Horoskop

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Koga čekaju veliki rezultati i naleti strasti, a pred kojim znakom su veliki izazovi?

Nedelja koja je počela nosi velika uzbuđenja, ako je verovati astrološkim prognozama.

28.02.2022 15:00

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Koga čekaju veliki rezultati i naleti strasti, a pred kojim znakom su veliki izazovi?
Srećna republika

Planete su se ove sedmice namestile tako da će pojedini znakovi uživati, kako u ljubavi, tako i na poslu, dok će drugi ipak imati malo više muke da ostvare sve svoje planove. Portal Srećna Republika vam donosi  nedeljnu horoskopsku prognozu, a vi pročitajte i saznajte u kojoj grupi je vaš znak.

Ovan

Stabilniji odnosi

POSAO: Ovnovima će ove nedelje u fokusu biti odnosi, bilo da se radi o poslovnim, prijateljskim ili emotivnim. Kod vas se ne radi o trenutnom raspoloženju, već o podsvesti i stvarima koje su bitne na dugoročnom planu. Promenićete ponašanje i na drugi način sagledavati stvari. Možda ni vama nije potpuno jasno šta je uticalo na vas, ali sada to i nije toliko važno. Bitno je da pronađete sklad u sebi, kao i oko sebe. Malim koracima mogu da se prave velike promene, pa tako i vi korak po korak počnite da sređujete sve ono što ste do sada ignorisali ili se trudili da ne primećujete. Ovo je period kada vaša impulsivna priroda ne treba da dođe u prvi plan, već sve događaje i okolnosti prvo treba dobro da isprocesuirate unutar sebe. Mnogo toga ćete otkriti o sebi, ali i drugima, što niste mogli da zamislite. Pokušajte da se srodite s ovom dubinskom nesvesnom podrškom i ostvarićete snažne rezultate bez imalo muke. Važan datum je 3. mart, kada je moguće da napravite neke dobre i isplative poteze, uvećate zaradu ili čak dobijete novu ponudu. Splet nekih neobičnih okolnosti i ono što sami proizvodite doneće sjajne rezultate, bićete zadovoljni i spokojni. Ove nedelje mogla bi da vas izbaci iz ravnoteže neka informacija, pa možete doći u iskušenje da burno reagujete. Pokušajte da se ne rasplamsate, već se smirite i distancirajte od svega. Neko od prijatelja će vam pružiti podršku i dati dobar savet. Poslušajte ga! Važni datumi su 3, 4 i 6. mart.

LJUBAV: Ovnovi će ove nedelje biti u prilici da učvrste odnos i unesu malo više suptilnosti i emocija. S obzirom na to da se vaša priroda u poslednje vreme intenzivno menja, pristupaćete i partneru na drugačiji način. Izazivaćete osećaj sigurnosti kod bliskih i dragih ljudi, ali ove nedelje možete da očekujete i nešto posebno, što vam može dati podršku i učvrstiti odnos. Pažnja, nežnost i strast će vam dokazati da se pored vas nalazi prava osoba i da možete da funkcionišete kao tim. Moguće je da ćete praviti važne planove za budućnost i uneti neke novine u vezu ili brak. Slobodne Ovnove očekuje fatalna ljubav, od koje neće moći da se oporave. Eksplozija strasti, emocija i osećanja će se izmešati, pa ni vama neće biti jasno kako se sve dogodilo. Uživajte u periodu koji je ispred vas jer vam u život može ući veoma značajna osoba.

ZDRAVLJE: Ne radite ništa na svoju ruku, bilo da se radi o kućnim poslovima ili o zdravlju. Skloni ste prehladama i infekcijama, pa povedite računa kako se oblačite.

