Horoskop

BIK ĆE SE ZALJUBITI DO KRAJA NEDELJE, RAKOVI ĆE SE SMIRITI, A DEVICE ČEKA IZNENAĐENJE NA POSLU! Evo šta čeka ostale!

Otkrivamo vam šta bi zodijačke znake moglo da zadesi do kraja ove sedmice.

04.05.2022 10:00

BIK ĆE SE ZALJUBITI DO KRAJA NEDELJE, RAKOVI ĆE SE SMIRITI, A DEVICE ČEKA IZNENAĐENJE NA POSLU! Evo šta čeka ostale!
shutterstock.com

Ukoliko želite da saznate šta vas čeka do kraja nedelje i kakvu ću sreću vaš horoskopski znak imate u ljubavi ili na poslu, portal Srećna Republika vam donosi astrološka predviđanja za nedelju pred nama.

OVAN

shutterstock.com

Ovan

LJUBAV: Vaš privatni život će postati dinamičniji. Ovih dana biste mogli da upoznate nekoga ko će u vama probuditi iskrene emocije. Dobijaćete pozive na žurke i proslave, a oni u dugim vezama će obnoviti svoj odnos sa partnerom.

POSAO: Napokon uspevate da sagledate svoj posao u celini. To će vam raščistiti stvari i redefinisati planove. Posla uvek ima, ali dosta toga zavisi i od vas. Osećate teret odgovornosti, ali radite dobro.

ZDRAVLJE I SAVET: Suzdržite svoje reakcije.  

BIK

shutterstock.com

Bik

LJUBAV: Varnice bi mogle da sevnu sa nekim iz vašeg kruga prijatelja, ali ćete biti u dilemi da lid a očuvate prijateljstvo ili da se upustite u nešto više. U koliko slušate svoje srce, nećete pogrešiti. Oni u brakovima i dužim vezama će biti dobro.

POSAO: Niste u potpunosti svesni mogućnosti. Od vas su veća očekivanja zato što ste za to sposobni. Prvo odradite ono što morate, a onda se prepustite onome što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvek isplativije.  

ZDRAVLJE I SAVET: Uspostavite bolji odnos sa mlađima.

BLIZANCI

shutterstock.com

Blizanci

LJUBAV: Možda nije baš tako užurban, ali je vaš ljubavni i dalje relativno dobar. Postoji mogućnost da ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi kod kuće u društvu vama drage osobe. Samci bi ljubav mogli pronaći na sasvim običnim mestima.

POSAO: Dani pred vama su odlični za obavljanje sitnijih poslova. Rutinske i ne previše zahtevne stvari će vam ići od ruke. Ukoliko želite da započnete nešto ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takve poduhvate. Krojite planove i razrađujte ih.  

ZDRAVLJE I SAVET: Uvažite sopstvene reči.

RAK

shutterstock.com

Rak

LJUBAV: Umirićete se, ali ćete i dalje rado razgovarati. Vaši najbliži će sa olakšanjem uočiti da ste se smirili. Samci bi mogli da se povežu sa osobama sa kojima se inače nikada ne bi zbližili. Za sada, tu je sve upitno.

POSAO: Kako radna nedelje odmiče, vama će biti sve jasnije da je došlo do dugoročne stabilizacije u vašem poslu, a to će uroditi novim planovima. Ipak, osetićete nedostatak energije, pa njih nećete moći odmah da ostvarite.

ZDRAVLJE I SAVET: Izbegavajte rasprave sa kolegama.  

LAV

shutterstock.com

Lav

LJUBAV: Vaši emotivni odnosi će biti na visokom intelektualnom nivou, a sve ostalo će vas uglavnom navoditi na nadmudrivanja. Smirite strasti i pronađite nešto zanimljivo u vama i oko vas. Razgovarajte, ali ne forsirajte zagrljaje.

POSAO: Dočekaćete zanimljive vesti i moći ćete da radite punim plućima. Sve će vam se razjasniti. Okolnosti će vam svakako ići na ruku, a vaš poslovni kurs će biti sve stabilniji, što će u vama probuditi ambiciju.

ZDRAVLJE I SAVET: Izolujte se od napornih ljudi.

DEVICA

shutterstock.com

Devica

LJUBAV: Samci bi trebalo da se malo osvrnu oko sebe i bace oko na ljude iz svoje radne sredine. Samo jedna poruka ili poziv vas dele od prijatnog poznanstva, a možda to izrodi i neke jače emocije. Oni koji su u vezama će uživati u svojoj svakodnevici.

