Horoskop

HOROSKOP I PRIJATELJSTVO: Najbolji prijatelj za svaki znak zodijaka

Zvezde određuju ko će biti vaš najbolji prijatelj!

15.02.2022 20:18

HOROSKOP I PRIJATELJSTVO: Najbolji prijatelj za svaki znak zodijaka
pexels.com

Prijateljstvo se stvara godinama i zasnovano je na iskrenosti i dubokom poverenju, međutim neki prijatelji su nam suđeni, a portal Srećna republika otkriva vam ko je vaš najbolji prijatelj zahvaljujući zvezdama.

OVAN

Ovnovi su jako emotivni i razmišljaju van granica uobičajenog. Takođe, veoma su ambiciozni. Međutim, njihovu ambiciju često prati nestrpljivost zbog koje znaju da reaguju naglo i nepromišljeno.

Samim tim, najbolji prijatelj za Ovna je Vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, Vaga će nepromišljenog Ovna smiriti nakon preterane reakcije i naterati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.

BIK

Već i ptice na grani znaju da su Bikovi najpoznatiji po svojoj tvrdoglavosti. Iako su zbog te osobine, takođe, na glasu kao jedan od najupornijih i najvrednijih znakova, tvrdoglavost zna da im stvori probleme u odnosu s ljudima zato što teško prihvataju tuđe mišljenje.

 

 

Najbolji prijatelj za Bika je osoba rođena u znaku Ribe. Ribe su jedan od najmirnijih znakova. Odane su i nesebične prijateljice koje se neće upuštati u sukob sa, ponekad, iracionalnim Bikovima, nego će ih prvo pustiti da se "ohlade".

BLIZANCI

Dve strane njihove ličnosti snažno utiču na njihovo raspoloženje koje je često podložno naglim promenama. Jedne sekunde mogu biti ljuti i nagli, a druge potpuno mirni i osećajni. Blizanci su jednostavno - komplikovani.

 

 

Najbolji prijatelj za Blizance je - Vodolija. Ova dva znaka spaja prepoznatljiva opuštenost i ležernost u odnosu s ljudima. Međutim, kada Blizance “uhvati” jedna od njihovih promena raspoloženja, treba im nezavisan i samostalan prijatelj poput Vodolije koji će im dati dovoljno prostora da reše svoj problem bez prevelikog uplitanja u situaciju.

RAK

Nežni i osećajni Rakovi beže od centra pažnje i uglavnom su orijentisani na svoj dom, porodicu i malu grupu vernih prijatelja. Vole svakodnevno da se malo osame i mogu da postanu razdražljivi ako ne nađu vremena za sebe.

 

 

Najbolji prijatelj za Rakove je - Strelac. Kad se Rak zasiti samoće i napokon se zaželi ljudi, tu je njegov najdraži ekstroverta Strelac, pun života i spreman da zabavi svog prijatelja introvertu. Baš poput Rakova, Strelčevi su skloni introspekciji i filozofskim razgovorima što u svakom pravom Raku izaziva oduševljenje.

LAV

Zasigurno, Lav je jedan od najdominantnijih znakova. Za razliku od povučenih Rakova, Lavovi se sjajno osećaju u centru pažnje i vole da imaju moć u svojim rukama. Vrlo su harizmatični i obično su centar svake zabave, što ih ponekad malo ponese.

 

 

Najbolji prijatelj za Lavove je - Jarac. Ko će drugi zanesenog Lava iz oblaka spustiti natrag na zemlju, nego onaj ko na njoj čvrsto stoji s obe noge? Staloženost, ozbiljnost i odanost je ono što Lav i te kako ceni kod Jarca, pa mu zbog tih osobina veruje i zbog toga mu spomenuto spuštanje na zemlju nikada neće zameriti!

DEVICA

Organizovane, pedantne i praktične Device su po prirodi često rezervisane i pomalo stidljive. Svim aspektima života predane su 100 posto. To je lepo, ali ponekad takva predanost izmori.

