ASTRO SAVETI ZA VAS

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci su blizu rešenja svojih problema, Lavovi imaju simpatiju na poslu

Pročitajte astro prognoze za nedelju koja je počela i saznajte kako ćete proći na poslu, u ljubavi i kakvo će vam biti zdravlje.

24.01.2022 22:12

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci su blizu rešenja svojih problema, Lavovi imaju simpatiju na poslu
Pixabay

Ovan

Novi momenti

Pixabay.com

Ovan

POSAO

Ovnovi će ove nedelje imati jasan stav u vezi s nekim novim događajem ili ciljem. Moguće je da je ovih dana došlo do naglog preokreta i sada ćete biti u prilici da se adaptirate na novonastalu situaciju. Sve je došlo kao ideja ili informacija, ali je potrebno da se pripremite za realizaciju. Na neki način ste spremni da brzo odreagujete, ali ćete se svakako osećati zatečeno. Informacija će biti mnogo, što novih, što oprečnih, iznenadnih, neočekivanih i nepredvidivih.

Komunikacija i razmena iskustva će biti u fokusu ovih dana, a i pomoći će vam da dosta toga saznate. Iz dana u dan ćete se navikavati na nove stvari, ali će se ove nedelje pojavljivati trenuci koji mogu doneti radikalne poteze. S obzirom na to da ste impulsivan znak, probajte da napravite balans i malo usporite. Pokušajte da napravite ravnotežu i prepoznate šta je najbolje za vas. I vi ćete biti iznenađeni reakcijama i delovanjem, kao i ljudi oko vas. Neko od prijatelja ili više njih će odigrati važnu ulogu u vašem životu i biće vam podrška i oslonac.

Očekuje vas pregršt društvenih događaja, više interakcije s ljudima, što zbog posla, što zbog zabave i druženja. Moguće je da će vam zbog toga biti potrebno više mira i da sami sa sobom razrešite događaje koji se menjaju iz časa u čas i deluju burno na vas. Već početkom nedelje počeće da se nagomilavaju poslovi, pozivi i sastanci. Bez obzira na količinu, radite sve postepeno i korak po korak. Trudite se da budete što jasniji i proveravajte informacije.

LJUBAV

Pored burnih situacija na poslu, Ovnovi će imati dosta dešavanja i na privatnom planu. Međutim, neće biti u pitanju ništa konkretno, ali ćete ovih dana saznati gomilu informacija u vezi s partnerom, a neke bi vas mogle i šokirati. Doduše, sve dobro proverite pošto neke mogu biti pogrešno protumačene, pa za bilo kakvo delovanje sačekajte sredinu februara, kada će stvari biti malo jasnije. Mogući su i nesporazumi ili loša komunikacija s jednim detetom. Trenutno i na tom polju nećete moći mnogo toga da učinite.

Slobodni Ovnovi će imati burna dešavanja, pregršt poruka i ljubavnih ponuda. Moguće je da i sami nećete znati ko je pravi izbor za vas, ali sada još nije vreme da donesete odluku. Budite na distanci dok ne budete sigurni u svoja osećanja.

ZDRAVLJE

Moguće je da ste pod stresom i tenzijom, pa nađite najbolji ventil da se opustite. Moguć je bol u grudima. Jačajte imunitet i više vremena provedite na vazduhu.

SAVET + Ne reagujte zbog ega, već probajte da naučite nešto novo iz teških situacija.

Bik

Novo izdanje

Pixabay.com

Bik

POSAO

Bikovima će od ove nedelje biti u fokusu dešavanja na poslovnom planu. Ono što je veoma važno jeste da u narednom periodu shvatite šta je ono što je kod vas najveći pokretač. Isto tako, važno je i da shvatite ko su prave osobe u vašem životu. Naime, postoji mogućnost da neke treba da otpustite, a neki novi bi mogli da se pojave u vašem životu. Neke situacije bi mogle biti neprijatne ili malo bolne, ali je sve to, svakako, mnogo bolje za vas.

Događaju se ogromne promene kod vas i oko vas i potrebno je da s lakoćom neke stvari radite i obavljate. Možda je sada došlo vreme da se oslobodite svega onoga što vas koči i sputava, a to nije uvek prijatno. Jer samo tako možete da idete dalje. Osetićete neke suptilnije energije, koje će vas prilično oplemeniti, a shvatiti kako druge da realizujete. Ovo je zaista važan period za vas, a za mnoge i važna godina. Imate mnogo potencijala, i mogli biste da odigrate važnu ulogu u interakciji s drugim ljudima. Menjaće vam se raspoloženje, ali ćete menjati i prioritete.