SAVET + Otvorite se za nove vibracije 

pexels.com

Zodijak

Bik

Važni rezultati i nalet strasti

POSAO: Bikovi će ove nedelje biti odličan posrednik u mnogim situacijama i to ćete veoma uspešno raditi. Lakše ćete doći do nekih rešenja i rezultata koji će iznenaditi i druge ljude. Bićete komunikativni i u nekim dešavanjima aktivirati se mentalno i intelektualno. Mnoge stvari ćete moći bolje da objasnite, pa je ovo odličan period ako se bavite obrazovanjem. Studenti će, takođe, imati uspeha kada je polaganje ispita u pitanju. Znanje i iskustvo koje budete stekli i te kako ćete dobro iskoristiti. Bićete precizni i detaljni u svemu što budete radili, pa je kvalitet neminovan, a sve to će biti i isplativo finansijski. Samim tim, i vi ćete se osećati zadovoljno i imati više motiva i satisfakcije. Drugi ljudi će se radovati zbog vas i vašeg uspeha i moguće je da ćete se s nekima više povezati i zbližiti. Neki Bikovi će uspostaviti vrlo dobru saradnju s inostranstvom ili stranom firmom. Dobićete dobre uslove i ponudu, pa nećete moći da je odbijete. Otvoriće vam se neki novi vidici i težićete da se širite i razvijate. Važan datum je 3. mart, kad bi neke stvari mogle da se realizuju i aktiviraju. Mnogi Bikovi će biti u prilici da rade nešto što su odavno priželjkivali. Moguće je i poslovno putovanje koje će vam doneti dobre finansijske rezultate. Ove nedelje očekujte podršku sa svih strana i trudite se da prepoznate šta je najbolje za vas. S jednim od roditelja mogli biste imati neprijatan razgovor ili vam neće biti drago da nešto čujete o njima.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi će se osećati kao da su na sedmom nebu s partnerom, a neki će zaista biti u prilici da otputuju, obnove i prodube odnos. U svakom slučaju, imaćete kvalitetne trenutke, s dosta strasti i nežnosti i mogućnost da nešto važno pokrenete. Ovo je sudbinski period za mnoge Bikove, kada će doneti važne odluke i saznati nešto više o sebi i partneru. Neki bi mogli da očekuju prinovu. Bikovi koji imaju decu će morati da obave važan razgovor. Slobodne Bikove očekuje bura strasti i emocija s osobom koja im se dopada i mnogi će biti u prilici da ove nedelje uplove odnos koji će ih ispuniti i doneti drugačije ljubavno iskustvo. Moguće je da ćete biti zaneseniji nego inače i prepustiti se emocijama jer će vas više voditi emocije nego razum.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je dosta povoljna, ali možete biti opterećeni nekim stvarima i zapasti u paniku.

SAVET + Ne propuštajte prilike 

Blizanci

Prihvatite izazove

POSAO: Dragi Blizanci, i ove nedelje prolazite kroz neka iskušenja i transformacije. Mnoge stvari će vam biti jasnije, ali i dalje bi trebalo impulse i nagone da držite pod kontrolom. Probajte da na miran način odreagujete na bilo kakav vid provokacije ili nezadovoljstva ljudima koji su u vašem okruženju. Moraćete da budete odgovorni i sve dobro da iskontrolišete kada su u pitanju vaši poslovi, ali i obaveze drugih. Sve to vas može uznemiravati i činiti nervoznim, ali burno reagovanje vam ne bi donelo ništa dobro. Potrebno vam je više snage i energije, a koju možda i sami ne znate odakle da crpite. Neke obaveze vam mogu teško pasti, ali ćete biti iznenađeni rezultatima. Sve to je povezano s dubinskih osećanjima i bitnim i važnim saznanjima koja su pokrenuta. Ne treba da se zanosite u nekim situacijama ili gubite u detaljima, ali ni da se opuštate. Naročito važan datum jeste 3. mart, kada treba da budete posebno obazrivi jer od vas zavisi kakvi će biti rezultati. Ako budete prevazišli sebe, pomerićete granice u poslovanju i napredovati na mnogim poljima. Nemojte da vas plaše stvari koje ne poznajete dobro, ali se trudite da ne postanete gordi i sebični. Probajte da budete dostojni funkcije koju obavljate, pa će vam se to vratiti i na materijalnom planu kroz finansije. Sigurno ćete izvući važne zaključke i prihvatiti da je za neke stvari potrebno vreme.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi bi trebalo da prepoznaju šta je ono što je partneru potrebno da ga bolje razumeju. Moguće su turbulencije, ali stvari mogu da se razreše ako budete spustili loptu. Zadržite nešto za sebe ako niste sigurno da na adekvatan način možete da predočite partneru. Neka pogrešna reč mogla bi da dovede do sukoba ili svađe. Ako vidite da partner radi nešto što se vama ne dopada, pokušajte da ne odreagujete i da ne nastavljate. Nemojte komentarisati i baviti se trivijalnostima. Privlačnost je jaka i, ako se držite zajedno, moći ćete mnogo bolje da funkcionišete. Slobodni Blizanci osećaju jaku seksualnu privlačnost prema osobi koju iz nekog razloga drže u tajnosti. Ove nedelje neke stvari bi mogle da eskaliraju i da dođe do tenzije u odnosu. Nemojte obraćati pažnju na sitnice, već se usredsredite na to koliko vam znači ta osoba i da li je vredno da rizikujete.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su stres i nervoza, ali i neki operativan zahvati. Mogući su problemi s kostima i reproduktivnim organima.

