Izdaja

4 HOROKOPSKA ZNAKA će najverovatnije IZDATI POVERENJE u vezi

Neki to rade po instinktu a neki zato što u vezi ne dobijaju ono što žele

05.02.2022 11:00

4 HOROKOPSKA ZNAKA će najverovatnije IZDATI POVERENJE u vezi
Pixabay

Izdaja, naročito od bliskih osoba, je osećanje koje dovodi do emocionalnog stresa, anksioznosti, depresije. Svaka vrsta prevare se teško prašta a neverstvo partnera može čak da promeni hemiju mozga.

Iako zvezde ne govore tačno ko će izneveriti naše poverenje, one ukazuju na one koje je lako pokolebati i koji mogu da skrenu sa pravog puta.

Četiri horoskopska znaka posebno su sklona tome.

Ovan

Kao takmičarski i dinamičan vatreni znak, Ovan sve radi po instinktu i u brzini. Njihov partner stalno mora da bude na oprezu i na nogama, kako bi ga sprečio da napravi neku ludost. Njihova „marsovska“ priroda ih tera da prate svoje srce koje je uvek iznad glave.

Pixabay

Izdaja dovodi do emocionalnog stresa i depresije

 

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanca su najskloniji prevarama od svih znakova u zodijaku. To valjda duguju svojoj dvostrukoj, blizanačkoj ličnosti. Oni su u vezi veoma impulsivni, a ako ne zadovoljite njihovu pažnju, neće oklevati da nađu nekog drugog.

Pixabay

Blizanci su najskloniji prevarama

 

Vaga

Ako Vaga izda poverenje, to je zato što traže nešto što ne dobijaju od svog partnera u vezi. Oni su nekonfliktna bića koja bi radije uradila nešto u tajnosti, nego da se sukobe sa nekim zbog svojih emocija. Oni će se osećati užasno zbog toga što su izdali, ali da bi sačuvali mir, učiniće sve što mogu da to sakriju.

Pixabay

Vage se užasno osećaju kada izdaju nekoga

 

Škorpija

Škorpija je jedan od najvernijih znakova. Međutim, ako već prevare, potrudiće se da to prikriju. Oni će vas voleti ako im pokažete isto poštovanje i naklonost kao oni vama. Međutim, ako otkriju da ih uzimate zdravo za gotovo ili da ste neverni, neće oklevati da se osvete. Škorpijom vlada Pluton, planeta misterije i tajnovitosti. To znači, kada je reč o prikrivanju afere, Škorpije su možda najveštije u tome, piše Pinkvilla.

Komentari (0)