Horoskop

SVE ZAVISI OD 29. APRILA! Ovog datuma menja se život svim horoskopskim znacima, evo šta ih čeka!

Saturn sutra ulazi u svoj omiljeni znak vodolije, iz koga će kulminirati i postati retrogradan 5. juna, a što će imati uticaja na sve.

28.04.2022 09:00

SVE ZAVISI OD 29. APRILA! Ovog datuma menja se život svim horoskopskim znacima, evo šta ih čeka!
Pixabay.com

Saturn, planeta vremena i discipline, preseliće se u vodoliju 29. aprila 2022. godine. Postaće retrogradan 5. juna i kretaće se unazad, pa će se ponovo vratiti u znak jarca 12. jula. Tu će ostati do 17. januara 2023. godine i u međuvremenu izazvati velike promene kod svih znakova zodijaka. 

Budući da je Saturn planeta "menadžer", njegovo kretanje u njegovom omiljenom znaku vodolije označava značajnu promenu u našem životu.

Ovan: Prilika koja se pruža jednom

pexels.com

Ovnovi, budite na oprezu da ne ispustite neku priliku koja vam se pruža   

Ova faza će biti veoma obećavajuća. Sve što dotaknete pretvara se u zlato. To će vam pružiti mogućnosti koje se pojavljuju možda samo jednom u životu. Ljudi će tražiti vaš savet i počeće da vas posmatraju drugačije kako vaš uticaj bude rastao.

Ako želite da odete van zemlje, sada je vreme da to učinite. Biće troškova vezanih za partnera, ali ćete oboje provesti kvalitetno vreme zajedno. Ako ste usred ljubavne veze, budite oprezni i izbegavajte svaki nesporazum.

Bik: Povećanje plate

Vaša karijera će nastaviti da napreduje, ali možda ćete dobiti i veću odgovornost.

Može doći do promene položaja kao rezultat preseljenja zbog posla, što će biti od koristi. Ako ste vlasnik firme, trebalo bi da predvidite snažan napredak i razmislite o proširenju svog poslovanja. Povećanje plate je sada definitivna mogućnost.

Vaš partner možda pati od zdravstvenih problema i trebalo bi da se skoncentrišete na poboljšanje veze. Zdravlje još neke vaše bliske osobe može biti na testu.

Blizanci: Veliki finansijski dobitak

pexels.com

Blizanci mogu da uživaju u blagodetima svog rada 

Svaka stagnacija posla će se prekinuti, a pojaviće se neočekivane ponude, kao i povoljne promene u odnosima oko vas. Primetićete porast samopouzdanja i kao rezultat toga napravićete neke hrabre poteze. Nećete oklevati da pravite velike finansijske izbore, a vaš poslovni partner će imati dugoročnu vezu sa vama.

Veza će se takođe poboljšati u ovom trenutku i vaš partner će reagovati pozitivno.

Rak: Promena posla i stres

Odjednom može doći do poremećaja u vašem profesionalnom životu. Neočekivana promena posla i brige na radnom mestu mogu doprineti nepotrebnom stresu. Konkurenti ili tajni neprijatelji mogu imati prednost nad vama.

Problemi sa protokom novca mogu da se pojave kod vlasnika preduzeća. Nemojte da pravite velike odluke vezane za ulaganja.

Trebalo bi da budete oprezni u pogledu načina na koji komunicirate sa bliskom osobom. Biće jak naglasak i na odnosima sa porodicom vašeg partnera.

Lav: Prilika za putovanje

pexels.com

Lavovima se smeši pakovanje kofera

Sledi značajno olakšanje kada su u pitanju problemi sa kojima ste se suočavali u prethodnom periodu. Počećete da dobijate neophodnu pomoć u poslu i da preduzimate mere da napredujete. Dobijate nove prilike za rad ili putovanje u inostranstvo. Oni koji posluju treba da izbegavaju preterivanje u vezi s dugovima i da paze na svoje zaposlene. Predlaže se da investirate u imovinu.

Može doći do nekih nesuglasica sa partnerom, kao i sa još nekim članom porodice.