SAVET + Probajte da pobedite sebe i ne doživljavate lično neke stvari

pexels.com

Horoskopski znaci

Rak

Pojačane strasti

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje biće vam naglašeno polje strasti i transformacije, ali će dešavanja biti i u polju javnosti i svih vrsta partnerskih odnosa. Početak nedelje može vam doneti iznenadni put s prijateljima ili neki u vezi sa životnim okolnostima. Možete osećati pojačanu težinu u raspoloženju tokom ove nedelje, pa zaronite malo u sebe i pokušajte ozbiljno da pristupite promenama koje je potrebno izvršiti na ličnom planu da bi vam to pomoglo da se na spoljašnjem aktivirate na drugi način. Imaćete sposobnost jasnog uvida u postupke i osećanja, pa ćete lakše pristupiti neophodnim promenama. U četvrtak možete doći u situaciju da se sukobite s poslovnim partnerima zato što imate osećaj da pokušavaju da vam nametnu nepotrebnu kontrolu ili zato što vi pokušavate da je uspostavite. U prvom slučaju imaćete potrebnu snagu da se oduprete i pokažete nezavisnost i jačinu, dok u drugom očekujte da to uradi druga strana, koja neće dozvoliti takvo ponašanje s vaše strane. U subotu ćete biti posvećeni razmišljanju i više okrenuti duhovnoj dimenziji nego što će vas zanimati spoljašnji svet. Kraj nedelje donosi vam olakšanje, rasterećenje i očekivanu promenu, pa ćete imati osećaj kao da ste skinuli teret koji više meseci nosite na sebi. Na finansijskom planu ovo je veoma povoljna nedelja, pa ono što možete da očekujete jeste da vam sredinom nedelje bude isplaćena veća suma novca iz nekog partnerskog odnosa, što će vas prilično rasteretiti. Kraj nedelje takođe vam donosi novac, a možete lako dobiti i kredit, kao i bilo koju vrstu pozajmice ako vam je ta vrsta pomoći potrebna.

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi ili braku sredinom nedelje mogu da očekuju naglašene strasti i intenzivan odnos s partnerom. Očekujte pojačanu potrebu za bliskošću, bilo s vaše ili s njegove strane, koja može biti previše opterećujuća. Već krajem nedelje osetićete olakšanje u smislu popuštanja potrebe za kontrolom i veće slobode u vašem odnosu. Neki Rakovi se mogu odlučiti i na prekid odnosa koji ih opterećuje već duže vreme. Rakove koji su trenutno sami ove nedelje očekuju intenzivna dešavanja na ljubavnom planu, pa mnoge pripadnike znaka čeka razrešenje situacije koja ih muči već duže vreme, neki Rakovi će uploviti u vezu, dok će se neki pripadnici znaka konačno osloboditi neke opsesije koja traje već neko vreme. Kakav god da bude ishod, kraj nedelje ćete dočekati rasterećeni i pod velikom utiskom promene koja je bila neminovna da biste nastavili dalje, sami ili s nekim.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu osećate veliki nemir, kao i težinu u raspoloženju, pa ćete morati smirenije da pristupate stvarima. Vodite računa o reproduktivnim organima, mogući su upalni procesi.

SAVET + Pristupite rešavanju situacije na svim nivoima partnerskih odnosa

Lav

Konflikti zbog kontrole

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje možete da očekujete dešavanja na poslovnom planu, ali i svakodnevnom funkcionisanju. Početak nedelje vodi vas u neophodne promene na poslu, koje uključuju i transformaciju vašeg pristupa poslovanju da biste kroz objektivne promene koje slede prošli što lakše. Od vas se u sredu može očekivati da donesete ozbiljnu odluku na polju partnerskih odnosa, a koja će imati dugoročne efekte kako na vas tako i na vaše poslovne partnere. Na taj način imaćete šansu da postavite posao i partnerske odnose na stabilnije noge i obezbedite dobru postavku za budućnost. U četvrtak obratite pažnju na ponašanje u poslovnom okruženju. Trudite se da ne reagujete impulsivno i neprijateljski bez obzira na razlog zbog kog ćete doći u iskušenje da se tako ponašate. Takođe, ako bi ova vrsta reakcije bila usmerena ka vama, nemojte uzvraćati istom merom da cela stvar ne bi poprimila mnogo ozbiljnije razmere, već se opredelite za smirenu i argumentovanu reakciju. Ako niste u stanju da reagujete adekvatno, odložite raspravu za kasnije. Kraj nedelje je povoljan za transformativne procese i učenje nekih novih pristupa svim stvarima. U nedelju će vam na partnerskom planu sve biti jasnije, pa će mnogi Lavovi profunkcionisati na potpuno drugačiji način. Kada su u pitanju finansije, ovo je dobra nedelja za sve one Lavove koji su iz bilo kog razloga planirali da traže kredit, pa su povoljni dani za to sreda i subota. Što se tiče novca, on vam stiže kroz redovne prihode u četvrtak, a od nedelje možete očekivati isplate kroz poslove koje delite s drugima.

