Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP: Uzbudljivi dani za nekoliko znakova, da li ste među njima?

Pročitajte astrološke prognoze za ovu nedelju.

15.03.2022 18:23

NEDELJNI HOROSKOP: Uzbudljivi dani za nekoliko znakova, da li ste među njima?
Pixabay

Sedmica koja je juče počela obećava uzbudljive i produktivne dane za nekoliko horoskopskih znakova, barem ako je suditi prema položaju planeta.

Pročitajte detaljnu prognozu za vaš znak zodijaka i otkrijte da li ste među njima.

Ovan - Opijeni i veseli

POSAO: Ovnovi će se više fokusirati na svoje mentalno i psihičko stanje, manje se baviti praktičnim stvarima, a i kada budu to radili, sve će biti nejasno, konfuzno i skretati im misli. Ovo je period za introspekciju, maštu i uživanje jer vam koncentracija i neće biti jača strana. Možete gubiti strpljenje i koncentraciju, biti rasejani i zaboravljati, pa bi bilo najbolje da smanjite odnose na minimum. Vodite računa da neke sitnice ne zaboravite, pa da ostanete bez njih. Podsvest će vas često voditi u iracionalna razmišljanja, nećete biti dovoljno pribrani, pa ne donosite važne odluke. Sve ovo je prolaznog karaktera, pa se ne opirite energijama koje će vas trenutno obuzimati. Možete bit skloni hedonizmu i trošenju novca, pa obratite pažnju da ne preterate jer biste mogli da zapadnete u dugove. Oko 17. marta vam može pasti na pamet neka fantastična ideja, ali biste brzo mogli da odustanete od nje. Možda ovo nije period za akciju i pokretanje, ali bi bilo dobro da je zapišete i pročitate kada vam volja bude bila snažnija. Ove nedelje ćete se često nalaziti u većem društvu i biti pokretač događaja, smeha i šala. Izdvojićete se u mnogim trenucima, autentičnim ponašanjem, ali i izgledom. Neko od prijatelja će zapasti u problem, pa će mu biti potrebna vaša podrška i savet. Za vikend vas očekuju lepi i kvalitetni trenuci sa dragim osobama, prijateljima ili porodicom.

LJUBAV: Ovnovi bi trebalo više pažnje da obrate na praktične momente u svom odnosu i naprave plan za pomirenje, popravljanje odnosa ili podizanja na viši nivo. Budite malo fleksibilniji da bi partner mogao da se uklopi u vaše zahteve i da ih prihvati. Isto tako potrebno je da istrajete u nekim zahtevima do kojih vam je stalo. Možda ovo na prvi pogled neće biti lak period, ali kada se sve postavi na svoje mesto i stabilizuje, bićete veoma zadovoljni. Povedite računa oko 19. marta da ne napravite veliki jaz jer bi jedno od vas moglo da pretera. Ovo je povoljan period za zajedničko putovanje i više provedenog vremena s porodicom. Slobodni Ovnovi bi mogli da se zaljube tajno ili platonski. Emocije koje vas budu obuzimale će biti nešto potpuno strano za vas, pa ćete ih veoma teško prihvatati. Vodićete neki vid unutrašnje borbe sa sobom - da li se prepustiti njima ili se potpuno okrenuti od te osobe. Jedno je sigurno, od ljubavi se ne može pobeći, pa probajte više da se opustite.

ZDRAVLJE: Neke nejasne situacije mogle bi na vas delovati prilično stresno, pa probajte da prihvatite da je ovo period u kojem ne vidite racionalno stvari. Moguća je nesanica ili pak pospanost. Izbegavajte nepredvidive situacije, maglu i slabu vidljivost ako idete na put.

SAVET + S obzirom na to da vam je fokus slab, sačekajte da se neke stvari procesuiraju, pa onda reagujte

