Horoskop

AVANTURE VOLE VIŠE OD SVEGA: Ovi horoskopski znakovi su rođeni da proputuju ceo svet, njih mesto ne drži!

Za njih su sloboda i nezavisnost najvažniji.

07.09.2024 09:01

AVANTURE VOLE VIŠE OD SVEGA: Ovi horoskopski znakovi su rođeni da proputuju ceo svet, njih mesto ne drži!
Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Postoje znakovi koji vole stabilnost i sigurnost, ali sa druge strane se nalaze rođeni istraživači kojima je pomisao da se skrase na jednom mestu, prava agonija. Astrolozi izdvajaju četiri znaka koja su predodređena da putuju po svetu.

U najveće avanturiste spadaju Strelci, Ribe, Blizanci i Vodolije.

Strelac

Poznat po svojoj ljubavi prema slobodi i istraživanju, Strelac je rođeni istraživač. Pod uticajem Jupitera, planete ekspanzije i avanture, Strelci čeznu za dalekim destinacijama gde mogu proširiti svoje horizonte i zadovoljiti svoju želju za novim iskustvima.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj radoznaloj prirodi i želji za učenjem i istraživanjem.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihov život je avantura

 

Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, oni uživaju u promenama i raznolikosti, te su često u potrazi za intelektualnom stimulacijom i novim perspektivama.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalne i nezavisne duše koje marširaju u ritmu svog sopstvenog bubnja. Pod uticajem Urana, planete inovacija i ekscentričnosti, privlače ih jedinstvena iskustva putovanja koja omogućavaju izražavanje njihove individualnosti i humanitarnih ideala.

Ribe

Ribe su veoma maštovita i osećajna bića koja traže iskustva koja podstiču njihove emocije i kreativnost. Pod vladavinom Neptuna, planete snova i iluzija, Ribe se često privlače mističnim i mirnim destinacijama gde mogu pobeći od svakodnevnih pritisaka i povezati se sa svojim unutrašnjim ja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)