LJUBAV: Na planu emotivnih odnosa, Lavovi koji imaju partnera mogli bi sredinom nedelje ući u nepotrebni konflikt zbog preterane potrebe da kontrolišu svaki aspekt odnosa s partnerom, što ozbiljno može ugroziti svakodnevno funkcionisanje u emotivnoj zajednici. Već krajem nedelje stvari će se promeniti u tom smislu da nećete više imati potrebu za kontrolom i bićete značajno opušteniji u odnosu s partnerom, što će vam doneti obostrano zadovoljstvo. Promene u vašoj vezi su neophodne, samo je pitanje načina na koji ćete te promene uvesti u vezu. Lavovi koji su trenutno sami biće na svakodnevnom nivou izloženi emotivnim dešavanjima. Često ćete sretati osobu koja vam se sviđa, imaćete mnogo poziva i kontakata, pa mnogi pripadnici ovog znaka mogu već krajem nedelje očekivati promenu statusa. Mnogi će započeti ozbiljnu vezu kakvu su dugo priželjkivali i koja se može završiti i brakom. Bićete mnogo prisutniji u javnosti tokom marta, pa možete očekivati i intenzivnija dešavanja na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguća je veoma izražena nervoza sredinom nedelje, pa pripazite pošto u sredu može doći do kulminacije stresa. Od nedelje ćete osetiti da vam se vraćaju snaga i dobro raspoloženje, što će uticati na opšte zdravstveno stanje, kao i na vaš subjektivni osećaj.

SAVET + Ostanite pribrani i izbegavajte konflikte, svoje i tuđe, od kraja nedelje sve kreće nabolje

pexels.com

Astrologija

Devica

Naglašena harizma

POSAO: Drage Device, ova nedelja vam donosi dešavanja, samim tim, i promene na poslovnom planu, mada ni privatan život neće biti mirno more. Početak nedelje donosi vam planove i veze s inostranim klijentima, kao i razgovore o nekom potencijalnom putovanju. Sve vam može izgledati preterano brzo, ali nemojte ništa odbiti apriori dok bolje ne sagledate situaciju. U sredu je potrebno na poslu da pokažete veći stepen ozbiljnosti, a možete na jedan intenzivan način početi da osećate ograničenja kojima ste u ovom domenu izloženi. S druge strane, osećate veliku potrebu da ispoljite kreativnost i slobodu, pa ako vam okolnosti to ne dozvoljavaju, spremni ste da ih ispoljite i na silu. Nikakav vid kontrole nad vama u ovom periodu neće biti moguć i takve pokušaje ćete osujetiti primenom radikalnih sredstva da biste odbranili slobodu, bilo da su u pitanju ljudi ili okolnosti. S druge strane, imaćete potpuno jasnu sliku o dešavanjima na poslovnom planu i neće vam promaći ništa što je od suštinske važnosti. Krajem nedelje dolazi do rasterećenja i možete očekivati jedno novo partnerstvo, a koje će biti odlično za vaše poslovanje ili proširenje već postojećeg. Od nedelje značajna dešavanja na poslu i realizacija stvari koje vam u zadnje vreme nisu išle od ruke. Na finansijskom planu možete da očekujete novac već u sredu i to veću sumu od planirane, ali vodite računa o troškovima da ne bi došlo do trošenja bez pokrića. Od nedelje se situacija s novcem popravlja, pa možete očekivati redovne isplate tokom čitavog marta.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, Device koje imaju partnera imaće jak osećaj pripadnosti i bliskosti. Zbog pojačane ljubomore možete ulaziti u konflikte, pa pokušajte malo da smirite strasti. Mogu vam se javiti neki iracionalni strahovi u vezi s partnerom, ali zapamtite da to ima veze s vama, a ne s njim, pa pokušajte to da rešite unutar sebe. U subotu su mogući i neki ozbiljniji predlozi, kao što su brak ili zajednički život, a od nedelje će vam svakodnevno funkcionisanje s partnerom postati mnogo lepše i jednostavnije. One Device koje su trenutno same od sredine nedelje mogu da očekuju dešavanja na ovom polju. U vaš život će ući osoba koja vam se na prvi pogled može učiniti preintenzivnom za vaš ukus. Vi niste tip koji voli napadne ljude, a ponašanje ove osobe može vam zasmetati. Stvar može biti i u tome što vas neko ili vi nekoga možete doživeti prenaglašeno, što vam se neće svideti. Ali već krajem nedelje dolazi do promene i u vama i oko vas, a početak marta donosi vam realizaciju na polju ljubavi, što će vam doneti veliko olakšanje i potpuno drugačiju perspektivu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, moguće lupanje srca, a neke Device mogu imati i probleme s kičmom. Povoljan period za estetske zahvate i korekcije.