Moguća je saradnja s nekim starim prijateljima, ali ljudima s kojima ste ranije sarađivali. Sve u svemu, dolaze vam korisne i praktične okolnosti, ali je važno da sve radite polako, lako i da proveravate ono što radite. Možda će se okolnosti naglo pokrenuti, neke informacije bi mogle prilično da vas iznenade, ali ćete imati potrebu da nešto radikalno uradite. To će vam stvarati kolebanja i dvoumljenje jer nećete biti sigurni da li ste dobro odlučili, ali ćete za nekoliko meseci moći da donesete jasnu odluku. Krajem nedelje možete dobiti neku informaciju koja će vas prilično uzdrmati.

LJUBAV

Bikovi koji su u braku ili vezi i dalje su u lošem odnosu s partnerom. Moguće je da želite da doneste konačnu radikalnu odluku, ali je bolje da sačekate i prihvatite situaciju u kojoj se nalazite. Moguće je da vam se neće svideti ono što čujete i kakav je stav i odnos partnera prema vama, ali je za sada najbolje da razumete kako se osećate i šta želite, sačekate da se stvari slegnu i tek onda reagujete, koliko god da vam je teško.

Slobodni Bikovi osećaju jake emocije prema osobi koju dugo poznaju, a moguće je da imaju neku zajedničku saradnju ili neki poslovni odnos. Ovih dana će se neke stvari promeniti u vama i mogli biste otvorenije da pokazujete naklonost. Bićete češće u kontaktu, a odnos će biti bliskiji i opušteniji.

ZDRAVLJE

Bićete prilično u disbalansu i često nećete biti sigurni šta treba da radite. Pokušajte da se smirite i opustite jer će to uticati na vaše zdravlje.

SAVET + Ne žurite s odlukama.

Blizanci

Na izvoru informacija

Pixabay.com

Blizanci

POSAO

Dragi Blizanci, najjači utisak na vas ove nedelje ostaviće to što je odjednom sve počelo da se ubrzava i pokreće. Dešavaće se i prijatne stvari, ali i one manje prijatne, a koje nije lako sagledati ili prihvatiti. Moraćete da prođete kroz neki proces transformacije i počnete da gledate stvari drugačijim očima. Nešto bi moglo da vas trgne, ali i osvesti. Sve to vam pomaže da odigrate ključnu ulogu u nekim situacijama ili događajima.

Moguće je da ćete biti uznemireni, ali morate biti taktični i strpljivi. U ovom periodu je to najvažnije. Ove nedelje ćete biti na izvoru mnogih informacija, ali je isto tako važno da ih dobro isfiltrirate i prihvatite one koje vam koriste i pomažu u tome kako da se postavite. Imate dosta snage da što jasnije sagledate neke ljude ili događaje. Sve to će vam ubuduće mnogo značiti i koristiti. Nije isključeno da ćete se osećati nelagodno, imati strah ili biti uznemireni, ali to je neka vaša unutrašnja zaštita jer svaka promena donosi slična osećanja. Ove nedelje biste mogli da sklopite posao na koji ste dugo čekali, a koji se odlagao i nikako niste mogli da zaokružite priču.

Krajem nedelje bi kockice iznenada mogle da se poslože i da se sve konačno razreši. Moguće je da će vam se neko ovih dana poveriti i možda zatražiti pomoć od vas, mada bi i neke stvari mogle da izađu na videlo, a to će i vama koristiti. Nemojte okretati glavu od tuđih problema jer se oni i te kako tiču i vas. Promenićete životne vidike i stavove i sve to će biti podloga za neke novine koje ćete uskoro usvojiti. Bićete zadovoljni time što ste konačno neke stvari zaokružili i napravili pomak.

LJUBAV

Blizanci koji su u braku ili vezi će se i dalje truditi da poprave odnos s partnerom, ali ovo nikako nije dobar period za tako nešto. Distanca, blago zatišje i ćutanje su mnogo bolja opcija ove nedelje jer može doći do ozbiljnih svađa i nesporazuma. Ovo je naročito važno za one Blizance koji su već duže vreme u lošem odnosu. Neke tajne bi mogle iznenada izaći na videlo i biti izgovorene reči koje neće biti prijatne. Blizanci koji su u stabilnoj vezi će osetiti da veza prolazi kroz transformaciju i dobija neki novi oblik. Strasti bi mogle da se rasplamsaju, pa ćete osetiti neku neobjašnjivu privlačnost prema partneru.

