Ljubavna veština

ZODIJAK I VOĐENJE LJUBAVI: Koji znak obožava da eksperimentiše u krevetu?

Astrologija otkriva kakvi su horoskopski znakovi u krevetu.

21.01.2022 09:42

ZODIJAK I VOĐENJE LJUBAVI: Koji znak obožava da eksperimentiše u krevetu?
pexels.com

Nisu svi vešti kada je seksualna aktivnos u pitanju, a astrolozi veruju da postoji pravilo po kome su pojedini znakovi zodijaka više nadareni od drugih kada je zadovoljenje partnera u pitanju.

Evo kako i koliko je u ovoj sferi talentovan svaki od horoskopskih znakova.

Ovan

Njegova veština u krevetu se može uporediti s grmljavinom - oni su mešavina energije i silovitosti s kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole da dominiraju, a seks s njima je spontan i strastven. Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo zabljesnuti, ali i isto tako brzo nestati - odnosno požuriti prema kraju. Ovnovi kao da teže da budu prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

Bik

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni, a u seksu i vrlo izdržljivi te nezasitnog libida zbog Venere koja njima vlada. Bikovi uživaju u dodiru svilenog rublja, zavodljivom mirisu parfema i tragovima ruža - u seksu se služe svim čulima. Ni jedan detalj im ne promiče, ali svejedno imaju manu - znaju da budu predvidljivi u pozama, vremenu i mestu same radnje.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele da istraže svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za Blizance ništa nije tabu, voljni su da isprobaju sve poze, pomagala i ostvare svaku fantaziju... Međutim, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna da bude i njihov libido - jednako brzo kako se mogu 'zapaliti', tako se mogu i ugasiti te reći da bi radije gledali TV.

Rak

Niko vas neće držati tako snažno, blizu i jako poput pripadnika ovog znaka. Oni svojom senzualnom prirodom u seks lako prenose svoje emocije, zbog čega partner s njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i istinsku povezanost. Negativna strana? Isti taj brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može se pretvoriti u bezosećajnog, a seks biti grub i hladan, posebno ako se ljute na partnera, piše 24sata.hr.

Lav

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol - od predigre s pet sledova, maratonski seks i dugo maženje posle. S Lavovima se partner oseća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu, nabijenom dramom i inovacijama. Mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo, nego na partnerovo - što ih može učiniti lenjima kod ugađanja.

Devica

Pripadnici ovog znaka su usmereni ka tome da udovolje drugoj strani, oni se u tom činu osećaju seksi pa su još uzbuđeniji. Device stalno usvajaju nove veštine i time iznenađuju partnera koji s njima može da uživa u seksu s potpunim opuštanjem. Mana im je što su na početku odnosa uvek za akciju, ali s vremenom očekuju da druga strana bude ta koja češće inicira seks.

Vaga

Za pripadnike Vage seks započinje davno pre skidanja odeće - oni komplimente, lepe gestove i razgovor vide kao uvertiru u strastveno iskustvo. S njima je seks predivno iskustvo, obraćaju pažnju na veš, mirise, atmosferu... Mana im je što mogu očekivati od partnera da im čita misli, odnosno neće verbalizovati šta bi tačno voleli i želeli, a to ih može učiniti frustriranim i pasivno-agresivnim.

Škorpija

Škorpije su vladari seksa u Zodijaku, a njihov nezasiti libido ih tera da posvećuju veliku pažnju fizičkoj strani ljubavnih odnosa. Od partnera traže potpunu prepuštenost i lako ih uvode u svet seksualnih igrica u kojem oboje uživaju, a seks nikad nije dosadan. Mana im može biti to što mogu i da preteraju s fetišima, a zbog durenja i ljutnje mogu namerno uskraćivati seks, s čime muče i sebe.

Strelac

Seks s istraživačkim i liberalnim pripadnicima ovog znaka nalikuje vožnji u zabavnom parku. Strelac će vas bacati na sve strane i preplaviti vaša čula te čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno. Koliko god bili dobri ljubavnici koji veliku pažnju posvećuju ljubljenju, mana im je to što seks može delovati kao da nije ličan, odnosno da onog s kime spavaju mogu pretvoriti u objekt za zadovoljavanje njihove požude.

Jarac

Ispod promišljenog oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje - seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što ih podcenjuju kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta iznenađen je time koliko se daju u seksu. Mana im je što im je, poput dobrog vina, potrebno vreme da bi se opustili i partneru pokazali sve to - u kratkim avanturama to neće pokazati jer im treba vremena da se opuste.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su inovatori, a seks je samo još jedno polje u životu u kojem mogu eksperimentisati i istraživati. Za Vodolije ne postoje tabui niti osuđuju, pa su idealan partner da isprobate sve ono što ste ikad hteli bez srama, a oni će vam rado otkriti svoje perverzije. Mana im je što se seks s njima može pretvoriti više u fizičko, a manje u emotivno iskustvo.

Ribe

Ribe su vrlo intuitivne te razumeju 'jezik tela' svog partnera pa su korak ispred svega - znaju šta on želi pre nego to i sam kaže. Zbog toga one vode ljubav svim čulima, gotovo umetnički, s puno leptirića i trnaca po koži. Međutim, ponekad funkcionišu po principu crno-belo, pa im je mana da naginju ili prema previše sebičnom ili pak previše ugađajućem ponašanju u seksu.

Komentari (0)