SAVET + Budite opušteniji u ljubavi i uživajte u onome što vam se pruža

Vaga

Čišćenje radi boljeg funkcionisanja

POSAO: Vage će se ove nedelje pozabaviti mnogim stvarima na ličnom planu. Moraćete nešto novo da organizujete u svojoj svakodnevici i prilagodite se nekim novim okolnostima. Mnoge Vage će promeniti prioritete, ponašanje ili vrednosti koje su imali do sada. Vaše duševno stanje i emocije će uticati na te promene i doneće vam transformacije koje će vam dati ogroman podstrek koji niste mogli da zamislite. Međutim, vi još niste sigurni u neke stvari koje su vam veoma bitne, pa ćete osećati blagu nervozu i strah. Osećaćete se nestabilno i ponekad ćete sumnjati u sebe i svoje poteze. Prolazite kroz važan proces i drugačije ćete doživljavati stvari i situacije koje vas okružuju. Vage koje se bave privatnim biznisom će biti u prilici da nešto započnu od nule, ali će pre toga morati da se oslobode nekih stvari ili ljudi. Sve to može da bude veoma bolno za vas, ali je to jedini način da se opet uzdignete. Moguće je renoviranje doma ili poslovnog prostora, ali i raščišćavanje podruma sopstvene duše. Iako sve radite po savesti i osećaju, sve će dobiti neki novi smisao i drugačiji oblik. S malo snage ćete moći da postignete mnogo toga, pa nema razloga da sumnjate u sebe. Neće vam biti teško da radite nešto što niko ne bude hteo da radi, što je drugima dosadno ili nezanimljivo. Na taj način pokrenućete i druge ljude i motivisaćete ih da rade preko svojih mogućnosti i želja. Možda u ovom periodu nećete dobiti kvantitet, ali vam je kvalitet zagarantovan. Mogući su problemi s jednim od roditelja.

LJUBAV: Vage će ove nedelje potpuno neplanirano pokrenuti neke teme ili razgovor s partnerom koji bi mogao mnogo toga da izbaci na videlo. Raščišćavanje odnosa i emocija vam je potrebno da biste mogli od sledeće nedelje da funkcionišete na potpuno drugačiji način. U kom pravcu će se razvijati odnos, zavisi isključivo od vas i koliko ste spremni da zaista prihvatite jedno drugo sa svim vrlinama i manama. Ovde se radi o buđenju odnosa, ali i hrabrosti koju ćete imati. Ovde se ne radi o takmičenju, već o istinskim, autentičnim osećanjima. Neke Vage će imati promene u odnosu s partnerom, neke s decom, neko s bliskom osobom ili prijateljem. Prihvatite sebe i probajte da razumete šta je to što vas ispunjava. Slobodne Vage će biti u prilici da neke stvari prvo raščiste sa sobom, a onda i s drugim ljudima. Menjate se, menjate prioritete i ono što želite da dobijete, ali i pristup drugim ljudima. Zato nećete lako pustiti u život neku osobu.

ZDRAVLJE: Vage prolaze kroz proces regeneracije i postaju sve jače i snažnije. Možete se ponekad naći u disbalansu, ali već u sledećem trenutku možete biti mnogo bolje i mirnije. Ne radujte se unapred da se ne biste razočarali.

SAVET + Budite iskreni prema sebi i drugima 

unsplash.com

Globus

Škorpija

Emotivni procesi

POSAO: Škorpijama će ove nedelje biti naglašena komunikacija i informacije koje budu dobijali. Pored toga što će ih biti napretek i što će dolaziti sa svih strana, mnoge će vas prilično začuditi ili šokirati. Dešavaće se nešto što niste mogli da predvidite i što nije svakodnevno iskustvo. Bićete veoma aktivni na poslovnom planu jer će se posao prilično uvećati, ali pazite da na neke provokacije ne odreagujete jer su u nekim trenucima mogući i eksplozivni momenti. Ovo je naročito važno ako se bavite marketingom, trgovinom, saobraćajem ili ugovorima. Mnoge Škorpije će biti u prilici da pokrenu neki važan projekat ili će se nakon njihovih reči neke stvari otvoriti. Ipak, vodite računa šta govorite jer postoji mogućnost da preterate, nekoga uvredite i tako ugrozite ono što ste dugo čekali. Budite koncentrisani i fokusirajte se na ono što radite. Imaćete mnogo snage i energije, ali će vas splet nekih okolnosti odvesti u dobrom pravcu. Radi se o poslovima koji možda neće odmah biti isplativi i materijalizovani, ali u budućnosti hoće. Očekuje vas veoma kvalitetan period, a vi samo treba da nastavite da funkcionišete u istom ritmu. Neke Škorpije će se odlučiti na renoviranje doma ili poslovnog prostora ili će biti u situaciji da nešto popravljaju. Onima koji se bave kreativnim zanimanjem u ovom periodu mašte i kreativnosti neće nedostajati. Budite samo malo praktičniji i ne rasplinjujte se na više strana da ne izgubite fokus. Najbolje je da radite jednu po jednu stvar, polako, bez žurbe i tenzije. Ovo je odličan period i za studente jer će biti precizni, a izlaganje jasno i koncizno. Postoji verovatnoća da odete na neko kraće putovanje.