Blizanci koji su trenutno sami će takođe imati naglašen libido i više će im prijati kraće veze. Osoba koja vas neobjašnjivo privlači dolazi iz poslovnog okruženja, a moguće je i da postoji neka velika razlika između vas. Iako osećate duboku povezanost, niste spremni da budete otvoreni i sve priznate. Krajem nedelje su moguće neke nepredvidive okolnosti koje mogu dovesti do preokreta.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu biste mogli da imate probleme s psihom i nekim stvarima koje vas podsvesno muče. Budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET + Potrudite se da stvari gledate s vedrije strane.

Rak

Transformacija svesti

Pixabay.com

Rak

POSAO

Dragi Rakovi, ove nedelje ćete biti korak bliže samima sebi kroz neka suptilna dešavanja. Na ovom putu ne morate prolaziti kroz neka neprijatna iskustva i turbulencije, ali nije isključeno i da će ih biti. Imaćete u nekim trenucima borbu sa sobom i nedoumicu kako reagovati. Poenta je da ne reagujete uopšte i da kroz sve što vam se dešava steknete neke nove uvide. Ove nedelje bi mogle da isplivaju neke nove mogućnosti i situacije koje vam se neće svideti, a to sve može biti naglo i iznenada, zbog čega ćete morati da se snalazite.

Bez obzira na to koliko vam neke stvari bile šokantne, naći ćete izlaz i dobro rešenje. I sami bi trebalo da popravite i korigujete neke stvari kod sebe, nikako da terate inat. Sve to samo vama može doneti prepreke i probleme. Najbolje je da sve sagledate na nov način i što pre prevaziđete problem. Nemojte dozvoliti da vas neko opominje jer vam tek to neće biti prijatno. Ovih dana neko od prijatelja bi mogao da vam da koristan savet, prihvatite kao dobronameran gest, a nikako nemojte reagovati iz ega ili sujete. Nije lako suočiti se sa svojim slabostima, ali je i te kako korisno i svrsishodno. I sami vidite da neke stvari treba da radite drugačije, ali ne znate kako.

Ovo nije dobar period kada je komunikacija u pitanju, pa bi bilo dobro da sve važne stvari uradite sredinom februara. Bolje je da se malo povučete i osamite neko vreme. Naročito budite obazrivi oko 29. januara i potrudite se da ne ulazite u sukobe. Rakovi koji su rođeni u prvoj dekadi mogu da očekuju putovanje ili će neko doći kod njih s puta. Mogući su i iznenadni i neplanirani troškovi. Ne pozajmljujte novac.

LJUBAV

I na polju ljubavi Rakovima neće cvetati ruže. Moguće je da će ga partner optuživati za mnoge stvari i osećaće se povređeno. Pokušajte da tokom ovog perioda preispitate sebe i razmislite šta biste mogli da promenite. Ovo nije dobar period za rešavanje problema jer bi moglo da dođe do eskalacije i još većeg udaljavanja. Moguće je i da partner prolazi kroz težak period, pa mu je potrebna vaša podrška i razumevanje, koju vi nećete imati. Sve probleme rešavajte hladne glave i probajte da nađete unutrašnji mir.

Kada je reč o Rakovima koji su trenutno sami, ovo je period kada će im se svašta motati po glavi. Osoba koja im se dopada će se posle perioda distanciranosti ponovo pojaviti, a oni tek onda neće znati šta ih je snašlo. Raspoloženje će im se menjati iz časa u čas, a emocije i strast sve više rasti. Kao i kod zauzetih Rakova, i vi bi trebalo sami sa sobom da raščistite šta je ono što želite.

ZDRAVLJE

Što se zdravlja tiče, kod vas će se osetiti vidna napetost i nervoza. Neophodno je da napravite promene u svakodnevnom životu i uvedete neke nove navike.

SAVET + Saslušajte ono što vam ljudi govore. 

Lav

Partnerstva i odnosi

Pixabay.com

Lav

POSAO

Dragi Lavovi, kod vas će od ove nedelje na polju karijere biti naglašena partnerstva ili bliska saradnja s nekim ljudima. Moguće je da se radi o nečemu što se nije ranije realizovalo, a sada ćete imati bolju sliku i način na koji ćete pristupiti poslu i uspeti to da materijalizujete. Težićete da napravite bolji balans i ravnotežu, donesete bolja rešenja, a to će vam svakako biti omogućeno jer ćete moći da sagledate širu sliku. Sve to će se dogoditi iznenada i neočekivano.

Uspećete da postignete korektan odnos i možda uspostavite dugoročnu saradnju. Interakcija će biti harmonična i spontano će se sve odvijati u vašu korist. Trasiraćete veoma dobar put u karijeri i otvoriti nova vrata. Energije su se mnogo promenile i to dobro primećujete, pa se često možete osetiti uznemireno. To vas može remetiti u svakodnevnim obavezama, ali ste dovoljno mudri i zreli da shvatite da radite ispravne i kvalitetne stvari i da ne treba da odustajete od zamisli.

