Horoskop

VENERA ULAZI U BIKA: Evo šta tačno treba da radimo

Uživanje je drugo ime za Veneru u ovom znaku koja poručuje da je došlo vreme da se opustim, skinemo stege i bosi hodamo po zemlji.

28.05.2022 19:00

VENERA ULAZI U BIKA: Evo šta tačno treba da radimo
Pixabay.com

Posle furioznog prolaska kroz znak Ovna gde je mora da bude i predvodnik i ratnica planeta ljubavi i novca Venera je danas,  28. maja, „došla“ kući u znak Bika. U zavisnosti u koju kuću vam pada ovaj znak Venera će pokrenuti dešavanja.

Pod njenim uticajem svi ćemo biti naterani da zastanemo i pogledamo oko sebe, da vidimo prirodu i lepotu sveta koju često u svakodnevnoj jurnjavi zaboravljamo.

Pixabay.com

Ovo je vreme za sitna zadovoljstva, uživanje u slatkišima posebno u čokoladi

Uživanje i sitna zadovoljstva

Venera u Biku je senzualna sklona uživanju na sve moguće načine od ljubavi do opuštanja sa čokoladom i slatkišima, a sve pod parolom „nek ide život“…

Ali, pripazite Venera u Biku često nema kočnice, pa nemojte da preterujete sa hranom posebno sa slatkišima da ne biste iz ovog perioda izašli sa nekoliko kilograma viška.

Oni koji nisu imali sreće u ljubavi, a potajno joj se nadaju, mogli bi biti prijatno iznenađeni. Osvrnite se oko sebe možda ćete drugačijim očima videti nekog ko vam je tu na dohvat ruke, komšija ili neko iz neposredne blizine na koga do sada niste obraćali pažnju.

Poruka koja važi za sve je da uspore, duboko udahnu prolećni vazduh u pluća i zahvale se Bogu na onome što imaju.

Zagrlimo i volimo sebe jer na taj način privlačimo ljubav, ali ne bilo kakvu već onakvu čije lice sanjamo odavno. Volimo svoje telo jer nikad ne znamo kad se sve može promeniti. Telo koje imamo je jedino koje imamo do kraja života zato ga poštujte.

Ako ste u potrazi za ljubavlju, ne pristajte na manje od onoga što želite i o čemu sanjate u dubini duše, verujete nekad se najluđi snovi ostvare onda kad najmanje očekujemo.

Pixabay.com

Venera nas podseća da je vreme da se vratimo sebi i prirodi

Boginja zemlje

Venera u Biku je boginja zemlje zato kad god vam se ukaže prilika izujte cipele i hodajte bosi, neka vam stopala utonu u travu da osetite vibracije majke zemlje koja nas kao i svaka mati čuva iako mi nismo baš dobri prema njoj.

Tokom boravka u Biku u fokusu će biti zemlja i hrana, pa nemojte da se iznenadite što je hrana opet poskupela posebno ona gajena na organskim principima.

Venera je zadužena i za finansije, pa u zavisnosti od aspekata koje pravi sa vaši natalnim planetama pojedini znakovi mogu da se obraduju neočekivanim dobicima ili većom svotom novca. Bez brige ono koji su vredno radili u prethodnom periodu njima stižu darovi sa neba i to zasluženo.

Biće ovo vreme romantike, izleta u prirodu i pogleda u zvezdano nebo nad našim glavama koje smo odavno prestali da gledamo. Zašto? To treba sami sebe da zapitamo, odgovor leži u svakome od nas.

Venera u Biku ostaje do 23. juna taman toliko da zaljulja naš svet i natera nas na razmišljanje i da shvatimo da niko od nas ne živi sam za sebe kao izolovano ostrvo, već da smo svi mi deo sveta. Mnogi će baš u ovo vreme shvatiti kolika je privilegija što baš sad i u ovom trenutku hodaju po ovoj našoj prelepoj planeti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)