unsplash.com

Ovan bi trebalo da napravi plan za poboljšanje odnosa sa partnerom

Bik - Od ideje sve počinje

POSAO: Dragi Bikovi, ove nedelje ćete često menjati raspoloženje i način na koji komunicirate i ponašate se. Čak bi i vas neki potezi mogli da iznenade, a kamoli ljude iz vašeg okruženja. Bez obzira na sve, povlačićete važne poteze i pomerati granice, pre svega prema sebi. Doći ćete do važnih zaključaka, biti snažni, ozbiljni i težiti nekim višim ciljevima. U isto vreme možete biti neshvaćeni i osećati se usamljeno u nekim razmišljanjima i stavovima. Ako budete insistirali i težili da ostvarite neke forme koje su zastarele ili se zasnivaju na nekim starim principima, možete imati problem u komunikaciji i s bliskim saradnicima. Rasipaćete energiju i rasplinjavati se bespotrebno. Nekima će biti jasno da treba da razmišljaju na potpuno drugačiji način i shvatiće da neke stvari ne treba da se objašnjavaju. Mogu izgledati kao da će narušiti poredak, ali, u stvari, donosi stabilnost i prosperitet. Imaćete manje koncentracije u nekim momentima, pa možete izgubiti suštinu, ali svakako imate mogućnost da napredujete i rastete. Ne plašite se iluzija i zablude jer nemate adekvatne rezultate, ali prosto to je takav period. Nemojte iz straha raditi ništa na silu niti bežati u neke prizemne i niže vibracije jer možete poremetiti kriterijume i sistem vrednosti. Dajte sebi oduška i pustite da vam se dese neke nepredvidive okolnosti. Pustite mašti na volju i ne trudite se da pošto-poto dobijete rezultate. Neki Bikovi bi mogli oko 19. marta da imaju izazovne aspekte po pitanju finansija i novca. Ali isto tako možete imati potencijal da iznenada postignete neke važne rezultate. Možete biti zabrinuti zbog jednog od roditelja.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje će imati neka iskušenja ili nejasne situacije u emotivnim odnosima. Ovo nije dobar period ni za kakva razjašnjena niti konačne odluke. Možete preterati, ili vi ili partner, u nekim namerama, izjavama ili postupcima i tako narušiti harmoniju i dogovor koji ste imali. Energije su naročito snažne i jake oko 19. marta, pa imajte na umu da sve što radite spustite u domen zajedničkog interesa. Probleme mogu izazvati predvidive, ali i neke nepredvidive okolnosti i situacije. Slobodni Bikovi će biti u fokusu mnogim zanimljivim osobama, ali ni oni sami neće znate šta žele. Krajem nedelje možete imati snažno i jako iskustvo, koje bi moglo da vas pomeri i možda vam pomogne u kom pravcu želite da ide vaš emotivni život. Osoba koja je došla s puta ili je, na neki način, udaljena od vas prilično će vas zainteresovati.

ZDRAVLJE: Možete imati psihosomatske probleme, pa probajte da se što više opuštate. Obratite pažnju u saobraćaju, naročito kada su duža putovanja u pitanju. Čuvajte se brzine jer može doći do gubitka kontrole.

SAVET + Slušajte unutrašnji glas

unsplash.com

Bikovi imaju dobru intuiciju

Blizanci - Iz krajnosti u krajnost

POSAO: Blizanci će praviti važne planove, često se presabirati, preispitivati i sagledavati stvari iz više uglova. Imaćete ogromnu širinu, što vas može u nekim momentima dezorijentisati ili se možete izgubiti u gomili informacija koje vam bude dolazile. Može se dogoditi da idete iz krajnosti u krajnost i da vrlo često menjate mišljenje, što bi moglo da unese dodatnu konfuziju, pa se trudite da ipak imate fokus na suštinu zadatka ili problema. Probajte da predvidite i sagledate u kom pravcu bi trebalo da se razvijate i na poslovnom i na privatnom planu. Mogli biste tokom ove nedelje da doživite neko otkrovenje ili iznenađenje. Biće vam potrebno više prostora samo za sebe, pa ćete često želeti da se osamite i saberete misli i na taj način doneste neke odluke u miru i tišini, spontano i nenametljivo. Nikakav pritisak i žurba neće uroditi plodom, pa se ne trudite da na taj način ubrzavate procese. Neki Blizanci bi mogli da očekuju saradnju s inostranstvom ili nekom stranom firmom, dok neke očekuje putovanje. Studenti će imati sreće u polaganju ispita, naročito onih koji već neko vreme nisu mogli da polože. Na finansijskom planu ovo je miran period, pa nećete imati većih oscilacija. Osećaćete se stabilno bez obzira na to što za neke stvari niste sigurni u kom će se pravcu razvijati. Priroda energije koja trenutno dominira daće vam posebnu snagu i jačinu.

LJUBAV: Blizancima koji su u braku ili vezi biće potreban partner koji će im dati sigurnost i stabilnost i neko na čije će rame moći da naslone glavu kada to bude bilo potrebno. U tom slučaju odnos će biti harmoničan, bez trzavica, a ukoliko to ne budu imali, ovo je period kada će mnoge istine izaći na videlo i mnoge tajne biti otkrivene. Blizanci koji su u lošem i nestabilnom odnosu će biti u prilici da još jednom probaju na iskren način da postave vezu na stabilne noge i iskoriste šansu koja im je pružena. U kom pravcu će se sve razvijati zavisi isključivo od vas. Slobodnim Blizancima ove nedelje će u fokusu biti poslovna dešavanja i introspekcija, pa neće mnogo mariti za ljubavni život. Može vam se javiti neko iz prošlosti ili neko ko je, na neki način, udaljen od vas, živi u drugom gradu ili državi ili je na putu. Međutim, vas tek tokom aprila očekuje nova i velika ljubav.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kolenima i cirkulacijom. Ne preterujte s pićem ili drugim porocima i probajte da se što više opuštate.