Zaslužujete bolje i imate još mnogo potencijala koje ćete u narednom periodu otkriti. Moguće je da ćete imati potrebu da se reorganizujete i postavite neke stvari na mesto, što će vas dovesti u neke neprijatne situacije. Ali, ako želite da stvorite drugačiji odnos, takva stanja su neminovna. Moguće je da ćete s nekim osobama sklopiti dogovor ili uspostaviti drugačiji odnos. Budite obazrivi jer bi neko mogao da vam radi iza leđa.

LJUBAV

U ovom periodu bi neko od prijatelja mogao da ima problem, pa će mu trebati vaša pomoć. Lavovi koji se nalaze u partnerskom odnosu će biti u situaciji da razreše neke probleme koji se vuku godinama. Konačno ste u periodu kada neke stvari treba da dobiju epilog, a od vas i individualnog horoskopa će zavisiti u kom pravcu će ići. Neki Lavovi su prilično distancirani od partnera i imaju nameru da prekinu odnos, dok su neki u svakodnevnim raspravama i nesuglasicama. Možda je najbolje da sačekate sledeću nedelju i hladne glave razgovarate s partnerom. Trenutno su energije isuviše jake da biste racionalno sagledali stvari. Potrebno je da sami steknete neke uvide i budete iskreni prema sebi.

Slobodni Lavovi gaje simpatije prema osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja. Bez obzira što će odnos biti bliskiji i učestaliji, nećete uspeti da se uskladite na emotivnom planu. Može čak doći i do zameranja jednog od vas ili neke ljutnje.

ZDRAVLJE

Kada je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na rad srca, kičmu i pritisak. Moguće je da promene koje vam se dešavaju utiču na telo, pa vam je svaki vid relaksacije dobrodošao.

SAVET + Nemojte da se preforsirate.

Devica

Lepota i značaj prilagođavanja

Pixabay.com

Devica

POSAO

Drage Device, postoji nešto na svesnom nivou što će vas naterati da se promenite. Ova nedelja vam je veoma važna kada su svakodnevne obaveza u pitanju jer donosi nagli preokret. Neki događaj će vas naterati da stvari posmatrate drugačije, a promenićete i pristup poslu. Otvoriće vam se neke nove mogućnosti koje ćete gledati iz drugog ugla. Ovo je početak buđenja za Device i donosi neočekivane prilike da iz znanja, rada ili edukacije izađete veoma zadovoljni.

Nikako nije dobar period da započinjete novi posao iako postoji mogućnost novih ponuda. Ovo je period kada treba da završite sve staro, ali i da budete pažljivi i oprezni i sve radite lagano i polako. Takođe, bićete odličan sagovornik i veoma dobro ćete razumeti ljude i njihove potrebe. Bićete u prilici da nekim osobama date savet jer ćete moći realno da sagledate situaciju. Edukacija i obrazovanje su vam takođe naglašeni, pa je ovo odlična prilika da nešto novo naučite, upišete neki kurs ili, ako ste student, date ispite.

Ove nedelje mogli biste biti iznenađeni onim što ste zapravo postigli. Međutim, ne biste bili Devica ako ne nađete sebi manu i ne probate da budete bolja verzija sebe. Ovo nije period kada ćete mnogo napredovati na materijalnom planu, ali na duhovnom sigurno hoćete. Mogući su i nepredviđeni troškovi i izdaci, pa malo više povedite računa o novcu i načinu kako ga raspoređujete.

LJUBAV

Device koje imaju partnera i dalje će imati nesporazume i lošu komunikaciju. Moguće je da među vama postoji neko nerazumevanje koje bi ove nedelje moglo da eskalira, a to će svakako dovesti do nekog razrešenja. Neke Device će učvrstiti vezu i podići je na viši nivo, neke će planirati proširenje porodice, a neke će se fokusirati na decu.

Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u malo drugačijoj situaciji i prolaziti kroz turbulentniji period. Nakon neke distance ili udaljavanja u vaš život će se ponovo vratiti osoba koja vam se dopada, ali ovoga puta će biti otvorenija prema vama i pokazati vam naklonost. Pojaviće se još neko ko će želeti da vam se nađe pri ruci i pokloni vam pažnju. Moguće je da će vas to malo zbuniti jer vam razum i srce neće funkcionisati na isti način. Krajem nedelje moguće je da ćete imati ozbiljan razgovor s jednom od ove dve osobe i nakon toga neke stvari će vam biti jasnije.

