Horoskop

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI NE PODNOSE DAN ZALJUBLJENIH: Bojkotuju najromantičniji praznik!

Da li ste i vi među onima koji ne vole Dan zaljubljenih?

14.02.2022 09:37

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI NE PODNOSE DAN ZALJUBLJENIH: Bojkotuju najromantičniji praznik!
pexels.com

Dan zaljubljenih za mnoge od nas je najromantičniji praznik u toku godine. Svi ga iščekujemo i radujemo se danu koji ćemo potpuno posvetiti našoj drugoj polovini. Ipak, ovi horoskopski znaci uopšte ne mare za pomenuti praznik, a portal Srećna republika otkriva vam zašto!

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su po prirodi veoma slobodoumni i nezavisni, ne mare za konvencije i ne vole pravila i ograničenja. Zato nije ni čudo što ih Dan zaljubljenih ne zanima previše. Sama ideja da se tog dana mora slaviti ljubav i simboličnim gestom obradovati partnera odbacuje Vodolije koje izražavaju emocije kada to žele i na način koji njima odgovara, a ne 14. februara uz bombone i ruže. Ako ipak želite da ih razveselite na Dan zaljubljenih, izbegavajte plišane medvede i čokoladna srca, a umesto toga izaberite knjigu na temu koja zanima vašu Vodoliju.

Strelac

Strelci su direktni sa svojim emocijama tokom cele godine i zato im Dan zaljubljenih nije poseban dan. Naprotiv, pripremiće vam posebno iznenađenje tokom običnog dana, a ne očekujte velike romantične gestove na Dan zaljubljenih. Strelci takođe nisu ljubitelji tradicionalne romantike, preterivanje sa cvećem i srcima nije u njihovom stilu i to je još jedan razlog zašto ne vole ogovaranje na Dan zaljubljenih.

 

 

Ovan

Ovnovi znaju da su broj jedan i ne morate im to dokazivati 14. februara. Ne vole ni javno iskazivanje nežnosti i emocija, pa ih nikako ne obasipajte cvećem ili drugim poklonima nasred trga. Ako kod kuće imate tvrdoglavog ovna koji ne voli Dan zaljubljenih, ne pokušavajte ni da se predomislite jer ćete ga samo razbesneti. Ovnovi drže reč i svoje mišljenje po svaku cenu, čak i kada je Dan zaljubljenih u pitanju.

 

 

Komentari (0)