SAVET + Možete očekivati duboko psihološko iskustvo koje će vam doneti važno saznanje da postavite neke stvari na svoje mesto. Ne opirite mu se!

unsplash.com

Blizancima je potreban oslonac

Rak - Promene planova

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje ćete biti aktivni na svim poljima i trudićete se da postignete ravnotežu da nijedan segment ne bi trpeo. To može izazvati stresne situacije, pa ćete ipak shvatiti da je potrebno odrediti prioritete. U sredu ćete sjajno funkcionisati na mentalnom planu i imaćete odlične poslovne ideje, koje će biti praktično primenjive, pa će vaši saradnici biti zadovoljni. Za Rakove koji studiraju odličan dan za polaganje ispita i edukaciju. Četvrtak je dan kada je potrebno da obratite pažnju na papirologiju, pojavljivanje u javnosti i nova partnerstva, a, pored pojačane koncentracije, potrebno je slušati intuiciju, koja će biti veoma naglašena i neće vas prevariti. Kraj nedelje donosi mnogo kontakata s prijateljima, ali i iznenadne izmene planova, koje vam mogu poremetiti poslovni raspored i izazvati manje turbulencije. Pokušajte da budete što fleksibilniji pošto će se na kraju ispostaviti da se sve završilo bolje nego što ste očekivali. Verovatno će se od vas tražiti da promenite pristup nekom poslu, što vam se možda neće dopasti, ali nećete imati izbora. Kraj nedelje donosi potpuni fokus na posao i više kontakata s osobama od autoriteta. Od ovih osoba možete očekivati pomoć ukoliko vam bude bila potrebna. Moguće su i promene statusa i napredak na polju karijere. Na finansijskom planu možete očekivati dešavanja tek krajem nedelje. Moguće su neočekivane uplate, zatim novac od partnera ili prijatelja, ali ono na šta morate obratiti pažnju jesu neplanirani troškovi. Zbog toga budite na oprezu i nemojte prekomerno trošiti novac.

LJUBAV: Rakovi koji se nalaze u vezi ili braku mogu osetiti jaku potrebu da provode više vremena s partnerom, za šta druga strana možda neće imati sluha. Potrebno je da partneru objasnite kako se osećate da bi vas bolje shvatio, ali, isto tako, pokušajte da se ne ljutite ukoliko partner nije u stanju da odgovori na vaše potrebe na način koji od njega očekujete. U subotu su moguće rasprave i nerazumevanje, pa je najbolje da slobodno vreme provedete s prijateljima. Rakovi koji su trenutno sami imaće priliku da na putovanju sretnu osobu s jakom harizmom, koja će ih privući kao magnet. Ove nedelje ćete mnogo vremena provoditi s prijateljima, pa je moguće da ćete nekoga sresti upravo preko prijatelja ili ćete shvatiti da vam se dopada neko koga ste do sada posmatrali isključivo kroz prijateljstvo. Iznenadni susreti i zaljubljivanje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bićete veoma rastrzani i podložni stresu. Moguće su jake infekcije i upalni procesi, pa povedite računa i nemojte zanemarivati simptome. Ugrožene su vene i potkolenice, ali i reproduktivni organi i jetra.

SAVET + Pokušajte da smirite misli i da se ne uzbuđujete previše zbog promena, već da budete fleksibilniji

pexels.com

Bitan je balans

Lav Budite fleksibilniji

POSAO: Dragi Lavovi, vama će tokom ove nedelje fokus biti na poslovnim dešavanjima, kao i promenama koje je potrebno izvršiti zbog unapređenja poslovne sfere i funkcionisanja u njoj. Već sredinom nedelje bićete suočeni s promenama koje zahtevaju brzu reakciju. Bićete na visini zadatka i to će vas staviti u prvi plan, a saradnike navesti da se oslone na vas. Sve ono što ste intuitivno osećali da morate promeniti u poslovnom okruženju, kao i svakodnevici, učinićete tokom ove nedelje, i to na vrlo jasan i transparentan način. Krajem nedelje pokušajte da izbegnete potpisivanje nekih važnih ugovora ili, ako to nije moguće, tražite dodatno vreme da ih proučite. Možete doći u situaciju da neko od vas traži da brzo reagujete, ali i u tom slučaju ozbiljno proučite ono što potpisujete da ne bi posle došlo do nesporazuma. Neki Lavovi će se odlučiti na promenu posla, a neki samo razmišljaju o tome, ali čekaju neke bolje prilike od onih koje im se nude u ovom trenutku. Imaćete priliku da odete na put, koji će vas dodatno osvestiti po pitanju mnogih stvari u vezi s kojima ste imali nedoumicu. Vratićete se osnaženi i raspoloženi, s novim planovima i idejama. Lavovi koji se na bilo koji način edukuju krajem nedelje će imati priliku da nauče mnogo novih i važnih stvari. Kada su u pitanju finansije, sve što u ovom periodu budete radili biće finansijski isplativo. Ove nedelje je izvesno zaključenje novih poslova, koji će doneti dobru zaradu, ali i novih partnerstava, koja će biti isplativa u budućnosti. Čuvajte se dodatnih troškova, koji mogu nastati kroz partnera ili jednog roditelja.