ZDRAVLJE

Kada je reč o zdravlju, pokušajte da što je više moguće budete u balansu i podignete energiju. Mogući su problemi sa stomakom.

SAVET + Prihvatite da neke stvari i emocije ne mogu da se kontrolišu.

Vaga

Puni samopouzdanja

Pixabay.com

Vaga

POSAO

Vagama će prijati energija ove nedelje kada će moći da naprave neke pomake na svesnom nivou. Bez obzira na to što možda ulazite na teren koji vam je pomalo nepoznat, osećaćete se kao da čvrsto stojite na nogama. Bićete hrabri i moguće je da ćete se odvažiti da nešto uradite što do sada niste. Nećete to moći racionalno da opravdate, ali ćete se svakako osećati bolje i sigurnije u novoj koži. Možda ćete na početku nedelje biti malo razdražljiviji ili osećati neku nelagodu, ali ćete brzo uspeti da iskanališete energiju. Samo je važno da ništa ne radite zbog ega ili koristi, već samo onako kako zaista osećate i koliko budete sigurni u sebe.

Osećaćete se kao da ste za nešto nagrađeni i to će vam dati mnogo samopouzdanja. Ima i onih Vaga koje se još ne osećaju spremno da se odvaže, pa se mogu osećati neprijatno što su u centru pažnje. Ako se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete morati da napravite neku reorganizaciju ili da popravite uređaje ili alat s kojim radite. Zbog toga možete imati više ulaganja i troškova, ali nemojte u tom slučaju štedeti jer će vas kasnije još više koštati. Ako možete da odložite, sačekajte za te poslove sredinu februara, kada će biti mnogo povoljniji period.

Radite sve korak po korak, bez obzira na to što će neki ljudi od vas tražiti da se ubrzate. Vi ste temeljni i odgovorni i to će vam svakako doneti bolje rezultate. Krajem nedelje možete imati ozbiljan razgovor na poslu. Moguće je da se radi o nekoj prošlosti i to vam neće biti prijatno, ali ćete se osloboditi nekih ograničenja i psihičkih stanja i razrešiti ih.

LJUBAV

Vage bi se tokom ove nedelje mogle suočiti s veoma bolnim stvarima iz prošlosti. Neke situacije ili događaji koji nisu razrešeni ili neka istina mogla bi da izađe na videlo. Sve ovo će dovesti da se oslobodite nekih starih obrazaca ponašanja i postavite drugačiji odnos u vezi. Moguće je da se radi o partneru, jednom od roditelja, a kod nekih Vaga će u fokusu biti deca. Možda se problemi vuku dugo, ali ćete ih sigurno ovaj put rešavati na drugačiji način. Bićete dinamičniji i sigurniji u sebe, a u ključnim situacijama ćete znati tačno šta treba da uradite ili kažete.

Slobodne Vage će imati dve mogućnosti. Prva je osoba koju dugo poznajete ili dolazi iz prošlosti, a druga je neko koga ste skoro upoznali, puna energije, vesela i dinamična. Imaćete dilemu kojoj treba da se okrenete i rešite šta vi zapravo želite. Možda je najbolje da sačekate sredinu februara jer će vam tada mnoge stvari biti jasnije.

ZDRAVLJE

Vage bi na ovom polju mogle da imaju problem pre svega sa stresom i nervozom, dok će hronični bolesnici imati kardiovaskularne probleme.

SAVET + Budite ono što jeste.

Škorpija

Faktor stabilnosti

Pixabay.com

Škorpija

POSAO

Škorpije će ove nedelje biti okrenute suptilnijim stvarima i imaće mogućnost da se bolje adaptiraju potrebama drugih. Imaćete razumevanja i takta, moći bolje da sagledate situaciju, a nećete imati potrebu za osudom. Vaša reakcija i ponašanje će odgovarati drugima jer ćete se više fokusirati na to da sve bolje osetite. Jasnije ćete videti i uspeti da donesete realnije zaključke. Bez obzira šta se dešava oko vas, bićete smireni i spokojni.

Važan datum je 25. januar, kada ćete osetiti promenu na energetskom planu i mnogo veću društvenu angažovanost. Bićete češće u komunikaciji, ali biste mogli i biti svedok nekog sukoba koji će se odigrati u vašem prisustvu, pa ćete biti u prilici da se umešate. Vodite računa kako ćete reagovati jer bi moglo da se radi o osetljivoj temi. Ako ne želite da izgurate stvari do kraja, možda je najbolje da se ne mešate i stojite po strani.

