Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Koji znakovi će imati najviše sreće do 28. marta

Dok će pojedini znakovi horoksopa uživati u ljubavi i plodovima svog rada, nekoliko njih će imati malo više muke da ostvare svoje ciljeve. Proverite među kojima je vaš znak zodijaka.

20.03.2022 21:57

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Koji znakovi će imati najviše sreće do 28. marta
shutterstock.com

Astrološke prognoze za nedelju koja je prednama su zaista fantastične za pojedine znakove. Pročitajte o kojim znakovima je reč i šta su vam zvezde predvidele za dane do 28. marta.

Ovan Krupni koraci

POSAO: Ovnovi, srećan vam rođendan! Buđenjem proleća budi se i vaša energija, koju će svi pomalo osećati. Vaš poletan i mladalački duh pokrenuće akciju na svim poljima. S obzirom na to da ste pioniri u mnogim stvarima, i ovo proleće ćete započeti novim idejama, poslovnim i privatnim planovima. Već na početku nedelje očekuju vas izazovi i iskušenja, ali i prilike da nešto važno pokrenete. Radi se na pravljenju dugoročnih planova ili redefinisanju već postojećih. Postavićete važan cilj i dati sebi veliki zadatak da biste postigli uspeh. Za krajnji ishod su vam potrebni vreme, dosta snage i energije, kao i strpljenje, što znači da se i vi menjate i preduzimate krupne korake, ali je važno da se sa sobom usaglasite da li ste spremni za takve poteze. Bićete hrabri, odvažni i spremni da ostvarite neke stare snove, i to s lakoćom i osmehom, na čemu će vam mnogi pozavideti. Izvesna je poslovna saradnja s jednim od prijatelja koja može biti kratkoročno vrlo isplativa. Važni datum na poslovnom planu su 22. i 28. mart. Kada je komunikacija u pitanju, neke stvari vam neće biti dovoljno jasne, pa se ne libite da sve dobro proverite. Ne opterećujte se činjenicom da vam neko radi iza leđa, sve je za vaše dobro. Na finansijskom planu može doći do nekog gubitka ili loše procene kada je novac u pitanju. Moguće je da će vam troškovi biti mnogo veći od prihoda i da ćete zbog toga ući u dugove. U svakom slučaju, potrudite se da se ne rasipate i povedite računa da nešto vredno ne izgubite.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi su na korak da naprave krupne poteze i na emotivnom planu, ali im je za to potreban dokaz da je partner spreman na kompromise i da je prepoznao koliko su se zalagali za odnos. Moguće je da još uvek može doći do disbalansa, nepredvidivih i iznenadnih preokreta, ali ste na dobrom putu da postignete dogovor. Budite strpljivi i tolerantni i probajte da pristupite partneru na mirniji način. U suprotnom, može doći do manjih sukoba i razmirica, koje će strast i seks brzo rešiti. Ako imate decu, moguće su velike promene u njihovom ponašanju ili vašem odnosu zbog različitog stava ili mišljenja. Slobodnim Ovnovima se dopada više osoba, pa ni sami nisu sigurni koji je pravi izbor. U jednom momentu će biti zaneseni jednom, u drugom opijeni drugom, a nije isključeno da postoji i treća. Najbolje bi bilo da se izmestite i prvo sa sobom rešite šta zapravo želite. Pomešani su vam razum i osećanja, pa trenutno nemate jasnu sliku.

ZDRAVLJE: Neke nepredvidive situacije mogle bi da deluju na vas prilično stresno, pa probajte da ne podležete nagonima i impulsivnim reakcijama. Odmarajte se što više i probajte da se naspavate.

SAVET + Pored aktivnosti koje ćete imati, poslušajte šta vam govori unutrašnji glas 