LJUBAV: Na planu emotivnih odnosa Lavovi koji imaju partnera mogu zahtevati veći stepen odgovornosti da bi sa sebe skinuli neki dodatni teret, koji ih muci duže vreme i zbog koga se osećaju frustrirano. Shvatićete da je mnogo bolje na vreme reći ono što vam ne odgovara nego ćutke preuzeti na sebe obaveze ljudi koji su vam bliski. Ako biste prećutali ovaj problem, on bi se svakako u budućnosti reflektovao na odnos s partnerom, što ne priželjkujete. Lavovi koji su trenutno sami mogu, potpuno neočekivano, sresti osobu koja će ih ostaviti bez daha. To može biti neko ko je povezan s njihovim poslom ili ima neke veze s javnošću. Pošto ste trenutno u fazi kada ste raspoloženi za promene, neće vam teško pasti da se prilagodite potencijalnom partneru i pokažete fleksibilnost u vezi sa stvarima u kojima ste bili izričiti.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, sredinom nedelje obratite pažnju na promene koje mogu nastati na koži. To može biti samo posledica stresa, ali, ukoliko primetite da nije bezazleno, bolje je da potražite stručnu pomoć.

SAVET + Ostanite otvoreni za promene i nova rešenja, pa ćete sve rešavati brzo i lako

unsplash.com

Promena na vidiku

Devica - Svakodnevne obaveze

POSAO: Drage Device, ove nedelje ćete se baviti nekim svakodnevnim pitanjima, ali biće naglašene i veze s drugim ljudima. Sredinom nedelje ćete s lakoćom rešavati probleme koji su se u proteklom periodu nekako neprimetno nagomilali. Sada ćete brzo dolaziti do jednostavnih rešenja, koja su i najbolja. Pokažite dodatni oprez kada su u pitanju nastupi u javnosti i nemojte se površno baviti stvarima, već idite što je više moguće u dubinu. Sve što radite u ovom periodu traži veliku posvećenost i nijednu obavezu nemojte zanemarivati niti joj umanjivati važnost. Krajem nedelje može vam se ukazati prilika za poslovni put, koji vam može pomoći u daljoj karijeri, ali i doneti znatne finansijske benefite. Bez obzira na to što se prilika za putovanje može ukazati iznenada i što niste planirali da putujete, nemojte da propustite ovu priliku pošto može biti ključna za budućnost. Obratite pažnju i na odnos sa saradnicima, naročito s onima koji od vas očekuju neku pomoć. Krajem nedelje bićete naglašeno intuitivni i tačno ćete znati šta je potrebno da uradite u kojoj prilici. U fokusu će vam biti i rezultati koje ostvarujete s poslovnim partnerima, pa se na ovom planu možete odlučiti za promene da biste poboljšali i unapredili saradnju. Na finansijskom planu situacija je dosta promenljiva. Prihode možete očekivati od kraja nedelje, bilo da je reč o očekivanim isplatama ili neočekivanoj zaradi, ali ono što je sigurno jeste da ćete imati neočekivane troškove, zato se potrudite da budete malo štedljiviji.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, Device koje imaju partnera mogu biti razdražljive zbog povećanog obima obaveza koje se gomilaju na svakodnevnom nivou, pa to može uticati nepovoljno na odnos. S druge strane, imate dobru komunikaciju s partnerom, pa se potrudite da na lep način iskomunicirate trenutnu situaciju i ne ugrožavate odnos bez potrebe. Partner ima razumevanja za vaše trenutno stanje, pa će vas to donekle umiriti i dati dodatnu snagu. One Device koje su trenutno same mogu iznenada upoznati nekoga ko im se veoma dopada, i to preko posla ili na nekom mestu koje svakodnevno posećuju. Moguće je da potencijalnog partnera sretnete i na poslovnom putovanju ili na nekom predavanju. To će, u svakom slučaju, biti krajnje neobična osoba i neko ko se ne uklapa u vaš dosadašnji šablon kada je izbor partnera u pitanju, ali nemojte da vas to odvrati od veze koja zaista može biti nezaboravna. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu primetni su problemi s kostima, a mogući su i problemi sa zubima, pa nemojte oklevati da posetite stomatologa, čak i preventivno. Na promenu vremena reagujete glavoboljom.