Škorpije koje se bave privatnim biznisom će dobiti ponudu da uđu u partnerski odnos ili zajedničku saradnju. Dobro sagledajte svoju poziciju iz svih uglova jer biste mogli da previdite neke stvari, a kasnije nećete moći to da ispravite. Važno je da sve radite s lakoćom i da ne potpadate pod šablone koji vam se budu nametali. Oslobodite se svega što vas koči i uznemirava. Na finansijskom planu su mogući neplanirani izdaci i troškovi. 

LJUBAV

Neke Škorpije bi mogle da odu na kraći put, posle kojeg će se osećati bolje i rasterećenije. Jedan od roditelja bi mogao da ima problem i zatraži vašu pomoć. Škorpije koje su u braku ili vezi će i ove nedelje imati tenziju s partnerom, naročito ako se već duže vreme nalaze u lošem ili toksičnom odnosu. Postoji veliki disbalans između vas, ali sada nije momenat da uspostavite ravnotežu. Najbolje bi bilo da se distancirate neko vreme i sačekate bolji period. Parovi koji su u dobrom odnosu će imati trenutne nesporazume, koji neće mnogo uticati na njihovu vezu, ali i priliku da neke stvari razjasne.

Slobodne Škorpije će ove nedelje biti razdvojene od potencijalnog partnera ili osobe koja im se dopada. Međutim, to neće umanjiti osećanja koja imaju, štaviše, neprestano će misliti na tu osobu i priželjkivati susret. Uskoro će se mnoge stvari razrešiti, a vi ćete biti daleko mirniji kada je ta osoba u pitanju. Budite strpljivi i sačekajte male signale.

ZDRAVLJE 

Na zdravstvenom planu je situacija dosta povoljna. Moguća je blaga uznemirenost. Budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET+ Najvažnije je da budete u miru sa sobom.

Strelac

Mali predah

Pixabay.com

Strelac

POSAO

Strelčevi su vredno radili u prethodnom periodu i sada je vreme da se malo povuku i odmore. Neki Strelčevi će manje raditi, dok će neki možda otići na odmor. Uživaćete u plodovima i rezultatima rada. Međutim, novih ideja i rešenja vam neće manjkati, pa biste iznenada mogli da dođete do nekih novih uvida. Ove nedelje biste mogli da imate izazov kada su u pitanju informacije koje budu dolazile do vas. Nećete moći da okrenete glavu, već ćete biti u prilici da nekome pomognete, a kasnije će vam se ta usluga višestruko vratiti. Moguće je da se radi o nekom prijatelju, kolegi ili nekom iz bliskog okruženja.

Ove nedelje možete očekivati veće troškove, mogući su kvarovi na uređajima ili s kolima i telefonom. Bolje je rešenje da neke stvari popravite nego da kupujete nove. Moguće je da ćete se ove nedelje osećati usporeno, ali nemojte dozvoliti da vas to remeti i koči. Pristupite poslu i stvarima koje obavljate polako i sve proverite da vam se ne potkrade neka greška.

Važan datum je 29. januar, kada biste mogli da imate važan razgovor s nekom uticajnom osobom ili nekim ko vam mnogo znači. Moguće je da ćete voditi veoma iscrpljujuć razgovor ili vas nešto oko toga može pogoditi. Nekoga biste mogli da povredite odlukama, a to nikako nećete želeti. Sve važne stvari, ako je moguće, odložite za sredinu februara. Ne pozajmljujte novac u ovom periodu i ne rizikujte.

LJUBAV

Strelčevi koji su u braku ili vezi i ove nedelje će preispitivati postojeće odnose. Moguće je da ste odlučili da podignete vezu i odnos na viši nivo, ali niste potpuno sigurni u iskrenost partnera. Nek stvari vas i dalje muče, mada niste svesni o čemu se radi. Potrebna vam je veća bliskost i povezanost, a nekako osećate da ne dobijate ravnomerno koliko se dajete. Ovo nije period kada možete dobiti tačne odgovore, pa je najbolje da sačekate sledeću nedelju, kada bi vam mnoge stvari bile jasnije. S druge strane, neki Strelčevi razmišljaju o proširenju porodice, venčanju ili preseljenju.

Slobodni pripadnici vašeg znaka će ove nedelje imati kontakt s više osoba, samo pazite da neka poruka ne ode na pogrešnu adresu. Možda nije povoljan trenutak da uđete u vezu, ali jeste da sami sa sobom raščistite šta zapravo želite.

ZDRAVLJE 

Kada je u pitanju zdravlje, mogući su upalni procesi, pa bi bilo dobro da radite na jačanju imuniteta. Ako imate bilo kakve tegobe, nemojte ih ignorisati, već se obavezno obratite lekaru. Povedite računa o kolenima i zglobovima.

SAVET + Pokušajte da uštedite novac i manje trošite.