Pixabay

Ovnovi koji su slobodni imaju više simpatija

Bik Između starog i novog

POSAO: Dragi Bikovi, ove nedelje ćete imati značajna iskustva na poslovnom planu, a to će vam pomoći da uvidite da li su neki projekti održivi i koliko je važna promena. Možete doživeti ushićenje, optimizam i biti poletni, ali zadržite i prisebnost da biste doneli konstruktivne zaključke. Važan datum je 22. mart, kada ćete imati priliku da za sve to napravite iskorak, ali u isto vreme će to biti veliki izazov i iskušenje. Energija je vrlo intenzivna i jaka, pa je potrebno da uvidite viši smisao svega što se dešava oko vas. Možete postići velike rezultate, ali je važno da ne budete povodljivi i da izađete iz starih formi i obrazaca. Nemojte dozvoliti da vas vodi moć i ego jer bi neke stvari mogle da vas ponesu i odvedu u pogrešan smer. Ove nedelje će vam biti naklonjene mnoge osobe iz poslovnog sveta i mnogi će vas zvati da sarađujete ili čak da promenite posao. Neko od prijatelja mogao bi da vas poveže s nekim važnim ljudima, pa ćete i na toj strani imati priliku. Može vam se otvoriti poslovno putovanje, a na kom ćete spojiti lepo i korisno. U svakom slučaju, vaša karijera ide uzlaznom putanjom, a na vama je da prepoznate znakove pored puta i odaberete ono pravo. Kako ste sejali, tako ćete i da žanjete i ubirate plodove rada. Važno je da ništa ne radite na silu i pod pritiskom. Osetićete da vam se sve vreme prepliću stari i novi izazovi, ljudi, događaji i da svemu treba da pristupite na nov način. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom, ali vam se i troškovi uvećavaju.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi bi mogli da donesu konstruktivno rešenje i povuku neke radikalne poteze koji će odgovarati i vama i partneru. Vodite računa da budete stabilni i da ne preterate s nekim namerama i izjavama da ne biste narušili dogovor. Ako ne budete uspeli da nađete zajedničku jezik, težićete da se odvojite od partnera i funkcionišete kao individua. Što će ujedno i partneru odgovarati jer neće moći da vas isprati. Ovo je period kada bi u mnogim odnosima moglo da dođe do razdvajanja, ali i šanse da se mnoge stvari stabilizuju. Od vas će zavisiti u kom pravcu će se sve odvijati. Slobodni Bikovi bi mogli da uplove u neobaveznu vezu s mlađom osobom koja je prilično slobodnih shvatanja i otvorenog uma. Krajem nedelje je moguć susret s osobom iz prošlosti koja vam je veoma značila. Evociraćete uspomene i neke potisnute emocije, pa ćete biti u dilemi šta zapravo želite i do koga vam je stalo.

ZDRAVLJE: Možete imati problema s kostima i cirkulacijom. Bikovi koji imaju kardiovaskularne probleme trebalo bi da se ponašaju u skladu s tim. Ne treba vam dodatan stres, kao ni naprezanje.

SAVET + Mirna voda breg roni

Pixabay

Bikovi tvrdoglavi i ove nedelje

Blizanci Puni entuzijazma

POSAO: Blizancima će se ove nedelje drastično pojačati energija, ali zbog toga bi trebalo da budu oprezni jer može doći do naglih promena. Otvaraju vam se važne smernice koje vam pomažu u kom pravcu da delujete. Već početkom nedelje osetićete nedostatak strpljenja, ali i pojačan entuzijazam i ushićenje. Budite oprezni u komunikaciji jer možete pokvariti odnose s nekim važnim ljudima. Bez obzira na ogroman polet, imajte u vidu da treba da prikočite ako preterate u nekim momentima. Može vas izbaciti iz ravnoteže što neke stvari ne mogu da se realizuju onako kako ste zamislili ili ne tolikom brzinom. Zato oko 22. marta probajte malo da usporite bez obzira na potencijal i kvalitet koji imate. Nikako ne pokušavajte nešto da radite na silu, već se suočite sa sobom i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Ove nedelje ćete biti mnogo stabilniji i kada su finansije u pitanju, ali ipak ne treba da se opuštate. Oko 28. marta ćete dobiti potvrdu svoga rada i zalaganja u materijalnom smislu, ali treba da povedete računa o troškovima jer može doći do preterivanja. Možete ići na neko poslovno putovanje, koje će vam doneti važno iskustvo, ali budite na oprezu da vas ne savladaju brzopletost i nestrpljenje. Krajem nedelje možete očekivati važnu potvrdu ili naznake za neke dobre prilike ili poslove koji tek treba da se realizuju.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će ove nedelje imati prilično velika iskušenja i izazove na ljubavnom planu. Neke stvari vas uznemiravaju i opterećuju i ne možete da se oslobodite tih misli i osećanja. Sve će se to odraziti i na odnos i doneti neke neprijatne situacije. Probajte da razumete zašto vam se sve to dešava jer, ako budete tražili savet drugih ljudi, nećete rešiti probleme dok ih sami ne osvestite. Može doći do intenzivnih i snažnih emocija, posesivnosti, burnih reakcija, pa budite oprezni. Krajem nedelje ćete shvatiti da kvalitet odnosa zavisi od vaše mudrosti i spremnosti da naučite da primate i dajete. Vratićete se u neko prošlo vreme ili nekim osobama iz prošlosti. Slobodni Blizanci će, takođe, imati neko usporenje na ljubavnom planu jer neće moći da donesu odluku pored koje osobe bi trebalo da se skrase. Sve to će doneti mnogo konfuzije u glavi, a moguća je i depresija.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati psihosomatskih problema i nesanicu. Imate unutrašnje strahove kojima želite da prevaziđete neke probleme, ali ignorisanje i izbegavanje nije način, već zavaravanje. Budite oprezni u saobraćaju.