SAVET + Budite fokusirani na ljude oko sebe i njihove potrebe, neke stvari ne mogu da urade bez vas

pexels.com

Device su razdražljive

Vaga - Buđenje i pokretanje ciljeva

POSAO: Vagama se ove nedelje otvaraju brojne okolnosti koje se tiču praktičnih i funkcionalnih stvari. Nečije ponašanje bi moglo da vam zasmeta jer ta osoba nije u potpunosti prihvatila odgovornost, pa ćete morati dodatno da se angažujete. Mada, bićete znatiželjni i prijaće vam rad, pa vam to neće teško pasti. Povlačićete dobre poteze i možda promeniti navike i pristup. Možda su ovo mali koraci, ali svakako ćete biti zreliji i mudriji i započeti neke dobre stvari. Možda ćete neke stvari pokušati i probati prvi put, pa ćete se začuditi kako vam to ranije nije palo na pamet. Razbijaćete neke predrasude i nećete imati problem da vas neko posavetuje. Način na koji pristupate drugim ljudima daće vam dodatnu energiju, ali ponašanje drugih ljudi će biti drugačije. Probajte da prepoznate dobro u nečemu što vam je drugačije i osvestite kvalitet i potencijale koje imate. Ove nedelje možete imati mnogo ideja koje neće moći da se realizuju u kratkom roku, ali na dugoročnom planu ćete svakako profitirati. Ući ćete u drugačiju interakciju s ljudima, a to će vam doneti promene. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave kreativnim poslovima, umetnošću i informacijama. Moguće je da ćete neki hobi pretvoriti u posao, što će vam biti posebno zadovoljstvo. Još niste svesni kolike rezultate možete da postignete. Ovo je samo početak i mali korak ka postizanju velikih ciljeva.

LJUBAV: Vage će i na emotivnom planu uneti mnogo promena i novina u život. Ovo je period kada mnogi parovi rade na stabilizaciji odnosa, ali funkcionišu na potpuno drugačiji način. Moguće je da ste osvestili problem koji imate i sada drugačije posmatrate partnera, ali i u kom pravcu treba da vam ide odnos. Unećete neku novu energiju, što će uneti živost i uzbuđenje. Prošli ste neke teške faze i sada je važno da mudro i svesno donosite odluke. U suprotnom, ako se niste osvestili, zapašćete u turbulentan period koji će biti težak i iscrpljivati vas. Slobodne Vage će imati uzbudljivu nedelju kada je ljubav u pitanju. Mnogo osoba je zainteresovano za vas, ali se vi još niste odlučili kome ćete dozvoliti da osvoji vaše srce. Možda se nećete ni odlučiti u skorije vreme jer vam prijaju pažnja i naklonost koju dobijate. Uživajte u ljubavnim igrama koje vam se budu nametale, a i u potezima koje sami budete povlačili.

ZDRAVLJE: Vage bi mogle da imaju problema s kardiovaskularnim bolestima, kičmom i stresom. Trudite se da se što više odmarate i opuštate.

SAVET + Nemojte pružati otpor promenama niti terati inat, to bi moglo veoma loše da utiče na vas

