Horoskop

KAKO ODABRATI PRAVOG MUŽA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU: Samo jedan je najidealniji, dok ovi švrljaju

Za pojedine je najbolje da nikada ne stanu na "ludi kamen".

10.07.2024 09:00

KAKO ODABRATI PRAVOG MUŽA PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU: Samo jedan je najidealniji, dok ovi švrljaju
shutterstock.com

Možda vam se učini da je muž vaše prijateljice jedna vrsta supruga, dok je vaš brat druga, a komšija sasvim treća. Astrolozi čvrsto veruju da su zapravo zvezde te koje su umešale prste kako bi olakšale ili otežale život pojedinim suprugama. 

Recimo, kao muž, Bik ima najbolje kvalitete. Ženi i deci voli da pruži sve. Jednom u braku, teško je razvesti se. Jarac nije idealan emotivni partner, jer nema ni sposobnost ni želju da deli i stvara atmosferu zadovoljstva. Njegove strasti su jake, ali kratke, a ovo je detaljna prognoza za sve horoskopske znake.

Ovan

Ovan može biti veoma poželjan za bliže kontakte. On ima romantičnu ideju o ženi: ona mora biti lepa i pametna. Konvencionalan je u svom razmišljanju i traži moralnu. Iako otvoren, on traži zadovoljstvo van kuće. 

Bik

Bik je nežan, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom zbog drugih interesa. Obožava svoju ženu i decu i trudi se da im obezbedi najbolje uslove. Najčešće se ženi ženom boljeg materijalnog statusa zbog svoje ambicije.

Blizanci

Blizanci nisu ni posesivni ni strastveni. Oni su zanimljivi, talentovani i društveni ljudi. Njihov porodični život je oskudan, a traže ženu koja prati njihova mentalna interesovanja. Za njih flert nikada nije ozbiljan, ali brak može biti uspešan sa pravim partnerom.

Credit: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Samo jedan znak je najbolji suprug

Rak

Rakovi se dele na vredne i kritične ili pasivne i nezainteresovane. Oni provode dosta vremena kod kuće, negujući tradicionalni osećaj za porodicu. Iako vole ženu i decu, često su nezadovoljni i kritični.

Lav

Lav u brak ulazi zbunjen. Ponosan je na sebe i zahteva pažnju u odnosu. Njegova ljubav je romantična, ali često traži avanture. On je konzervativan i biraće ženu za koju misli da je savršena.

Devica

Muškarac Devica nije zainteresovan za ljubav i strast. Oni su konvencionalni i konzervativni. Često više vole da ostanu samci. Kao muževi, obezbeđuju udoban i luksuzan život porodici, ali mogu biti kritični i dosadni zbog hipohondrije.

Vaga

Muškarcima Vagama nije lako da žive u braku. Strastveni su i orijentisani ka tradiciji. Oni su razumni i uredno drže sudbinu doma u svojim rukama. Često su i neverni, te ljubav i pažnju traže na drugu stranu.

Škorpija

Strastvene i posesivne Škorpije dominiraju svojim voljenima. Odnos sa njima podrazumeva ekstreme mere. Oni su sumnjičavi i traže apsolutnu posvećenost. Ne pokazuju prava osećanja zbog samokontrole.

Robyn BECK / AFP / Profimedia

Za neke je najbolje da nikada nisu ni uplovili u bračnu luku

Strelac

Strelcu je potrebna mudra i taktična žena. Oni su humanitarni i uključeni u društvene aktivnosti. Njihove strasti su sport i avantura. Žena mora da proširi svoje vidike da bi bila ravnopravna sa njima.

Jarac

Jarac odgovara porodičnom životu, ali često iz sebičnih razloga. Ambiciozni su i uspešni, obezbeđuju materijalnu sigurnost. Oni su konzervativni i paze kako troše novca. Oni nemaju sposobnost da stvaraju zadovoljstvo.

Vodolija 

Vodolija je divan muž, pošten i iskren. Oni su društveni i kooperativni. Za njih je idealno da se ožene pametnim ženama. Nisu skloni iskazivanju nežnosti, te mogu izgledati nedovoljno zainteresovani, iako nije tako.

Ribe

Muževi Ribe su pažljivi i voljeni. Provode dosta vremena kod kuće, ali nisu u mogućnosti da izdržavaju svoju porodicu. Gube osećaj za realnost i često nisu u stanju da se nose sa problemima. Traže zadovoljavajućeg partnera za fizičko i duhovno uživanje, piše Atma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)