz partnerske poslove ili preko nekih privatnih angažmana. S druge strane, može vam se desiti da zbog tvrdoglavog stava odustanete od nekog posla i na taj način sami sebi uskratiti mogući izvor zarade.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi imaju tendenciju da se raspravljaju s partnerom i na taj način naruše mirnu atmosferu u domu. Na kraju nedelje bićete posebno skloni da budete rigidni i nepopustljivi prema partneru, što neće doprineti stabilnosti u kući. Pokažite fleksibilniji pristup, posebno ako partner ima dobru volju da razreši ranije konflikte koji se ponovo aktiviraju. Vodolije koje su trenutno same biće tokom ovog perioda zapažene od mnogih. Dosta ljudi će biti oko vas u želji da vam skrene pažnju na sebe, što će vam svakako prijati. Krajem nedelje moguć je susret koji će na vas ostaviti jak utisak i želju da se priča nastavi. Imaćete osećaj da dugo poznajete tu osobu iako je vidite prvi put i taj osećaj vas neće napuštati. Ali čak i ako se veoma zaljubite, nećete izgubiti osećaj za meru i realnost.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguće su jake aritmije, pa prekontrolišite rad srca i pritisak. 

SAVET + Nemojte ići sami protiv sebe

Ribe - Važne informacije

POSAO: Drage Ribe, vama je ova nedelja u znaku međuljudskih odnosa i poslovne tematike. Početak nedelje može označiti i početak jednog lepog poslovnog partnerstva koje možete početi s nekim od prijatelja ili dosadašnjih saradnika. Ovo je dobar period za ulazak u poslovnom partnerstvo i sve što započnete u ovom periodu ima tendenciju da traje. Važni su vam dobri odnosi s drugima, ali i slika koju ostavljate. Ljudi vas slušaju i vaša reč ima težinu, što ćete iskoristiti za promociju novih ideja. Od srede počinjete da razmišljate o rezultatima koje ste dosad postigli, ali i o promenama koje je potrebno sprovesti da biste napredovali. Krajem nedelje do vas će neočekivano doći informacije koje će vam biti od velike važnosti za posao. Pomoću njih možete poboljšati situaciju u kojoj se trenutno nalazite, ne samo sebi već i saradnicima. Nemojte da ulazite u rasprave, već se držite profesionalno i etički. U jednom trenutku imaćete osećaj da vas nešto ili neko koči na poslu, ali ne uspevate da shvatite o čemu se radi. U pitanju mogu biti strahovi i stari obrasci delovanja, što pre shvatite, pre ćete izaći iz nepovoljne situacije. Na finansijskom planu možete da očekujete dobit preko kratkoročnih poslova i kroz saradnju s bliskim prijateljima. Pruža vam se šansa da vratite dugove koje imate odranije.

POSAO: Ribe koje su u braku ili vezi imaće prilično izazovnu komunikaciju s partnerom. Nemate mnogo strpljenja u raspravama, a nema ni partner, pa brzo može doći do nesporazuma. Mogu isplivati neke tajne iz prošlosti koje je jedno od vas uspešno skrivalo, pa će se sada postaviti pitanje iskrenosti tokom celog odnosa. Možete doći u situaciju da osetite da se polako hladite od partnera, a svim silama se trudite da to potisnete i sakrijete. Budite iskreni prema sebi i nemojte potiskivati osećanja. Ako vam je potreban predah, povucite se. Ribe koje su trenutno same imaju mogućnost da preko posla upoznaju osobu koja je izrazito komunikativna i otvorena, što će vam prijati. Ali ako se prebrzo upustite u vezu, možete doći u situaciju da aktivirate neke stare rane s kojima niste spremni da se suočiti u ovom trenutku.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguća je nervoza i problemi s bubrezima. Pijte dosta tečnosti i izbegavajte slanu i začinjenu hranu.

SAVET + Usporite malo, prijaće vam

BONUS VIDEO:

Komentari (0)