Horoskop

POLOŽAJ ZVEZDA OTKRIVA: Koji je dan u martu 2022. najsrećniji za vaš horoskopski znak?

Posle nekoliko teških retrogradnih meseci prepunih teške energije, vreme je da prigrlite pupoljke i nadu proleća. Dok se planete i zvezde poravnavaju u vašu korist, mart će predstavljati novi početak o kojem ste sanjali.

02.03.2022 17:00

POLOŽAJ ZVEZDA OTKRIVA: Koji je dan u martu 2022. najsrećniji za vaš horoskopski znak?
pexels.com

Mart je tradicionalno mesec kada se čini da stvari konačno počinju da staju na svoje mesto. Ušli ste u novu godinu i naučili ste neke vredne lekcije o tome da li želite da nastavite istim putem kojim ste išli ili je vreme da promenite pravac.

Mesec mart pruža brojne srećne dane za svaki znak, te ih maksimalno iskoristite kako biste uspeli da prevaziđete sve izazove sa kojima ste se nedavno susreli. Portal Srećna Republika vam otkriva najsrećniji dan vašeg znaka Zodijaka u martu 2022. godine.

Ovan - Najsrećniji dan: 2. mart

Ovaj dan će vam pružiti prilike da shvatite ko ste zaista i kakav život želite da živite najviše. Možda ćete želeti da se povučete iz onoga što se dešava oko vas da biste mogli bolje da stupite u kontakt sa sobom, ali u tišini ćete konačno moći da čujete šta vas vaša duša zaista traži.

Bik - Najsrećniji dan: 23. mart

Želećete da prihvatite te dugotrajne želje za svoju budućnost. Ovo će vam pomoći da se ponovo povežete sa delovima sebe koji obično izgledaju kao da su previše nelogični da bi se pretvorili u stvarnost. Mart vam pruža priliku da se otrgnete od onoga što vas opterećuje, tako da bi trebalo da verujete u svoje snove kako bi vas oni vodili napred.

pexels.com

Detelina s četiri lista

Blizanci - Najsrećniji dan: 18. mart

Od vas će se tražiti da razmislite o ravnoteži u kući i porodičnom okruženju. Bilo da je to vaša karijera, prijatelji, ili čak vaša sreća, vreme je da se usredsredite na to kakav vam je život u kući potreban da biste se osećali najbolje, a zatim se bavite njegovim stvaranjem. Zvezde su vam danas zaista naklonjene.

Rak - Najsrećniji dan: 5. mart

Ako je bilo nečega što ste odlagali da uradite, danas je dan da delate i da se iskoristite svoju energiju. Bilo da se radi o prijavi za novi posao ili o velikoj životnoj promeni, današnja energija vas podržava u tome. To može biti veliki potez, ili čak postavljanje manjeg cilja, ali poenta je da danas napravite neki korak unapred umesto da mislite da još uvek morate da čekate.

Lav - Najsrećniji dan: 20. mart

Ovaj dan će učiniti da se osećate kao da ste spremni da uskočite u novi projekat. Planiranje putovanja ili čak i odlazak na spontani izlet bi bio savršen način da proslavite ovaj srećan dan. Ali to može značizi i da bi trebalo da rizikujete u svom ličnom životu. Uspostavljanje kontakta sa nekim o kome stalno mislite ili čak i preduzimanje sledećeg koraka u vezi. Šta god da radite danas, samo to činite svim srcem.

Devica - Najsrećniji dan: 18. mart

Ovaj dan će aktivirati vašu romantičnu zonu i kuću ljubavi. To znači da će veći deo ove godine biti skoncentrisan oko veza, piše portal yourtango.com. Iako je ovo doba romantike, takođe možete videti napredak u drugim vezama koje mogu bit ii potpuno prijateljske ili čak i one koje vam mogu pomoći da stvorite širu sliku života koji želite. Ipak, ostanite otvoreni za romansu, nemojte se fokusirati samo na posao.

pexels.com

Potkovica

Vaga - Najsrećniji dan: 22. mart

Vreme je da se fokusirate na odnose koje imate sa drugima. Ovo je dan kada treba da budete sigurni da svojim ličnim odnosima dajete onoliko vremena koliko im je potrebno za rast. Vaši odnosi, bilo sa prijateljima ili sa tom posebnom osobom, su ono što vas pokreće i daje vam stabilnost koja vam je potrebna. Ako je neka veza u poslednje vreme bila na udaru, ovo je odličan dan da se stvari vrate na pravi put.

Škorpija - Najsrećniji dan: 10. mart

Ovaj period će učiniti da se strastveno bacite na uređenje svog doma po vlastitom ukusu. Želite da napravite neke suštinske promene u ovoj oblasti svog života, bilo da se radi o selidbi ili čak o započinjanju nove veze, a ovaj dan je baš onaj koji pokreće te planove za vas. Razmislite o tome šta zaista želite i umesto da se odvraćate od toga, istražite kako to možete učiniti mogućim čak i na najneobičniji način.

Strelac - Najsrećniji dan: 21. mart

Ako ste krivili sebe zbog svojih romantičnih izbora ili ste se osećali kao da ne možete biti ono što jeste, ovo je dan da se oslobodite svega toga. Bićete napokon u kontaktu sa onim što vaše srce iskreno želi. To takođe znači da će na vama biti da saslušate i počnete da delujete u skladu sa tim kako to ne bi bila propuštena prilika. Najbolja ljubav će uvek biti ona koja vam pomaže da postanete ono što zaista jeste.

Jarac - Najsrećniji dan: 3. mart

Dobićete srećni kreativni podsticaj da smislite izlaz iz trenutne situacije kako biste mogli da iskoristite prednosti potpuno novog početka. Ovo je mogućnost da obrišete sve i počnete iznova u bilo kojoj oblasti o kojoj ste sanjali. To može zahtevati određeni rizik i neprijatne trenutke, ali važno je da se podsetite da je to suština napredovanja. Dostupan vam je novi početak ako ste dovoljno hrabri da ga prihvatite.

pexels.com

Dupla duga

Vodolija - Najsrećniji dan: 6. mart

Ovo je vreme da svoju glavu i srce stavite na istu stranu. Ali to je takođe šansa da se oslobodite razmišljanja da morate da živite kao bilo ko drugi. Koliko god da ovo znate, ponekad je teško ne uporediti svoj put sa drugima, posebno kada se pojave izazovi. Ali nije vam suđeno da živite kao drugi ljudi, zato prestanite da pokušavate da se uklopite u kalup koji nije po vašoj meri.

Ribe - Najsrećniji dan: 10. mart

Ovaj dan će vam omogućiti da izrazite svoju prirodno romantičnu i poetsku prirodu. Ali će ovo takođe pomoći drugima da učine isto. Ako je komunikacija bila zategnuta u vašoj romantičnoj vezi, ova promena će vam pomoći da povratite istinska osećanja, uspostavite razgovor i da rešite sva ostala pitanja. Ovo vam takođe predstavlja priliku da se otvorite i podelite svoja osećanja, kao i da uvidite svoju jedinstvenu privlačnost koju bi rado prihvatio svako ko želi da bude omađijan vašom šarmantnom čarolijom.

Komentari (0)