SAVET + Morate pustiti da se neke stvari odvijaju spontanije, naročito ako se radi o nekom ulaganju. Iako ćete imati suprotne nagone, probajte da usporite i opustite se 

 

 

Rak Emotivni naboj

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje fokus će biti na putovanjima ili barem planiranju, kao i nekim višim idejama koje treba da poboljšaju svet ili okruženje. U ponedeljak možete očekivati konkretan dogovor za neko duže putovanje, a neki Rakovi su se već spakovali i kreću na put. U utorak će biti pojačana nervoza i dinamika s prijateljima, a koja vas može dovesti u stanje razdražljivosti i napetosti. Budite pažljiviji pošto su tog dana moguće i povrede. Sredinom nedelje imaćete vizionarske ideje, koje ćete znati kako da realizujete i spustite u sferu praktičnog. Isto tako moguće je da vam neke iluzije zamagle jasno razmišljanje, pa donošenje važnih odluka, kao i reakcije, odložite za kraj nedelje, kada će vam sve biti mnogo jasnije. Na kraju nedelje primetićete da se mnogo bolje razumete s drugima, i to bez mnogo reči i objašnjenja. Ideje i planovi nailaze na mnogo bolji prijem kod drugih ljudi i imate osećaj da ste konačno shvaćeni na pravi način. Takođe, od kraja nedelje aktivira vam se polje karijere na jedan značajniji način i konačno počinju da se dešavaju stvari koje ste priželjkivali. Bićete fokusirani na posao, mnogo lakše ćete raditi nego u prethodnom periodu. Na finansijskom planu situacija je i dalje kritična u tom smislu da ćete stalno imati osećaj da ste knap s novcem. Ipak, imaćete ga dovoljno za sve potrebe, pa ne treba da vas uznemirava to što trenutno ne možete da štedite i ostavljate novac sa strane. Nije dobar period za uzimanje zajmova i kredita.

LJUBAV: Rakovi koji se nalaze u vezi ili braku osećaju naglašenu strast prema partneru i imaju potrebu da iskažu emocije. Osećate entuzijazam kao da ste ponovo na početku veze, što će prijati i partneru i vama. Može lako doći i do rasprava, ali to neće ozbiljno ugroziti vašu vezu. Moguća je i ljubomora, pa pokušajte da budete malo racionalniji kada je ljubav u pitanju i da jasno sagledate situaciju. Suzdržite se od reči i ponašanja zbog kojih ćete se kasnije kajati. Rakovi koji su trenutno sami mogu sebe dovesti u pat-poziciju zato što postoji nesklad između onoga što osećaju i onoga što pokazuju. Kako je u ovom periodu emotivni naboj veoma jak, branićete se tako što ćete se ponašate potpuno suprotno osećanjima. To, naravno, može dovesti do nesporazuma, pa pokušajte da se ponašate prirodnije da biste drugoj strani poslali poruku koja uopšte ne odgovara stvarnom stanju stvari. U suprotnom, rizikujete da poveruje vašem ponašanju i ode iz vašeg života zauvek.

ZDRAVLJE: Mogući problemi s reproduktivnim organima praćeni infekcijama. Ugroženo je i grlo, pa se čuvajte upala i problema s krajnicima.

SAVET + Trudite se da u ovom periodu budete što prirodniji i spontaniji

 

 