LJUBAV: Škorpijama koje su u braku ili vezi će se ove nedelje dešavati neke stvari koje će potvrditi da je partneru stalo do vas. Mali znaci pažnje, pogled i reči koje budete čuli će vam mnogo značiti, a to je ono što ste dugo očekivali od osobe s kojom ste. Samim tim, veza će biti podignuta na viši nivo, a neki će se odlučiti da je ozvaniče. Oni koji su dugo u braku će doživeti posebno razumevanje, povezanost i uspostaviti novi vid odnosa i bliskosti. Zajednički ćete doći do nekih novih rešenja i odluka, koje će vam se činiti potpuno jasne. Slobodne Škorpije će takođe uspostaviti harmoničan odnos s osobom koja im se dopada. Osetiće šta zapravo znači ljubav i biti srećan. Prepoznaćete srodnu dušu i mnogi će ove nedelje započeti vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu situacija je stabilna, ali obratite pažnju u saobraćaju, kao i na ruke.

SAVET + Budite strpljivi

Strelac

Prilagodite se okolnostima

POSAO: Strelčevi su se već pokrenuli i ove nedelje će nastaviti u istom ritmu. Finansije su vam u fokusu, pa ćete se potruditi da napravite što bolju poziciju. Potrudite se da se nekad opustite ako ne možete sve da rešite iz prve. Neke stvari vam se uklapaju u koncept koji ste napravili, neke ne, ali je potrebno da budete strpljivi i sačekate pravi momenat za rešavanje. Sve se odvija baš onako kako treba i brzinom koja je najbolja za vas iako se to možda vama ne čini tako. Koliko god vam se neke stvari činile besmislene ili pasivne, imaćete priliku da poradite na sebi i izvučete maksimum. Ovo je momenat kada neke stvari treba da poštujete iako ih možda ne razumete. Nemojte odlaziti u krajnost, lenjost ili hedonizam jer bi vas to omelo u cilju koji želite da postignete. Obratite pažnju na komunikaciju jer možete reagovati burno i neprilagođeno. Bićete skloni analizi i proveravati sve što radite, ali i šta rade drugi ljudi, pa obratite pažnju da ne delujete isuviše direktno i napadno. Ovo je period pripreme za sve ono što vas očekuje na poslovnom planu, pa ne treba da brinete što se nije pokrenulo sve kako ste planirali. Sledeće nedelje će se situacija drastično promeniti. Trudite se da smirite situaciju kada god to bude moguće. Na finansijskom planu ćete postići bolje rezultate što ste mirniji i smireniji. Povedite računa o troškovima jer možete imati veće rashode nego primanja. Moguće je i kraće putovanje krajem nedelje.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi će, u zavisnosti od emotivnog odnosa, funkcionisati i na ostalim poljima. Podrška i pažnja će vam biti veoma značajni, ali partner bi mogao da vam da vetar u leđa u mnogim situacijama, kao i vi njemu. Nemojte se prepuštati nekim situacijama ili osećaju beznađa jer je to u ovom periodu veoma klizav teren. I partner se nalazi u sličnoj situaciji, pa vam je potrebna međusobna tolerancija i iskren razgovor. Slobodni Strelčevi su se prepoznali s osobom pored koje osećaju mir i harmoniju, a komunikacija je naročito kvalitetna. Ove nedelje odnos bi mogao da se produbi, pa da uđete u vezu. Iskustvo koje budete imali s ovom osobom će vas posebno opčiniti, ali neće manjkati ni strasti ni nežnosti. Moguće je da ćete često biti u većem društvu, ali ćete ubrzo shvatiti da vam više prija kada se osamite. Vikend bi mogao da vam donese intenzivne i jake emocije i trenutke.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, možete imati problema s grlom, vratom i ramenima. Moguće su povrede, ali i upalni procesi.