 

 

Najbolji prijatelj za Device je - Ovan. Kad Devica napokon odluči da se posveti sebi i zaželi se opuštanja, zarazna energija strastvenog, entuzijastičnog i živahnog avanturiste Ovna sigurno će je pokrenuti!

VAGA

Društvene, srdačne i ljubazne Vage jednostavno vole da uživaju u životu, a uz sebe žele da imaju ljude s kojima dele interese.

 

 

Najbolji prijatelj za Vage je - Lav. Znak koji voli uživanciju u istoj meri kao i Vaga definitivno je šarmantan Lav. Zabava je tamo gde je on, što u potpunosti odgovara društvenoj Vagi, uvek spremnoj za dobar zalogaj i čašicu razgovora i smeha u društvu kralja zabave.

ŠKORPIJA

Nema tajanstvenijeg znaka od ovog. Direktna, prodorna, strastvena i neustrašiva Škorpija najčešće se ne okružuje jednako dominantnim ljudima, jer im teško veruje.

 

 

Najbolji prijatelj za Škorpije je - Vodolija. Ono što Škorpija traži od prijatelja je odanost. Izdaju ne zaboravlja i ne oprašta, pa teško pušta ljude u svoj uski krug pravih prijatelja. Na oko otvorena, ali zapravo jednako rezervisana po tom pitanju je i Vodolija. Iako deluje kao da ima puno prijatelja, retkima će dozvoliti da joj se u potpunosti približe. Kada ova dva znaka shvate da su jedno u drugom pronašli sve željene kvalitete, nastaje neraskidivo prijateljstvo.

STRELAC

Kada ih jednom postave, Strelčevi su spremni da rade koliko god treba da bi postigli svoje ciljeve. Zato nemaju vremena za gubljenje na neozbiljne i nemarne ljude, te preferiraju one koji se fokusiraju na ciljeve sa istim intenzitetom.

 

 

Najbolji prijatelj za Strelčeve je - Jarac. Ozbiljnijeg, temeljnijeg i predanijeg prijatelja od Jarca Strelac će teško naći. Jarac ceni red, rad i disciplinu i ne snalazi se najbolje među neozbiljnim ljudima.

JARAC

Kad bi se delio trofej za najorganizovaniji znak, “utakmica” između Device i Jarca definitivno bi bila nerešena. Jarac ceni dobru organizaciju na svim nivoima, kao i stabilnost i sistematičnost.

 

 

Najbolji prijatelj za Jarčeve je - Strelac. Strelac je uvek raspoložen za novu avanturu, a najbolji u planiranju avantura definitivno je Jarac. Spaja ih i ljubav prema dubokim razgovorima koje će Strelac rado prekinuti dobrom šalom na svoj račun. Nikako na račun Jarca, jer on takve šale, pa i dobronamerne kritike ne podnosi najbolje.

VODOLIJA

Rezervisane Vodolije ne traže previše pažnje od svojih prijatelja, već samo odanost. U svemu više cene kvalitet od kvantiteta, pa tako i u prijateljstvu.

 

 

Najbolji prijatelj za Vodoliju je - Bik. Baš kao i Vodolije, Bikovi znaju da za sreću nije potrebno veliko društvo. Umesto toga, oni teže malom krugu pravih prijatelja prema kojima će biti maksimalno odani, a isto očekuju i od njih. Tu potrebu Vodolija najbolje razume.

RIBE

Sanjarke i romantičarke, Ribe žive s glavom u oblacima i pravo prijateljstvo ostvariće sa nekim ko ih u potpunosti razume.

 

 

Najbolji prijatelj za Ribe je - Rak. Osećajni Rak idealan je u svakom smislu za Ribe. Empatični Rak uvek zna u kom trenutku Ribama treba topli zagrljaj i rame za plakanje, a kada im na lice treba vratiti osmeh. Najveći emotivci među znakovima inače su idealni prijatelji.

 

Komentari (0)