Lav Napetost u odnosima

POSAO: Dragi Lavovi, ova nedelja će biti u znaku transformativnih procesa, međuljudskih odnosa i planova za budućnost. Već na početku nedelje ostvarićete značajne rezultate kada su u pitanju poslovi koje radite s partnerima, te, ukoliko vam treba kredit ili pozajmica, nema nikakvog razloga da je ne dobijete. Drugi ljudi će vam izaći u susret po tom pitanju, pa nema razloga za brigu. U utorak povedite računa pošto je izvesno da nećete želeti da se povinujete zahtevima drugih i konvencijama bilo koje vrste, pa može doći do otvorenog sukoba na poslu zbog rešenosti da ne popustite. Imaćete potrebu da se oduprete autoritetu i nametnete svoj stav, koji je, prema vašem mišljenju, mnogo više u skladu s etikom od stavova koje vam drugi nameću. Sredinom nedelje bićete mnogo smireniji, ali potrebno je pokazati opreznost kada su u pitanju vesti koje dolaze do vas. Na kraju nedelje možete da očekujete dobru komunikaciju s poslovnim saradnicima i naglašenu sposobnost da intuitivno osetite gde se može pojaviti potencijalni problem, čak i kada to niko drugi ne vidi, osim vas. Poslušajte intuiciju i radite u skladu s njom kada je posao u pitanju, ali i vaše zdravlje. Kada je reč o finansijama, ovo je sjajna nedelja da dobijete kredit ili drugu vrstu pozajmice, naročito ako je reč o kratkoročnim zajmovima. Novac možete očekivati kroz sve vrste partnerskih poslova. Troškovi su pod kontrolom. 

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi imaju kvalitetan odnos s partnerom i jedino što može izazvati probleme u raju jeste partnerova zahtevnost. Ovo je period kada vam je potrebna sloboda u vezi i ne prija vam nijedan oblik sputavanja. Partneru pokazujete ljubav i naklonost, ali bilo kakvo ograničavajuće ponašanje kod vas izaziva bes i revolt. Smatrate da dovoljno dajete u vezi, pa su bilo kakve zamerke na tu temu suvišne. Potrudite se samo da se ophodite prema partneru s više takta čak i kada ste u pravu . Lavovi koji su trenutno sami imaju dovoljno osoba oko sebe koje iskazuju interesovanje, ali nisu skloni da odluke o ulasku u vezu donose naprečac. Ponašate se kao da vam je dovoljno da se oko vas nešto dešava, a bilo kakve ozbiljnije odluke ostavljate za neki kasniji period. Dobro obratite pažnju ko vas okružuje i ko vam je zaista interesantan pošto biste mogli doći u situaciju da, kada poželite da budete s tom osobom, ona ne bude više tu za vas.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ugrožen je probavni trakt, a problemi mogu nastati i usled pojačane nervoze i razdražljivosti, koju osećate i koja će biti prisutna naredne dve nedelje.

SAVET + Morate sačuvati smirenost i neutralan ton u ophođenju s drugim ljudima, što se naročito odnosi na poslovni segment

 

 

Devica Dobra povezanost s drugima

POSAO: Drage Device, ove nedelje će vam biti naglašeni međuljudski odnosi, a ni javni aspekt, kao i emotivni, neće biti zapostavljen. Početak nedelje donosi razumevanje i sjajne odnose s drugim ljudima, pa su izvesne i ponude za nova poslovna partnerstva. Imaćete izoštren sluh za potrebe, ali i poteze drugih ljudi, pa je uspeh neizbežan. U utorak će doći do akumulacije energije i pojačane nervoze, pa ćete se naći u situaciji u kojoj morate biti energičniji, ali i skloniji raspravama. Probajte ovaj višak energije da utrošite na posao, a verovatno ćete tokom narednog perioda biti skloni da radite više poslova odjednom, kao i prekovremeno, da biste bili zadovoljni učinkom. U sredu ćete biti prilično senzibilni, pa možete mnogo više nego drugi ljudi shvatiti šta se dešava oko vas. Imaćete priliku da budete prisutni u javnosti i da ostavite veoma dobar utisak na one ljude koji mogu bitno da utiču na vašu budućnost. Krajem nedelje doći će do izražaja vaša kreativnost i sposobnost komuniciranja s drugim ljudima koji će ih prihvatiti veoma dobro i pomoći vam u realizaciji. Takođe, počećete da razmišljate na potpuno nov način o nekim stvarima i poželećete mnogo toga da promenite odjednom. Na finansijskom planu i dalje važi da mnogo više radite nego što zarađujete. Ipak, novac možete da očekujete već početkom nedelje i budete zadovoljni finansijskim epilogom, bez obzira na troškove koje ćete imati jer ste ih već ukalkulisali.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, Device koje imaju partnera ove nedelje komuniciraju mnogo relaksiranije sa svima, pa i s partnerom. Senzibilni ste za partnerove potrebe i tačno znate šta treba reći i uraditi da se oseti voljenim i zaštićenim. Imate osećaj da se ponovo zaljubljujete i partnera vidite potpuno drugim očima. Dobri odnosi s decom i obostrano razumevanje. One Device koje su trenutno same imaju mnogo susreta s interesantnim osobama koje im drže pažnju i podstiču interesovanje. Sve što je predvidivo i poznato ne zanima vas u ovom periodu i ostavlja vas ravnodušnim. Ono čemu težite jesu nova poznanstva, koja će vas inspirisati na jedan praktičan način i uneti dozu uzbudljivosti u vašu svakodnevicu. S druge strane, teško vam je držati pažnju, a još teže zainteresovati vas na duže staze, pa nije lako ljudima s kojima dolazite u kontakt da trajno pridobiju vašu pažnju. Taman kada pomislite da je neko to što tražite, srešćete nekoga ko će vam se učiniti zanimljivijim, pa tako ukrug. Samo budite strpljivi i sve kockice će se posložiti na pravi način.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, ove nedelje vas prati blaga nervoza, a treba da obratite pažnju i na ishranu.