unsplash.com

Vage očekuju promene

Škorpija -  Značajno iskustvo

POSAO: Škorpijama će ove nedelje mnoge stvari biti jasne, naročito po pitanju partnerskih odnosa, što poslovnih, što privatnih, ljubavi i dece. Dobićete potvrdu da su neki vaši planovi i ideje prihvatljivi, što će vam dati podstrek i neki vid euforije. Početkom nedelje bi moglo nešto da vas iznenadi, ali ćete i vi iznenaditi druge ljude nekim svojim postupcima. Bićete pomalo zaneseni u nekim momentima i impresionirani događajima koji će se odigravati pred vašim očima. Ne radi se ni o kakvoj iluziji, već o stvarima koje samo vi možete da vidite i osetite. Uspećete da uradite nešto veoma autentično, što će vam dati posebno iskustvo i svest. Moći ćete da sagledate širu sliku svega što se dešava oko vas, a to će vam kasnije doneti rezultate na materijalnom i praktičnom planu. Imaćete više snage i energije za sve obaveze koje budete imali i mnogo lakše ćete obavljati svakodnevne aktivnosti, a njih će biti na sve strane. Bićete posebno kreativni i maštoviti, pa ćete se više prepuštati emocijama i instinktu da vas vodi. Ideje koje budete imali neće moći tako lako da se realizuju jer je za sve potrebno vreme, pa ne treba unapred da donosite zaključke niti da potencirate na tome. Budite spremni da tiho menjate okolnosti i nenametljivo preokrećete stvari u svoju korist. Imaćete mogućnost nekih novih partnerskih odnosa, zahvaljujući boljoj i suptilnijoj komunikaciji i ophođenju s ljudima. Radite sve korak po korak, pa će s vremenom i finansije doći u tom ritmu.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi će biti u prilici da naprave pravu čaroliju kada je njihov emotivni život u pitanju. Imaćete mnogo očekivanja od partnera i tražićete da vas u potpunosti razume i prepusti se nekim suptilnijim momentima. Svaki vid intenziviranja, pritiska ili kontrole bi mogao da ugrozi vezu, pa ako postoje takve mogućnosti, najbolje bi bilo da budete otvoreni prema partneru. Ako je pak osoba pored vas shvatila koji je najbolji način da gradite odnos, očekuju vas momenti ispunjeni nežnošću i ljubavi. Moguće je i neko zajedničko putovanje, a neke Škorpije mogu da očekuju i prinovu u porodici. Slobodne Škorpije očekuju neka značajna iskustva oko 19. marta, kada će pomeriti granice kada je ljubavni odnos u pitanju. Moguće je da ćete se odvažiti da uradite nešto što niste nikada do sada, pa osoba koja vam se dopada neće moći da vam odoli. Budite fleksibilni i dajte prostora potencijalnom partneru.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati upale i infekcije zbog nekih navika kojih ne možete da se oslobodite. Pokušajte da se suočite sa stvarima koje vas opterećuju.

SAVET + Budite iskreni u svemu što radite 

Pixabay.com

Škorpije očekuje novo iskustvo

Strelac - U sporijem ritmu

POSAO: Strelčevi će ove nedelje rešavati neke porodične stvari, papire ili ugovore. Moguće je da se radi o nečemu što već duže vreme čekate ili vam nisu prijatne okolnosti u kojima se nalazite. Iako vam se čini da nepotrebno gubite vreme, ponekad su usporenost i ležernost dobrodošle. Možda ćete se pobuniti, ali tako ćete samo zakomplikovali stvari i narušiti situaciju koja, kao takva, treba da se dogodi. Probajte da se isključite i pustite da se stvari odvijaju spontano. Možda imate ideje koje mislite da su dobre i konstruktivne, ali ne nailaze na odobrenje drugih, pa vas i to dodatno uznemirava. Naročito povedite računa oko 19. marta da ne upadnete u zamku ega i reagujete impulsivno. Najbolje bi bilo da izbegnete impulsivne reakcije, lošu komunikaciju i neke stvari ne doživljavate isuviše ozbiljno. Koliko god vam nešto izgleda neobjašnjivo ne treba da brinete. Otvoriće vam se pravac u kom treba da delujete i to već sledeće nedelje. Neko od prijatelja će vam biti posebna podrška i društvo ove nedelje i pomoći vam da neke stvari prebrodite. Poslušajte njegov savet jer je dobronameran. Pomoći će vam da se odvojite od nekih stvari i osećanja koje vas remete, a moguće je da će vam biti potrebna i pozajmica. Oscilacije u ponašanju i osećanjima su samo proces transformacije kroz koji prolazite. Na finansijskom planu možete imati nepredviđene troškove, pa povedite računa da ne preterate i zapadnete u dugove. Kod nekih Strelčeva je moguće i kraće putovanje.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi bi ove nedelje mogli da imaju ozbiljan razgovor s partnerom, ali ovo nije nedelja kada mogu da se donesu neka konstruktivna rešenja. Moguće je da ćete samo zakomplikovati stvari i biti zbunjeni i vi i partner. Zato nemojte ni na čemu insistirati, već pustite da se neke stvari same razreše. Naročito budite obazrivi oko 19. marta, kada su izvesne impulsivne reakcije, nesporazumi i loša komunikacija. Možete osetiti poseban naboj ako dođe do nekog insistiranja ili preterivanja, pa može doći i do raskida ili razdvajanja. Slobodni Strelčevi su sebe stavili u prvi plan i mogli bi postaviti neku vrstu ultimatuma da ih potencijalni partner prihvati u potpunosti i povinuje se njihovim pravilima, ali postoji rizik da ostanu bez te osobe, koja je mnogo važnija od ideje za koju su se zakačili. Razmislite o postupcima.

