Pripremite se

NIKO NEĆE MOĆI DA IM ODOLI: Tri horoskopska znaka biće magično privlačna tokom konjukcije Sunca sa Venerom

Od 12. do 14. januara Sunce i Venera će uticati da se neki horoskopski znaci osećaju kao pravi zavodnici

12.01.2022 09:00

NIKO NEĆE MOĆI DA IM ODOLI: Tri horoskopska znaka biće magično privlačna tokom konjukcije Sunca sa Venerom
Pixabay

Od 12. do 14. januara Sunce će biti u konjukciji sa Venerom a zbog ovog položaja planeta neki će se osećati neodoljivo, njihove čari će doći do izražaja pa će poželeti da isprobaju svoju moć zavođenja. Najveći uticaj će osetiti tri horoskopska znaka.

Mnogi smatraju da je konjukcija najjači aspekt zato što planete stoje zajedno, odnosno jedna na pored druge, udaljene maksimum 10°. Efekat obe planete se intenzivira, njihove energije se spajaju, ali u zavisnosti od toga koje planete je čine, ona može biti dobra ili loša.

Bik

Ako ste trenutno slobodni, možete očekivati da će energija Sunčeve konjunkcije sa Venerom učiniti čuda na vašem već pojačanom osećaju samopoštovanja. Vrlo brzo ćete primetiti da se nešto dešava jer će vas ljudi, u vašem okruženju i na ulici, gledati na potpuno nov način.

Ako ste u vezi, pažnja koju dobijate od stranaca, može doći do izliva ljubomore jer ćete vi biti osoba koja je u centru pažnje. A Bikovima će to jako prijati!

Pixabay

Bikovima će veoma prijati pažnja

 

Blizanci

Sunce i Venera vas stavljaju u predmet interesovanja pa će mnogi biti u prilici da vide koliko ste radili na sebi, na svom imidžu. Vaš zdrav način života se isplatio i čini se da osmehom zavodite sve oko sebe.

U početku će vam ovo možda delovati neprijatno, ali uskoro će Blizance preuzeti samopouzdanje i ozbiljno će uživati u plodovima višemesečnog rada i truda. Osobama rođenim u ovom znaku će se činiti da svi gravitiraju ka njihovoj svetlosti a Blizanci to obožavaju i uživaju u promeni tempa, piše yourtango.com.

Pixabay

Škorpije će biti manje škorpionski nastrojene

 

Škorpija

Tokom naredna dva dana, Škorpije će odisati sirovom seksualnošću i šarmom i biće mnogo manje škorpionski nastrojene. Neće biti surove, niti kritične, što je za njih karakteristično, već će biti mnogo ljubaznije i pristupačnije.

Sunce u konjukciji sa Venerom podiže moći osobama rođenim u ovom znaku. Škorpije će tačno znati šta treba da rade i osećaće se kao najatraktivnije osobe na svetu.

Komentari (0)