SAVET + Pokušajte u ovom period da ostvarite što više kontakata koje ćete zadržati i u budućnosti

 

 

Vaga Samouvereni i hrabri

POSAO: Vage bi na početku nedelje mogle da osećaju napetost i nervozu, ali to je samo period adaptacije na nove okolnosti i događaje koji ih očekuju. Početkom nedelje može vas pritiskati sve ono što ste dugo potiskivali, ali je došlo vreme da neke energije probudite i reagujete. Možda niste svesni koliko izazivate pažnju i interesovanje drugih, pa tako možete nekome remetiti planove ili biti konkurencija. Zato se potrudite da ne mašete uspesima, već nađite načina da ne privlačite preveliku pažnju. Nemojte da odustajete ako naiđete na neki manji problem ili osetite strah. Prepreka ili izazov nisu razlozi da se povučete, već motiv da idete dalje jači i snažniji. Prihvatite to kao konstruktivan rast i videćete kako se stvari menjaju iz dana u dan. Krajem nedelje ćete na lakši ili teži način shvatiti gde dostiže vaš limit i malo usporiti, napraviti ravnotežu i izbegavati krajnost. Možete se plašiti da uložite novac u neke nove poslove zbog izvesnog rizika ili nekih situacija koje vam ne garantuju sigurnost. Sve u svemu, očekuje vas dosta susreta i komunikacije na poslovnom planu, a nije isključeno i da ćete raditi više poslova u isto vreme. Postoji mogućnost saradnje s inostranstvom ili neko putovanje. Odličan je period za kreativnost, maštu i poslove vezane za tehnologiju. Ove nedelje su mogući iznenadni troškovi, a moguće je da ćete čak biti u prilici da podignete kredit.

LJUBAV: Zauzete Vage se bude na emotivnom planu i, samim tim, bude i osobu koja je pored njih. Vaš partner je svestan da se mnogo dajete, pa će želeti da vas posebno nagradi. Prihvatite emocije i izvucite pouku iz svega što vam se dešavalo u prethodnih mesec dana. Probajte da nađete balans i da ne preterujete ni u jednom smeru. Odnos s partnerom bi mogao da dobije mnogo jasniju sliku s mnogo ljubavi strasti, mašte i romantike. Međutim, nećete mnogo poleteti jer uvek postoji crv sumnje i racionalni pristup koji će vas spustiti na zemlju. Neki parovi bi mogli da planiraju proširenje porodice, dok one koji imaju decu očekuje mnogo obaveza. Slobodnim Vagama bi mogla da se pojavi stara ljubav, nekima nova, a pojedinim će proleće doneti i jedno i drugo. Sve to će vam biti veoma zabavno, a ljubavne igrice ulepšati svakodnevicu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali povedite računa da ne preterate s alkoholom i hranom. Veoma ste intuitivni, pa ćete osetiti kada treba da reagujete.

SAVET + Opustite se i verujte u sebe

 

 