Jarac

Informacije i iznenađenja

Pixabay.com

Jarac

POSAO

Dragi Jarčevi, kod vas je burno već neko vreme, a tako će biti i ove nedelje. Mogući su preokreti i nagla dešavanja, a da li su dobri ili loši, zavisi od toga koliko ste radili na sebi. Bićete prinuđeni da se probudite, na dobar ili loš način, ali će na duge staze svakako biti konstruktivno. Ovih dana do vas će dolaziti brze i dinamične informacije. Neke bi mogle da vas šokiraju, neke iznenade, a neke će vam i te kako prijati. Važno je da budete strpljivi i da imate takta kada vam se budu dešavala takva stanja.

U nekim situacijama možete biti blokirani jer nećete znati šta treba da odgovorite, pa će vam biti potrebno više vremena i prostora za razmišljanje. Moguće je da će vam se dešavati situacije s kojima se susrećete prvi put, pa se ćete izaći iz standardnih okvira ponašanja. S druge strane, bićete veoma mentalno jaki i imati mnoštvo kreativnih ideja. Neke ćete čak i veoma uspešno realizovati. Misli će vam biti veoma snažne i najjače oružje tokom ove nedelje.

Imaćete i neka kolebanja, ali, ako budete taktični i mirnije rešavali stvari, sve će se odigrati u vašu korist. Ove nedelje finansije će biti u prvom planu i razmišljaćete kako da ih podignete na viši nivo. Nemojte ništa forsirati niti raditi na silu, već svemu pristupite s lakoćom i polako. Krajem nedelje bi mogao da vas iznenadi priliv novca koji nije tako beznačajan.

LJUBAV

Moguće je da ćete dobiti savet od bliske osobe ili prijatelja, pa probajte da usvojite to što vam bude rekao jer ima dobru nameru, a vama će to koristiti. Možda ćete bolje sagledati sebe kada čujete mišljenje iz drugog ugla. Neke Jarčeve očekuje kraće putovanje ili kontakti s rođacima. Zauzeti Jarčevi će ovih dana morati dobro da preispitaju odnos s partnerom. Najvažnije je da priznate sebi šta zapravo želite i onda će sve ići mnogo lakše. Pripadnici vašeg znaka koji su dugo u vezi ili braku bi mogli da budu na nekoj prekretnici. Neki će vezu podići na viši nivo, a neki razmišljaju i o raskidu. Dobro se preispitajte pre nego što donesete konačnu odluku.

Slobodni Jarčevi bi ovih dana mogli da se zaljube i izgube glavu zbog osobe koju su možda upoznali na putu, fakultetu ili na poslu. Sve će se dogoditi iznenada, kao grom iz vedra neba, da nećete znati šta vas je snašlo. Mnogi Jarčevi će želeti da pobegnu od te osobe, ali to neće biti izvodljivo jer će tu osobu, iz nekog razloga, biti prinuđeni da viđaju svaki dan. Opustite se i uživajte u čarima ljubavi.

ZDRAVLJE

Na zdravstvenom planu možete imati problema s glavoboljom i kostima. Više se odmarajte.

SAVET + Nekada je potrebno da znate kada treba da se zaustavite.

Vodolija

U stalnom iščekivanju

Pixabay.com

Vodolija

POSAO

Drage Vodolije, pred vama je nedelja u kojoj bi trebalo da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Potezi koje budete povlačili će pre svega biti dobri za vas, ali i ljude iz vaše neposredne blizine. Moguće je da nečega ili nekoga treba da se oslobodite i ovo je pravi momenat da to i uradite. Što više budete odlagali, biće vam teže. Možda niste sigurni kako i na koji način to treba da uradite, ali biste ove nedelje mogli da dobijete neki znak ili signal u kom pravcu treba da delujete.

Imate potencijal u sebi, samo je važno da to prepoznate i fokusirate se na ono što vam je trenutno važno. Informacije će takođe biti od značaja, koje će dolaziti sa svih strana, ali je važno kako ih shvatate, a neke i dobro proverite. Imaćete priliku da neke stvari osvestite, steknete važne uvide i napravite veliki pomak. Neke stvari će se posložiti jer će se okolnosti tako namestiti, a vi ćete moći sve da vidite mnogo jasnije. Međutim, neće vam biti drago u kakvoj se situaciji nalazite. Sve ovo za vas je novo iskustvo i potrebno je vreme da neke stvari prihvatite.

Ovo nije dobra nedelja za započinjanje novih poslova, ali je zato odlična da završite sve što ste ranije započeli. Posvetite se sebi i svom unutrašnjem biću i probajte da sebi ugodite koliko god možete. Ovo je period kada ćete možda trošiti više nego inače, a svaki vid relaksacije će vam naročito prijati.

