Astrologija

RETROGRADNI MERKUR STIŽE 5. AVGUSTA I POKOSIĆE SVE PRED SOBOM: Ova 3 znaka će moći da predahnu, sreća je na vašoj strani

Evo ko su srećnici tokom retrogradnog Merkura.

31.07.2024 09:01

RETROGRADNI MERKUR STIŽE 5. AVGUSTA I POKOSIĆE SVE PRED SOBOM: Ova 3 znaka će moći da predahnu, sreća je na vašoj strani
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Retrogradni Merkur, poznat po svojoj reputaciji da unese haos u komunikaciju, tehnologiju i svakodnevni život, uskoro će započeti svoj ciklus u trajanju od 5. do 28. avgusta. Dok mnogi iščekuju ovaj period sa neizvesnošću i strahom od mogućih neprijatnosti, neki horoskopski znakovi su srećnici koji bi mogli proći kroz ovaj astrološki izazov sa relativnim mirom.

Evo ko su srećnici tokom retrogradnog Merkura.

Prema astrolozima, dok retrogradni Merkur može doneti mnoge komplikacije, neki znakovi horoskopa neće morati da se previše brinu. Evo koji znakovi će uživati u periodu bez previše stresa:

Bik

Ovaj znak se ističe smirenjem i strpljenjem, čak i kada se suočava sa problemima. Bikovi su majstori očuvanja unutrašnje harmonije, što im omogućava da se nose sa nepredviđenim situacijama tokom retrogradnog Merkura bez previše stresa. Njihova sposobnost da ostanu mirni čak i kada stvari izgledaju loše čini ih otpornima na neprijatnosti koje ovaj period može doneti.

Devica

Kao znak zaštićen od Merkura, Device imaju dvostruku prednost. Ovaj znak, poznat po analitičkom načinu razmišljanja, lako pronalazi rešenja i drži svoje emocije pod kontrolom, čak i u teškim trenucima. Njihova sposobnost da brzo reše probleme i ostanu fokusirani omogućava im da se izbore sa izazovima koje retrogradni Merkur donosi.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj izuzetnoj intuiciji. Oni su u stanju da prepoznaju znakove sudbine i prate unutrašnji osećaj, što im pomaže da ostanu u harmoniji sa sobom, prenosi Atma.hr. Njihova sposobnost brzog prilagođavanja promenama i rešavanja problema čini ih otpornima na stresove koje retrogradni Merkur može izazvati.

Šta ako se ne nalazite na ovoj listi?

Ako se vaš horoskopski znak ne nalazi među srećnicima koji će lakše proći kroz retrogradni Merkur, ne očajavajte. Sreća obično prati one koji su spremni da održe stabilnost i mirno prihvate promene koje život donosi. Pokušajte da ove izazove iskoristite kao priliku za lični rast i prilagodite se okolnostima na način koji vam omogućava da izvučete najbolje iz situacije.

Dok se pripremate za nadolazeći period, zapamtite da je ključ uspeha u prilagodljivosti i pozitivnom stavu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)