Škorpija Prihvatanje promena

POSAO: Škorpije će ove nedelje dobro poslovati ako im bude pojačana savest i odgovornost prema drugima. Potrebno je da probudite emocije i reagujete mirnije i povučenije, ali to vam neće biti problem. Osluškujte kako drugi funkcionišu i kakve su im potrebe, pa na osnovu toga napravite plan i viziju onoga što ćete raditi. Trudite se da uvek napravite kompromis i poslušajte intuiciju, koja je vaš najbolji saveznik. Ove nedelje ćete imati priliku da prepoznate u kom pravcu bi mogle da se razvijaju poslovne okolnosti. Vodite računa da donosite odluke kada sve dobro sagledate i ne reagujete ishitreno jer može doći do greške ili pogrešne procene. Budite spremni na neke novine koje ćete morati da prihvatite i ne radite ništa radikalno, pod tenzijom ili prevelikim emocijama. Ovo je odličan period za započinjanje privatnog biznisa, kreativna zanimanja, edukaciju i obrazovanje. Neke Škorpije će se baviti renoviranjem poslovnog ili privatnog prostora, dok će neke doneti odluku da se presele. Na finansijskom planu ćete postepeno uvećavati zaradu, ali će se uvećavati i troškovi i ulaganja. Mogući su problemi s jednim od roditelja ili bliskim članom porodice.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi su imale dosta iskušenja u prethodnom periodu, ali će se oni, u manjoj ili većoj meri, i dalje dešavati. Najbolje bi bilo da izbegavate bilo kakvo intenziviranje, shvatite gde ste grešili i prihvatite promene. Da biste poboljšali odnos, potrebno je da zajedno radite na tome i korak po korak definišete nejasne situacije. Budite otvoreni i iskreni i probajte da prihvatite razlike koje postoje između vas. Iako ste svesni da neke stvari neće ići lako, potrudite se da budete ispravni prema sebi i partneru i održite obećanje koje ste dali. Budite fleksibilni i izdignite se iznad požude i strasti. Slobodne Škorpije se nalaze u daleko boljoj situaciji kada je ljubav u pitanju. Više osoba će biti zainteresovano za vas i trudiće se da vam pokažu naklonost i pažnju. Sve to će vam i te kako prijati i izmamiti osmeh. Očekujte mnogo više poruka nego inače, više izlazaka i druženja.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete otkriti neki problem i u poslednjem momentu reagovati da ne bi prešlo u hronično oboljenje. Shvatite ozbiljno upozorenje.

SAVET + Pristupajte mirnije na svim poljima

Pixabay

Škorpije bi trebalo da budu spremne na kompromise

Strelac Nove okolnosti

POSAO: Strelčevi su mnogo življi i dinamičniji u odnosu na prethodni period i, samim tim, mnogo se bolje osećaju. Ovo je veoma važna nedelja, u kojoj će se otvoriti važni poslovni događaji, koji mogu biti perspektivni i vrlo kvalitetni. Moguće je da će se realizovati nešto što se stvorilo kao ideja početkom meseca, pa će vam biti jasno zbog čega ste morali malo da sačekate. Bićete veoma radoznali i spremni za nove izazove i promenu u svakodnevnom ritmu. Bićete spremni da realizujete poslovne aktivnosti na praktičnom planu, ali ćete u isto vreme želeti da podignete kvalitet na viši nivo. To sve može delovati prilično naglo, pa ne bi bilo loše da se polako uhodavate s novim obavezama i planovima. Ovo je sjajan trenutak za neko ulaganje ili finansiranje, ali je veoma važno da ne budete napeti i nervozni. Budite strpljivi, oprezni, ali nije loše i da podignete kriterijume i tako uvećate finansije, ali samo ako to radite zato što tako osećate, a ne zbog prestiža ili takmičenja s drugima. Krajem nedelje ćete imati prvi dokaz da li imate stabilnost i sigurnost na duševnom i materijalnom planu ili vas je uhvatio polet, pa ste izgubili kriterijume.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi bi mogli da osećaju određenu vrstu pritiska ili zahteva od partnera, što im se neće dopasti. Moguće je da ćete reagovati burnije ili ćete se neko vreme distancirati dok vas taj osećaj ne prođe. Neki Strelčevi pak mogu biti nestrpljivi i rečima dovesti do kraćeg razdvajanja. Zato dobro razmislite da li želite da prolazite kroz sve to samo zbog toga što niste hteli da budete strpljivi i tolerantni. Slobodni Strelčevi će biti u prilici da upoznaju osobu koja će ih opčiniti i naterati da razmišljaju o odnosu na drugačiji način. Promenićete pogled na to kakva osoba treba da je pored vas i koji su prioriteti u vezi. Radi se o nekom ko izgleda drugačije ili ima autentičan posao ili hobi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ćete imati sreće da se na vreme suočite s problemima. Opuštajte se i relaksirajte. Povedite računa o načinu života i lošim navikama. Možda je pravo vreme za detoksikaciju organizma. Možete imati problema s grčevima i upalama ako budete preterivali s nekim stvarima.