LJUBAV

Neke Vodolije će obradovati i putovanje na koje bi mogli uskoro da odu ili će biti u prilici da ga planiraju. Moguće je da se radi o dalekoj zemlji, preko mora i okeana, dok će neki pripadnici ovog znaka uživati u dalekim i mirnijim mestima u našoj zemlji. Vodolije koje su u braku ili vezi će i dalje imati osećaj zapostavljenosti i razočaranja. Sve ono što vas muči ćete morati da raščistite prvo sa sobom, a onda i s partnerom. Moguće je da se radi o stvarima koje je neko od vas prećutao i sada ne znate način kako da pristupite partneru. Krajem nedelje može doći do razgovora ili razmene poruka koje bi vam mogle dati rešenje. Važno je da ne gurate stvari pod tepih i budete iskreni.

Slobodne Vodolije su i dalje zaljubljene u osobu koja im je, na neki način, nedostupna. Sve što se bude oko vas dešavalo prilično é vas pogoditi, čak bi krajem nedelje mogle da padnu neke teške reči ili uvrede. Probajte da to izbegnete tako što ćete se distancirati i više vremena posvetiti sebi.

ZDRAVLJE

Kada je u pitanju zdravlje, najviše problema možete imati sa snom i podsvešću. Neke stvari mogle bi da vas progone i opterećuju. Neko od prijatelja ili srodna duša mogla bi da vam da dobar savet.

SAVET + Potrebna vam je masaža.

Ribe

Pojačana osetljivost

Pixabay.com

Ribe

POSAO

Drage Ribe, vama će ove nedelje od suštinske važnosti biti da uspostavite bolju komunikaciju s okolinom i ljudima koji su vam bliski. Ove nedelje je moguće da ćete imati izazove na tom planu baš zato da biste neke stvari bolje shvatili i razumeli. Prolazite kroz neke procese koji vama nisu strani, ali je važno da pokušate da proživite neka unutrašnja stanja i uspostavite komunikaciju s nekim ljudima.

Moguće je da će vam se raspoloženje menjati ove nedelje, pa biste od osećaja zadovoljstva i euforije mogli da odete u melanholiju i neraspoloženje. Važno je da razumete suštinu onoga što se dešava oko vas iako vas možda i ne dotiče i ponekad posmatrate sve to sa strane. Potrudite se da budete smireni i da na taj način delujete na ljude. Trudite se da kažete prave reči u pravom trenutku i uspostavite ravnotežu u nekim odnosima.

Neke informacije koje budu dolazile do vas mogle bi da vas uznemire, ali je najbolje da se povučete i sami sa sobom procesuirate događaje i bolje ih proživite. Potrebno je da radite na svojim potencijalima i budete bolja verzija sebe. Imate mogućnost da osvestite neke stvari koje drugi ljudi ne mogu ni da zamislite. Ovo nije dobar period za kupovinu telefona ili nekih uređaja. Mogući su kvarovi ili neke nejasne situacije s tehnologijom. Naročito važni datumi za vas jesu 24. i 29. januar.

LJUBAV

Neke Ribe će biti u situaciji da rešavaju probleme s braćom ili sestrama ili će biti u prilici da im pomognu. Ribe koje se nalaze u partnerskom odnosu će prolaziti kroz veoma turbulentan period. Neke stvari vas već dugo muče, a ove nedelje će taj osećaj biti intenzivan. Moguće je da ćete se odvažiti da konačno izgovorite problem i iznesete ga na videlo. Krajem nedelje ćete biti posebno osetljivi i ranjivi, pa tada može doći do eskalacije među vama.

Slobodne Ribe će biti u nešto drugačijoj situaciji. Bićete društveno veoma aktivni, a vrlo često biste mogli nekim osobama da zapadnete za oko. Udvaranja će biti s više strana, ali je vama u mislima osoba koja vam je, na neki način, prijatelj i možda dolazi iz prošlosti. Radi se o karmičkom odnosu, pa je moguće da neke stvari mogu biti teške, opterećujuće ili čak i bolne. Što pre se budete uhvatili ukoštac s problemom, brže ćete izaći iz tog začaranog kruga.

ZDRAVLJE

Kada je u pitanju zdravlje, Ribe u ovom periodu mogu imati probleme s disajnim organima i sluzokožom nosa. Sve to može doći iz psihosomatskih razloga. Mogući su i problemi s cirkulacijom i krvnim pritiskom ako ste hronični bolesnik.

SAVET + Budite tolerantniji i imajte više razumevanja za potrebe drugih ljudi.

Komentari (0)