SAVET + Obratite pažnju na potrebe drugih ljudi 

unsplash.com

Sat sa horoskopskim znakovima

Jarac

Lični rast

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja biće u znaku ličnog rasta i ostvarenja ciljeva koji su vam bitni, a fokus će biti i na finansijama. Početak nedelje uvodi vas u jedno kreativnije stanje, pa će svi oni pripadnici znaka koji su iz bilo kog razloga tokom prethodnog perioda doživeli zahteve drugih ljudi kao smetnju sada imati mogućnost da stvaraju i rade neometano. Lakše ćete komunicirati s drugim ljudima i bićete otvoreniji za predloge i sugestije. Sredinom nedelje možete biti suočeni s nekim unutrašnjim ograničenjima i strahovima, što će vas navesti na to da rekapitulirate kriterijume na kojima zasnivate život i na osnovu kojih vrednujete i sebe i druge. Vodite računa u sredu pošto može doći do sukoba na poslovnom planu izazvanih vašim ponašanjem, koje će nekog iz poslovnog okruženja iziritirati. Zato se trudite da povedete računa na poslu i o drugim ljudima koje treba uključiti ili čije mišljenje treba uzeti u obzir. U subotu dolazi do značajnih smanjenja tenzije, komunikacija postaje jasnija i stvari polako dolaze na mesto. Od nedelje počinjete da se ponašate u skladu s vrednostima koje ste usvojili da biste poboljšali funkcionisanje i odnose s drugim ljudima, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Izvesna su kraća putovanja, kao i kupovina tehnike ili automobila. Na finansijskom planu ovo će za Jarčeve biti uspešna, ali i izazovna nedelja. Početkom nedelje možete da očekujete finansijske restrikcije, da bi kraj nedelje bio izrazito uspešan. Stiže veći priliv novca s različitih strana, a povoljna finansijska situacija će se zadržati tokom čitavog marta.

LJUBAV: Jarčevi koji se nalaze u partnerskom odnosu mnogo će raditi na sebi da bi poboljšali odnos s partnerom na duže staze i da bi konačno rešili neke stvari koje ih prate već duže vreme. U tome će im pomoći i partner, koji je spreman da uradi sve da bi veza dobila na kvalitetu i trajnosti. Olakšanje koje ćete osetiti krajem nedelje biće direktna posledica obostranih napora da vašu vezu sačuvate uprkos svim izazovima kojima je bila izložena u prethodnom periodu. Jarčevi koji su trenutno sami mogu ove nedelje očekivati susret koji će ih potpuno izbaciti iz emotivne ravnoteže. To može biti osoba koju znate odranije i s kojom imate neraščišćene emotivne odnose, a može biti i neko ko vam se veoma sviđa ili u koga ste zaljubljeni, ali ste razdvojeni. Nemojte odlagati razrešenje, suočite se sa svojim slabostima i razrešite ovaj emotivni lavirint kada vam se već pruža prilika. Nemojte propustiti šansu za razrešenje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, ugroženi su glava i sinusi, pa se čuvajte svih vrsta povreda. Takođe, moguće su alergije disajnih puteva, a prisutna je i osetljivost grla.

SAVET + Istrajte u radu na sebi i ne obazirite se na prepreke

Vodolija

Promena energije

POSAO: Drage Vodolije, ova nedelja donosi vam značajan finansijski pomak, realizaciju planova i rasterećenje na polju emotivnih odnosa. Početak nedelje naročito je povoljan za one pripadnike znaka koji se bave privatnim poslom, kao i za one Vodolije koje žele da kupe ili promene nekretninu. Sredinom nedelje ozbiljno ćete razmišljati o dugoročnim poslovima koje želite da ostvarite i bavićete se praktičnim stvarima koje vam mogu pomoći da ih što pre realizujete. Neko iz poslovnog okruženja vas može iznenaditi neprijateljskim stavom, što vas može dovesti u situaciju da ne znate kako da reagujete. Nemojte biti ishitreni, već pustite da se cela stvar malo smiri pre nego što stupite u akciju. U petak će vam poslovna realizacija u potpunosti ići naruku i biće praćena zadovoljavajućim finansijskim efektima. Od nedelje, kada Mars i Venera promene znak, osetićete potpunu promenu energije i konačno prodisati, poslovno i privatno. Tada možete da očekujete da sve ono što vam nikako nije išlo od ruke na poslovnom planu, pored sve upornosti, najzad krene. Sve što budete radili imaće dobar odraz na finansije, pa je ovo izrazito povoljan period u materijalnom smislu. Na finansijskom planu situacija je odlična. Početak nedelje donosi iznenadne prihode kroz privatan posao ili nekretnine. Subota je izuzetno povoljna za sve vrste novčanih transakcija. Od kraja nedelje novac će početi da pristiže redovno i takvo stanje će se zadržati tokom marta.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi ili mogu da očekuju suočenje s nekim problemima iz prošlosti, koji će sredinom nedelje ponovo postati aktuelni. To je ujedno i šansa da rešite te probleme jednom zauvek pošto već krajem nedelje počinje potpuno novo poglavlje za vas u ljubavi. Sav teret koji ste osećali u prethodnom periodu u emotivnim odnosima konačno nestaje i moći ćete da postavite odnos s partnerom na zdrave osnove. Vodolije koje su trenutno same sredinom nedelje mogu imati želju da odnos koji je već duže vreme platonski konačno pretvore u vezu. Kulminacija želje i splet dobrih okolnosti dovešće do toga da već u nedelju možete imati priliku da vaše želje postanu realnost. Nećete imati zadršku i potpuno ćete se otvoriti ka potencijalnom partneru i upravo takav stav vam može doneti uspeh. U svakom slučaju, osetićete veliko olakšanje što ne morate da držite u sebi osećanja koja vas duže vreme opsedaju.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, možete imati probleme s depresivnim raspoloženjem, koje će naročito biti izraženo početkom i sredinom nedelje. Neredovan san može izazvati i druge zdravstvene probleme. 