ZDRAVLJE: Ove nedelje ćete osećati priličan umor i uspavanost. Možete imati problema sa zglobovima i ekstremitetima. Osetićete ozbiljan pad energije, pa ne preterujte s fizičkom aktivnošću. Obratite pažnju na hranu i loše navike.

SAVET + Prihvatite tišinu i mirnoću 

pexels.com

Strelac rešava bitne probleme

Jarac - Dobro razumevanje i komunikacija

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja biće u znaku komunikacije i dobrih međuljudskih odnosa, a i emotivni segmenti će biti naglašeni. Početak i sredinu nedelje obeležiće kreativne ideje i komunikacija s najbližim saradnicima, kao i odlično razumevanje svih zadataka koji se budu tražili od vas. Imate dobar odnos s mlađim kolegama i razmena ideja može da bude od koristi. Bićete u situaciji da shvatite šta ljudi hoće od vas i pre nego što bilo šta kažu, pa ćete, samim tim, biti u velikoj prednosti u odnosu na druge. Intuicija će vam biti naglašena i uspećete da je iskoristite da poboljšate komunikaciju s drugima. Odnosi s braćom i sestrama, kao i s ljudima iz vaše neposredne okoline, biće intenzivirani i dobićete priliku da razrešite neke ranije nesuglasice bez mnogo buke i drame. Krajem nedelje možete se naći u situaciji da branite neke vrednosti koje su vam važne, a smatrate da su ugrožene kroz ideje koje iznosite javnosti. Imaćete veoma kreativan period, a iz njega se mogu izroditi značajne stvari u budućnosti. Trudite se samo da materijalizujete zamisli da ne bi sve ostalo samo u sferi duha. Na kraju nedelje imaćete želju da se bavite nekim privatnim stvarima, kao i domom. Na finansijskom planu možete da očekivati dinamičnu nedelju, pa će vam novac stizati iz poslova u kojima ste pokazali originalnost. Međutim, ove nedelje novac može odlaziti upravo na ostvarenje nekih ideja koje bi kasnije mogle da prerastu u ozbiljne poslove.

LJUBAV: Jarčevi koji su zauzeti mogu da očekuju iznenadne rasprave s partnerom po pitanju osnovnih vrednosti oko kojih se ne slažu. Te rasprave neće biti ništa ozbiljno jer vam je ove nedelje komunikacija jača strana i tačno ćete znati kako da iznesete stav, a da druga strana to ne shvati kao napad. Jarčevi koji imaju decu mogu da očekuju neke iznenadne situacije, a koje će ih naterati da se zamisle da li postupaju na pravi način ili je potrebno menjati pristup. Jarčevi koji su trenutno sami imaće iznenadni susret s osobom koja im se sviđa i to im može potpuno poremetiti planove. Možete ući u vezu s nekim od koga ste odustali ili ko nije želeo da vam da šansu, ali se iznenada predomislio. I vama neće biti jasni postupci, ali možda je najbolje da se ponašate u skladu s pruženim mogućnostima i da ne propustite priliku koja je pred vama. U svakom slučaju, kada je ljubav u pitanju, ove nedelje će vas pratiti faktor iznenađenja, pa očekujte neočekivano i prepustite se čarima sudbine.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, mogu se pojaviti problemi s kičmom usled preopterećenja ili neadekvatnog položaja. Mogući su i problemi s pritiskom.

SAVET + Radite na realizaciji ideja koje imate da vam dobre zamisli ne ostanu samo u domenu teorije