SAVET + Probajte da se zaustavite na vreme

Jarac Usvajanje praktičnih znanja

POSAO: Dragi Jarčevi, vi ćete ovu nedelju iskoristiti za putovanja, popravljanje odnosa s ljudima koji vas okružuju, kao i za razmišljanje o praktičnim stvarima. Ponedeljak je dan kada možete otići na poslovni ili edukativni put, a takođe je i odličan dan za usvajanje novih veština, naročito kada je komunikacija u pitanju. Na neki način ćete proširiti svoje dosadašnje iskustvo kroz praksu koju obavljate i to će dati značajne rezultate u budućnosti. U utorak ćete biti naglašeno kreativni i veliki napori koje ćete uložiti da bi se materijalizovale neke vaše ideje biće krunisani uspehom. I pored iscrpljenosti, koju ćete osećati, imaćete razlog da budete zadovoljni svojim učinkom. Sreda je idealan dan za suptilno usavršavanje znanja i veština koje ste odlično savladali. Svako dodatno napredovanje predstavlja korak više ka savršenstvu. Sve vrste pregovora idu vam odlično od ruke i suptilnim metodama moći ćete da ubedite drugu stranu u sve što želite. Osetićete se kao mađioničar na polju komunikacije, a naročito će biti primetna lakoća s kojom će teći vaši razgovori tokom ovog perioda. Kraj nedelje može da donese razgovore s bliskim ljudima o nekim vašim strahovima koji će izbiti u prvi plan i koji će vas prilično uznemiriti. U nedelju fokus vam se usmerava na dom i porodicu, a Jarčevima koji se bave privatnim poslom počinje povoljan period. Na finansijskom planu situacija je dobra, i dalje imate prilično stabilne prihode, a rashodi su vam pod kontrolom. Obratite pažnju u utorak pošto bi jedna ista situacija mogla da vam ili donese novac koji niste očekivali ili da vam napravi nočekivani trošak, a sve zavisi od vašeg ponašanja.

LJUBAV: Jarčevi koji imaju partnera imaće ove nedelje priliku da razgovaraju s njim o nekim svojim strahovima vezanim za predstojeće događaje, kao i ljude iz svog neposrednog okruženja. Između vas i partnera vlada sklad, dobro se razumete i podržavate jedno drugo. Upravo ćete zajedno najlakše rešiti stvari koje vas muče, a koje se uglavnom ne tiču neposredno vašeg odnosa. Razumevanje koje uzajamno pokazujete za međusobne probleme samo će još više učvrstiti vezu i ojačati poverenje koje vlada među vama. Jarčevi koji su trenutno sami mogu ove nedelje da očekuju dosta interesantnih susreta, naročito s mlađim osobama. Bićete inspirisani tim susretima i poželećete da bolje upoznate neku osobu koja će vas veoma iznenaditi inspirativnim ponašanjem. Bez obzira na razlike u vašim karakterima, shvatićete da bi to mogao biti početak jedne lepe veze, koja ima šansu za budućnost.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o disajnim organima pošto su moguće alergije, ali i infekcije. Unosite dovoljno tečnosti.

SAVET + Ostanite otvorenog uma za nove stvari i usvajajte nova znanja

 

 

Vodolija Dobra realizacija

POSAO: Drage Vodolije, ova nedelja doneće vam dešavanja na poslovnom planu finansija, realizacije ciljeva i nekih vrednosti koje su vam bitne. U ponedeljak bi moglo da dođe do realizacije jednog posla koji vam je veoma važan i koji bi mogao da ima krupne posledice za vaše dalje poslovanje. Moguće je širenje već postojećeg posla, kao i rad sa strancima, koji će biti veoma isplativ u finansijskom smislu. U utorak povedite računa da vas neke okolnosti iz privatnog života iznenada ne ometu u svakodnevnom funkcionisanju. Možete se osetiti ranjivo zbog takvog razvoja situacije, što može dalje rezultirati razdražljivim ponašanjem, koje vas može uvesti u sukobe. Zato se potrudite da što mirnije prihvatite te nove okolnosti. Sredinom nedelje može vam promaći nešto vezano za finansije, ali i za realizaciju nekog posla, što može dovesti do manjih problema. Zato budite pažljiviji i posebnu pažnju obratite na sitnice pošto baš tu može nastati problem. Krajem nedelje možete doći u situaciju da podsvesno donosite neracionalne odluke, uvereni da je tako najbolje. Pokušajte da bolje promislite o razlozima koji vas vode ka određenim izborima da biste jasnije shvatili mehanizme kojima se rukovodite. Od nedelje možete očekivati poboljšanje komunikacije s okolinom, kao i jasnije razmišljanje i bolju koncentraciju. Na finansijskom planu situacija je dosta dinamična, pa tako već u ponedeljak možete očekivati priliv novca, zatim u sredu, ali i u subotu. Nećete želeti da budete transparentni u pogledu svoje zarade, a možda je i bolje da uvid u finansije imate samo vi.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu u utorak imati manje nesuglasice s partnerom po pitanju stvari koje se tiču doma. Osim toga, situacija je prilično mirna i idilična, pa možete biti zadovoljni kada je emotivni život u pitanju. Ovo je period kada se dobro razumete s partnerom i kada jedno drugom ostavljate dovoljno slobode za lični razvoj, ali ne zanemarujete ni zajedničke ciljeve. Vodolije koje su trenutno same imaju prilično dobru realizaciju kada je ljubav u pitanju. Sve ono što ste u prethodnom periodu priželjkivali sada počinje da se ostvaruje, pa ćete konačno utvrditi da li je vredelo čekati. Otvaraju vam se mogućnosti za neka potpuno nova poznanstva, a krajem nedelje moguć je odlazak na kraći put, gde vas očekuju emotivni izazovi. Možete doći u situaciju da započnete jednu vezu, a već vam se nudi nešto novo što vas privlači istom merom.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ove nedelje su moguće jake glavobolje, kao i povrede glave, pa vam se savetuje da koristite zaštitnu opremu za glavu ako se bavite nekim sportom gde su takve povrede moguće.

