PROJEKCIJA ŽIVOTA!

U KOM FILMU ŽIVITE? Koja kultna ostvarenja najbolje opisuju znake Zodijaka?

Jedno od klasičnih pitanja za upoznavanje na prvom sastanku je i “Koji film najbolje opisuje tvoj život?”. Da li se to može primeniti i na horoskopske znake?

07.02.2022 10:49

U KOM FILMU ŽIVITE? Koja kultna ostvarenja najbolje opisuju znake Zodijaka?
pexels.com

Ako je verovati horoskopu svi smo mi različiti, ali svaki pripadnik Zodijaka ima neku listu karakteristika koje za njega važe. Škorpije se često predstavljaju kao opsednute seksualnošću i uživanjem dok su Device poslovično uredne a Lavovi uvek u centru pažnje. Da li postoje filmovi koji mogu realno da oslikaju ponašanje i osobine horoskopskih znakova? Portal Srećna Republika vam donosi odgovor.

OVAN - “Prljavi ples”

Baš kao i naslovna junakinja Bejbi, i Ovnovi vole da se upuste u nove avanture, vodi ih strast, a često umeju da nas iznenade i pokažu nam svoje skrivene talente.

BIK - “Beležnica”

Život Bikova je baš kao i ljubavna priča Noe i Eli. Oni žive da se prepuste romantici, vole retro i vintidž estetiku i sva svoja razmišljanja i osećanja zapisuju u dnevniku.

BLIZANCI - “Zgodna žena”

Vivijan i Edvard su spoj nespojivog, ali samo naizgled. Isto takvi su i Blizanci, imaju nežnu i divlju stranu, odani su i sa njima nikada nije dosadno, piše Wannabe Magazine.  

RAK - “Titanik”

Isto kao što i ne postoji osoba koja nije bar jednom zaplakala dok je gledala ovaj klasik, tako su i Rakovi osetljive i emotivne duše. Nepokolebljivi su romantici koji traže svoju drugu polovinu, kao Rouz, i baš kao i Džek u filmu, talentovani su.

LAV - “Gospodin i Gospođa Smit”

Upravo kao što to dokazuje i glavni dvojac ovog ostvarenja, život je za Lava avantura, on je istinski hrabar i spreman je i da umre za ljubav!

DEVICA - “Pravna plavuša”

Baš kao i glavna junakinja, El Vuds, Devica zna koliko vredi, ostvaruje svoje snove i neprikosnoveno je svoja.

VAGA - “Otkačena plavuša”

Iako na prvu loptu mogu da deluju površno i zbunjeno, kao i junakinja Šer iz ovog filma, Vage su zapravo odlučnije i ambicioznije nego što ljudi misle. I naravno, uvek su obučene po poslednjoj modi.

ŠKORPIJA - “Niske strasti”

Majkl Daglas i Šeron Stoun u ovom trileru su otelotvorenje strasti. Upravo takve su i Škorpije, ali su i ranjive. Podrazumeva se da je seksi njihovo srednje ime.

STRELAC - “Petparačke priče”

Baš kao i ovo ostvarenje Kventina Tarantina, i Strelčevi će vas iznenaditi, jer su nezaboravni i spremni da preuzmu rizik, kaže Wannabe Magazine.

JARAC - “Matriks”

Jarčevi su baš kao i glavni junak ovog filma, Neo. Prvi se upuštaju u nepoznato, pravi su influenseri i uvek su spremni na akciju.

VODOLIJA - “Korak do slave”

Osećaj koji za sobom ostavlja ova američka komedija-drama je mističan i romantičan. Takve su i same Vodolije, one vole muziku i samo žele ljubav.

RIBE - “Mamma Mia!”

Ova topla i raspevana komedija donosi sa sobom poruku koja Ribe opisuje do tančina. Njima život nije vredan življenja bez ljubavi, kreativci su u duši i imaju energiju koja prosto zrači i privlači.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)