Devica: Sporovi oko nasleđa

Stvari će početi da se popravljaju i stari problemi će nestati. Vaše radne veze se poboljšavaju, a koleće će prepoznati vaše napore i dostignuća. Biće rešenja za svaki pravni slučaj koji je na čekanju. Otkrićete način i za poboljšanje vaše finansijske situacije, međuti,. može doći do sporova u vezi s nasleđem.

Ako ste slobodni, uskoro ćete čuti odlične vesti. Ako ste u braku, obavezno pazite na zdravlje svog partnera.

Vaga: Moguć sukob s partnerom

shutterstock.com

Partnerske nesuglasice kod vaga mogu da stave njihove veze na test  

Biće vam predstavljene neočekivane mogućnosti i otkrićete nove načine da zaradite novac, a drugi će biti zahvalni za vaš trud. Možda ćete moći da obezbedite zajmove za razvoj vašeg poslovanja, što će doneti profit.

Planove za venčanje mogu pokvariti nepredviđeni događaji. Čak i ako je bračna harmonija narušena, ipak se može mirno naći kompromis.

Škorpija: Smeši se venčanje 

Doći će do poboljšanja radnih okolnosti i nevolje iz prošlosti će početi da nestaju. Imaćete čvršći odnos sa nadređenima, a vaš rad će biti primećen i pohvaljen. Ako se nadate da ćete dobiti posao u inostranstvu, budite otvoreni. Nasleđe je mogući izvor prihoda.

Moguće je da se samci venčaju sa osobom svojih snova. Svi zdravstveni problemi će biti rešeni, a vi ćete ostati energični.

Strelac: Usavršavanje u inostranstvu

pexels.com

Strelčevi mogu da se spreme za velike izazove

Moći ćete da nastavite dalje zbog vaše povećane energije i želje da uspete. Svi planovi koje imate realizovaće se i posao će uspeti. Mogućnost da odete u inostranstvo može se pojaviti u slobodno vreme i od toga ćete imati koristi. Da biste ojačali svoju mrežu finansijske sigurnosti, potražite neki savet. Putni troškovi su na vidiku. Skoncentrišite se na usavršavanja.

Vaš odnos s nekom bliskom osobom se može pogoršati. Što se tiče braka, samci će dobiti dobre vesti.

Jarac: Povoljan period za planiranje dece

Doći će do povećanja profesionalnih mogućnosti i priliva novca. Oni u velikom poslu mogu doživeti nazadovanje, ali ulaganja u dalju poslovnu budućnost će na kraju ipak uspeti.

Sve u svemu, vaš dom će imati mirnije okruženje kako vaši odnosi sa porodicom i supružnikom budu jačali. Bračni parovi mogu da planiraju da dobiju decu.

Zdravlje vaših članova pororice treba da vam bude prioritet. Skoncentrišite se na dobro izbalansiranu ishranu.

Vodolija: Ušteđevina raste

pexels.com

Vodolije mogu da očekuju poboljšanje finansijske situacije

Vaša karijera će krenuti ako budete strpljivi i predani, a postoje aspekti i za unapređenje pozicije i funkcije. Oni koji su u poslu videće stalan rast i napredak. Vaša ušteđevina će rasti i moći ćete da uložite novac u nešto novo.

Samci se mogu venčati, dok bračni parovi mogu da odu na porodični odmor. Sada je, takođe, dobro vreme da razmislite o proširenju porodice. Odnosi između braće i sestara mogu imati svoje uspone i padove.

Ribe: Pazite na dugove

Spustite glavu i ne pokušavajte da utičete na druge. Morate biti oprezni u onome što radite i govorite, jer to može naneti štetu mnogim osobama u vašoj neposrednoj blizini. Realizacija planova koja se tiču nekretnika u drugoj zemlji su divna ideja. Pokušajte da ne preterujete po pitanju dugova.

Studenti će moći da prođu na konkursu za posao i dobiju stalno zaposlenje. Možda ćete morati da se lištite vremena s porodicom zbog profesionalnih obaveza.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)