SAVET + Dajte sve od sebe da ove nedelje ostvarite što više planova iz prethodnog perioda

 

 

Ribe Lično ispunjenje

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja donosi vam lični rast i satisfakciju, kao i osećaj za sopstvenu vrednost. Na početku nedelje splet srećnih okolnosti dovešće do toga da ostvarite neke ciljeve koji su vam važni u poslovnom smislu, ali vam istovremeno donose i ličnu satisfakciju. Osećate se odlično i imate želju da radite na sebi u smislu poboljšanja ličnosti na jedan konkretan i praktičan način. Upravo rezultati koje budete ostvarili na tom putu daće vam vetar u leđa da nastavite istim putem. U utorak povedite računa u komunikaciji pošto se može desiti da vam neko plasira neistinite informacije, koje vas mogu dovesti u neprijatnu situaciju i napraviti vam problem s bliskim ljudima. U sredu vam se vraća smirenost i duhovni plan vam ponovo postaje primaran. Nećete nikome dozvoliti da vas izbaci iz ravnoteže i jasno ćete staviti ljudima do znanja da ste dostigli jedno postojano stanje duha, koje vas, na neki način, štiti od različitih upliva vaše okoline. Subota je dan kada u prvi plan dolaze odnosi s prijateljima, neke nove ideje, ali i kontrolisano ponašanje vezano za planove za budućnost. Od nedelje fokus vam se pomera na praktičniju stranu života i konkretnu realizaciju ciljeva, kao i na pitanje finansija. Finansijska situacija vam nije najjasnija i tako će biti skoro cele nedelje. Ne nedostaje vam novac, pa vam ova oblast neće biti u fokusu, ali krajem nedelje ipak obratite mnogo više pažnje na finansijski segment.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi ove nedelje dosta vremena provodiće baveći se nekim ličnim preokupacijama, ali deluje da takvo stanje stvari neće smetati partneru. On kao da zna kada treba da vas pusti da se osamite, a s druge strane, tu je za vas na jedan nenametljiv način kada vam je potreban, kao uostalom i vi za njega. Vreme koje provedete s partnerom potpuno ćete posvetiti njemu, nećete biti odsutni i daleki, pa je partner zato zadovoljan i poštuje vreme koje vam je u ovom periodu potrebno samo za vas. Ribe koje su trenutno same imaće priliku da započnu neku tajnu vezu ili vezu s osobom koja je emotivno nedostupna. Ako možete, potrudite se da izbegnete ovaj scenario pošto je izvesno da ćete završiti povređeni. Ovo je za vas period koji je bolje provesti u samoći ili među prijateljima nego da ulazite u veze koje vas apsolutno ne mogu ispuniti. Zato uživajte u svojoj samoći dok ne naiđe neko ko je zaista vredan vaše pažnje, a na koga nećete morati dugo da čekate.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, opšte stanje vam je dobro, pa nemate razloga za zabrinutost. Više kretanja i redovan san će vam dobro doći tokom ovog perioda, kao i izbalansirana ishrana. Ovo je odličan period da se odviknete od alkohola i pušenja ukoliko imate tu vrstu zavisnosti.

SAVET + Nemojte zanemarivati praktična pitanja i pokušajte da napravite ravnotežu između duha i materije

 

 

Komentari (0)