SAVET + Potrudite se da što više vremena provodite u društvu i da se ne osamljujete

unsplash.com

Ostvarite svoju sudbinu

Ribe

U centru dešavanja

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja će vam doneti dosta interakcije na socijalnom planu, ali i suočavanje s nekim unutrašnjim strahovima i ograničenjima. Početak nedelje donosi vam intenzivnu poslovnu komunikaciju i potrebu da se reaguje brzo na zahteve koje posao bude stavljao pred vas. Istovremeno, suočićete se s nekom unutrašnjom borbom pošto ćete shvatiti da vam postupci i osećanja nisu usklađeni. U nekim situacijama nećete uspeti da sprovedete u delo svoje planove ili će vam ići dosta teško. Zato ćete sredinom nedelje pojačati intenzitet delovanja, što vas, i pored značajnih rezultata koje ćete uspeti da postignete, dovodi u stanje velike iscrpljenosti. Imaćete ove nedelje i veliku podršku i pomoć prijatelja, pa se oslonite i na njih da biste olakšali sebi i postigli što više stvari koje ste sami sebi zadali. U petak ćete se osećati zadovoljno i shvatićete da ste uradili mnogo više nego što ste mislili da možete, pa će vas to umiriti i dati opravdanje da malo usporite. Kraj nedelje donosi promenu energije i želju za povlačenjem da biste se okrenuli unutrašnjem biću i razmišljali u miru i tišini. Zato će vam najviše prijati samoća ili društvo onih ljudi koje veoma dobro poznajete i s kojima možete da podelite baš sve. Finansijska situacija će vam ove nedelje biti naglašena i već u četvrtak možete očekivati isplatu veće sume novca, a taj trend se kontinuirano može nastaviti kroz ceo mart. I dalje su finansijski najisplativiji poslovi koje radite s prijateljima ili koji se tiču nekih novih oblasti ili načina poslovanja.
 
LJUBAV: Ribe koje imaju partnera ove nedelje mogu da očekuju da njihova veza bude stavljena na probu. Sve ono što ste pokušavali da ugradite u vezu i da uvedete kao novinu u odnosu na neke ustaljene i tradicionalne šablone sada će biti na testu izdržljivosti. Ukoliko i vi i partner istrajete na očuvanju novina koje ste stvorili u odnosu i ne pokleknete pod teretom nekih starih navika i obrazaca ponašanja, možete biti mirni kada je budućnost u pitanju. U suprotnom, Ribe neće odustati od sebe i pre će se odlučiti za prekid odnosa nego za zajednicu s partnerom koji ne može da ih prati. Ribe koje su trenutno same mogu da očekuju da će ove nedelje među prijateljima ili preko njih sresti osobu koja će snažno delovati na njih, što može da ih poremeti u svakodnevnom funkcionisanju. Šta god da se dogodi, nemojte da odustajete od svojih principa i načina na koji funkcionišete. Ako druga strana to prihvati bez potrebe da vam nameće neke druge vrednosti, možete očekivati jedan lep i dugotrajan odnos, u suprotnom je bolje da ostanete sami.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, jedino što može da vam naruši imunitet tokom ove nedelje jeste prevelika aktivnost, a samim tim i prekomerno izlaganje stresnim situacijama.

SAVET + Nemojte odustajati od svojih vrednosti

Komentari (0)