OSTAĆU SLOBODAN!

ŽIVE ZA SLOBODU: OVIH pet horoskopskih znakova najviše vole da budu samci

Saznajte koji znak je previše zahtevan da bi bio u vezi a koga pak to ozbiljna veza guši. Portal Srećna Republika vam predstavlja 5 znakova Zodijka koji bolje funkcionišu u singl varijanti!

29.12.2021 10:54

ŽIVE ZA SLOBODU: OVIH pet horoskopskih znakova najviše vole da budu samci
pexels.com

Ako ste ikada bili u vezi sa nekim od predstavnika ovih znakova, možda ste i primetili da nisu baš materijal za dužu vezu i da bi radije bili sami nego u nekom odnosu koji ih sputava. Portal Srećna Republika vam otkriva znakove koji se kunu u samački život.

Blizanci

pexels.com

Devojke na pikniku

Blizanci su previše nestalni za vezu. Svako ko poznaje ličnost Blizanaca znaće da ovom horoskopskom znaku ne ide uvek dobro u dugotrajnim vezama. To ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno smatraju da je ležernim i nekomplikovanim vezama lakše upravljati. Ovaj znak brzo prelazi s toplog na hladno, čega su i sami svesni, pa vole da počnu vezu samo ako su uvereni da će uspeti.

Strelac

pexels.com

Devojka sa ogrlicom

Strelac želi da zadrži svoju slobodu. On se ne boji obaveza, ali će to učiniti samo ako veruje da bi ta osoba mogla biti 'ona prava'. Život za ovaj opušteni horoskopski znak prilično je bezbrižan kada su slobodni, pa se boje novih partnera koji pokazuju previše interesa ili se ponašaju previše nametljivo. Potajno žele vezu, iako to možda ne govore, ali samo ako partner deli iste interese i hobije kao i oni.

Vodolija

pexels.com

Devojke u kupaćim kostimima

Vodolije su vrlo zahtevne u vezi. Nesumnjivo su najnezavisniji znak Zodijaka, te stoga Vodolije vrlo rado rade po svome. Iako su poznate kao jedan od najsaosećajnijih i najbrižnijih znakova, podjednako su im potrebna razdoblja mira u kojima mogu negovati svoje ideje i misli. Treba im neko ko ih potpuno razume i deli njihovu viziju sveta, što je teže reći nego učiniti, piše portal msn.com.

Ribe

pexels.com

Devojka sa cvećem

Ribe su previše nesigurne da bi se zaljubile. Ličnost Riba razlikuje se od ostalih znakova na ovom spisku, pripadnici ovog znaka zahtevaju brigu i pažnju kako bi se osećali cenjeno. Oni su presrećni kada mogu pokazati naklonost i predanost, ali se prilično lako slome. Od razmišljanja da ne zaslužuju tako dobrog partnera do prenaduvavanja običnog komentara u ogromnu kritiku u svom umu, Ribe često same traže sopstveni izlaz iz veze.

Devica

pexels.com

Devojka kreči

Devica je previše izbirljiva u ljubavi. Devica se bori jer je zapravo previše kritična prema drugima, a ne prema sebi. One imaju na umu savršenu sliku veze kada upoznaju partnera, a izlišno je reći da život u paru nikada nije bez izazova, niti idealan. Međutim, ako nešto nije savršeno, to nije dovoljno dobro za Devicu. Umesto toga, radije će čekati “savršenog partnera”, bez obzira koliko dugo to trajalo.

Komentari (0)