pexels.com

Uspeh vas očekuje ove nedelje

Vodolija - Porodična pitanja

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje ćete na neki način biti prinuđeni da se bavite privatnim stvarima, a u fokusu će vam biti i finansije. Početak nedelje može doneti promene onima koji se bave privatnim poslom, dok će neke Vodolije odlučiti da menjaju nešto u domu, a postoji i mogućnost preseljenja. Sredinom nedelje možete postati svesni nekih nejasnih stvari u vezi s poslom, a lako se može dogoditi da otkrijete neke tajne koje su skrivene od vas. Probajte ove nedelje da izbegavate netransparentne radnje, a zbog kojih biste kasnije mogli da imate probleme. Veoma ste aktivni po pitanju rešavanja problema i želite da postignete mnogo toga za kratko vreme. Nemojte da budete previše zahtevni prema sebi, već rešavajte jednu po jednu stvar laganijim tempom da vas ne bi savladao stres. Krajem nedelje rešavaćete neka porodična pitanja i bilo bi dobro kada biste imali suptilan pristup. U suprotnom, vaša preterana neposrednost može biti shvaćena kao grubost, pa to može imati kontraefekat. Sam kraj nedelje doneće vam znatno poboljšanje komunikacije s neposrednim okruženjem, najbližim saradnicima, ali i s rodbinom, pa će vam, samim tim, sve ići mnogo lakše. Mogućnost za odlazak na kraći put tokom predstojećeg vikenda. Na finansijskom planu ostvarujete dobre rezultate od poslova s nekretninama, kao i od privatnog posla. Uvećanje ušteđevine i svođenje troškova na minimum biće vam prioritet u narednom periodu, ali mogući su troškovi koji imaju veze s nekretninom u kojoj živite.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu s partnerom imati nesuglasica u vezi s domom, a problem može biti i manjak vremena koje provode s porodicom. Pokušajte da smirite partnera blažim pristupom i razumevanjem pošto vas otpor i nedostatak saosećanja mogu odvesti u ozbiljan sukob, a koji je potpuno bespotreban. Krajem nedelje komunikacija s partnerom se popravlja. Vodolije koje su trenutno same misle na osobu iz prošlosti koja se ponovo pojavila u njihovom životu. Iz nekog razloga osećate da je taj odnos ostao nedovršen i želite da iskoristite to što vam je ta osoba ponovo ušetala u život da biste zaokružili priču. Međutim, osećate stalnu neizvesnost pošto osoba koja vam se sviđa, kao što se iznenada pojavi, iznenada i nestane, pa ne znate da li ćete uopšte imati još jednu šansu da nešto pokušate.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ugrožene su vene na nogama, a moguće su i povrede u predelu nogu. Zato budite oprezni ako idete na skijanje i uopšte ako upražnjavate aktivnosti tokom kojih se možete povrediti.

SAVET + Potrudite se da budete blaži u komunikaciji s drugima i pokušajte zaista da ih razumete

unsplash.com

Pazite se u komunikaciji sa partnerom

Ribe - Poverljive informacije

POSAO: Drage Ribe, ove nedelje bićete okrenutije razmišljanjima o poboljšanju situacije u kojoj se nalazite i komunikativnije po tom pitanju. Kada je u pitanju posao, kod vas sve ide po planu. Polje inteligencije vam je naglašeno i dobro aspektovano, pa ćete tako uspešno ubediti ljude u poslovnu strategiju i pridobiti ih za svoje ciljeve. Bićete inovativni u idejama i stavovima, što će neke malo i zbuniti, ali vama to neće smetati da ostvarite ono što ste zamislili. Dobro koordinišete imaginacijom i praktičnim rezultatima, pa vam neće biti problem da ono što je do juče bilo na nivou ideje sprovedete u delo. Krajem nedelje budite oprezni da neke porodične tajne ne izađu na videlo, naročito vodite računa kome se poveravate. Možete se naći u situaciji da ispričate nešto što kasnije može biti zloupotrebljeno, pa zato budite oprezni. Bićete veoma fokusirani na praktičnu realizaciju tokom cele nedelje, a to će se naročito primetiti tokom vikenda. Poslovni saradnici biće vam zahvalni na uloženom trudu pošto ćete im ažurnošću i marljivošću uštedeti mnogo vremena. Ovakvo ponašanje povoljno će se odraziti i na finansije, pa je realno da dobijete adekvatnu novčanu nadoknadu za angažman. Finansijska situacija je takva da novca ima i biće ga tokom cele nedelje, ali morate pokazati veliki oprez kome odajete informacije u vezi s novcem. Možete doći u situaciju da izgubite karticu ili zaboravite šifru, pa budite koncentrisani kada se radi o stvarima koje su povezane s finansijama.

LJUBAV: Zauzete Ribe mogu doći u situaciju da kriju neke stvari od partnera, a da on sazna za to. Ne savetuje vam se ove nedelje da budete konspirativni i tajanstveni da ne biste bez razloga prokockali partnerovo poverenje. S druge strane, neki pripadnici znaka mogu izgubiti poverenje u partnera zato što su ga uhvatili da govori neistinu, pa im je teško da se vrate u stare okvire ponašanja. Ribe koje su trenutno same mogu ući u vezu s osobom koju već dugo žele i o kojoj potajno sanjaju. Čak i ako vam očekivanja ne budu opravdana, potrudite se da joj date šansu i da ne odustajete olako od emocija. Najvažnije je da verujete intuiciji i u onim situacijama kada vam spoljašnje okolnosti ne idu u prilog. Zato se prepustite unutrašnjem glasu i nemojte unapred brinuti o stvarima koje se još nisu desile.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, verovatno ćete osećati pojačanu tenziju. Ako opterećenje bude preveliko, posetite psihologa da biste olakšali sebi.

SAVET + Budite pažljivi u komunikaciji

pexels.com

Ne krijte ništa od partnera

 

Komentari (0)