POSAO: Počećete da se umarate i shvatićete da vam treba duplo više vremena za poslove koje inače brzo obavljate. Pažljivo isplanirajte svoj raspored rada i ekonomično trošite svoju energiju.

ZDRAVLJE I SAVET: Savetuje vam se dobar odmor i kvalitetan san.

VAGA

shutterstock.com

Vaga

LJUBAV: Slobodno vreme provodite u samoći i sanjarenju. Ukoliko ste u vezi, uslediće distanca između partnera i vas. Namerno izbegavate prilike za ljubav. Razmislite o sebi i svojim postupcima i ustanovite svoje slabe tačke.

POSAO: Postoji mogućnost da na poslu pokažete svoje emocije i konačno shvatite koliko zapravo volite svoj posao. To će vas motivisati na još marljiviji rad, pa će vaša predanost i energija mnogima biti inspirativni. Sa druge strane, neki će nadređenima dati materijala za razmišljanje o daljim planovima.

ZDRAVLJE I SAVET: Šetnje će vam prijati.

ŠKORPIJA

shutterstock.com

Škorpija

LJUBAV: Vaša energja će privlačiti i one koji vam inače nisu naklonjeni. Ukoliko ste sami i tražite srodnu dušu, uzdajte se u svoje samopouzdanje. Možda u početku i neće sve ići glatko, ali će se polako stvari ipak razviti u vašu korist.

POSAO: Čeka vas šarena radna nedelja. Sa jedne strane, pucate od želje da pokažete sve što znate, a sa druge ipak uviđate da je neke planove ipak bolje odložiti. Najbolje će proći oni koji umeju da balansiraju.

ZDRAVLJE I SAVET: Pratite svoju intuiciju i unutrašnji glas.

STRELAC

shutterstock.com

Strelac

LJUBAV: Postoji mogućnost da ćete otupeti na ljubavna razočarenja, jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša očekivanja. Nemojte potonuti zbog toga, jer mirom i humorom možete da održite stabilnost u vašoj vezi. Posegnite za diplomatskim rešenjima.  

POSAO: Lakše će se disati na radnom mestu. Postoji mogućnost da će se provokatori udaljiti, pa će svima biti lakše. Neki će morati da se pozabave nedovršenim poslovima, i to će ih nervirati. Nedostatak uzbuđenja će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE I SAVET: Prijao bi vam neki akcioni film.

JARAC

shutterstock.com

Jarac

LJUBAV: Šarenolikost u vašem životu se trenutno ogleda i u vašim emotivnim odnosima. Možete da bežite od toga, da to istrpite ili da se tome ironično smejete. Doživećete sve te reakcije, ali će vam snagu davati ljubav i međusobno uvažavanje.

POSAO: Dva koraka napred, jedan korak nazad, to je naprecizniji opis vaše radne nedeje. Ipak, kada se sve uzme u obzir, nije baš sve tako loše, jer ipak idete napred, pa je i to nešto. Redefinišite svoje ambicije i planove.

ZDRAVLJE I SAVET: Budite realniji prema sebi.  

VODOLIJA

shutterstock.com

Vodolija

LJUBAV: Doći će do manjih ljubavnih briga zbog kojih ćete povremeno biti neraspoloženi, ali to neće biti ništa strašno. Prihvatite to kao izazov koji vašeg partnera i vas može podstaći da poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo nefleksibilni.

POSAO: Dobićete odgovor koji ste i očekivali, te zato nastavite svoju borbu do kraja, koja će rezultirati vašim trjumfom. Bićete toliko zaokupljeni oko ovih promena da često nećete moći da vidite bilo šta drugo. Šta god da postignete na ovaj način, znajte da će to zaživeti i biti vredno truda.

ZDRAVLJE I SAVET: Počinjete da se interesujete za filozofiju.

RIBE

shutterstock.com

Ribe

LJUBAV: Bićete privlačni i poslužićete se erotikom kako biste nekoga zaveli. To je ono što će vam trenutno najbolje uspevati, jer ukoliko pokušate da razgovarate sa partnerom, doći će do nerazumevanja. Zato je sada najbolje da ćutite i prepustite se nekim drugim čarima.

POSAO: Ukazaće vam se interesantne ponude, naročito u oblasti ugostiteljstva, piše portal večernji.hr. Ponekad će biti previše posla, a i aljkavo ponašanje vaših kolega će vam ići na živce, pa ćete pokušavati da im ukažete da rade odgovornije i savesnije.

ZDRAVLJE I SAVET: Priuštite sebi redovno opuštanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)