Horoskop

ŠAMPIONI PRELJUBE: Ovaj horoskopski znak najčešće vara

Svaki horoskopski znak može da da bude na iskušenju da prevati svog partnera, ali je istraživanje pokazalo da se jedan izdvaja kao onaj koji najčešće vara.

11.08.2022 07:37

ŠAMPIONI PRELJUBE: Ovaj horoskopski znak najčešće vara
shutterstock.com

Naime, jedna web stranica koja se bavi upozavanjem ljubavnih parova je sprovela istraživanje kako bi saznali koji je to znak zodijaka koji najčešće vara svoje partnere.

Rezultati su pokazali da je apsolutni šampion u preljubi Strelac. Ovi rezultati su iznenadili mnoge poznavaoce horoskopa jer oni važe za veoma odane i lojalne ljude, pa je zaklljučak da se njihovo neverstvo dešava uglavnom kada su nezadovoljni vezom u kojoj se nalaze, odnosno nisu srećni sa osobom koja je trenutno njihov partner.

Isto istraživanje je pokazalo da su Škorpije ubedljivo poslednji znak zodijaka koji će vas prevariti, ali samo zato što oni prvo ostave svog partnera kada upoznaju potencijalnu novu ljubav koju odmah žele da realizuju.

 

 

RAZLOG ZA PREVARU

Dakle, znamo da su Strelci veoma lojalni partneri, ali ako osete da ih partner ne poštuje ili zanemaruje, oni se okreću ka nekome ko će im posvtiti pažnju i ljubav koju zaslužuju. To je siguran put za preljubu.

SIGNALI PREVARE

Strelci ne važe za osobe koje su impulsivne svađalice i uvek su spremni na konstruktivnu raspravu, ali ako su počele da varaju svog partnera javlja se potreba da se svađaju i sukobljavaju zbog nebuloza. Često ulaze u rasprave koje ne vode nikuda, a to je samo posledica griže savesti koju oseća zbog svog neverstva.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)