Horoskop

PRED NAMA JE NEDELJA PREOKRETA NA SVIM POLJIMA: Bujica emocija i novi početak, rešite se starih dugova

Pogledajte šta su vam zvezde predviđaju za narednu nedelju.

16.06.2024 18:03

PRED NAMA JE NEDELJA PREOKRETA NA SVIM POLJIMA: Bujica emocija i novi početak, rešite se starih dugova
shutterstock.com

Prema najavama astrologa nedelja pred nama biće vrlo turbulenta sa brojnim emotivnim ispadima i preokretima na poslovnom planu. Budite fokusirani na sopstvene obaveze i ne ulazite u bespotrebne rasprave koje će vam trošiti vreme i energiju.

Srećna republika donosi najdetaljniji i najtačniji nedeljni horoskop, pa proverite šta očekuje vaš znak u narednoj sedmici.

Foto: Shuttestock

Ovan - U bržem ritmu

POSAO: Kod Ovnova se događaju veoma specifični i zanimljivi trenuci, kada će njihova energičnost i dinamičnost doći do izražaja. Imaćete mnogo toga da obavite i završite da bi druge osobe mogle da nastave da rade svoj posao. Često ćete morati da radite i više stvari u isto vreme jer nećete moći sve da postignete da završite. Međutim, ove nedelje budite obazrivi kada je komunikacija u pitanju, pazite kome šta pričate i kome se poveravate. Dobro proveravajte sve informacije koje dolaze do vas, ali i koje vi dajete da ne bi došlo do nesporazuma i greške. Ne nasedajte na provokacije i ne žalite se ako vam je u nekim situacijama teško, jer nećete naići na razumevanje. Ovo je zaista turbulentna nedelja, ali vas nakon toga čeka mirniji period ili odmor. Ovnovi koji se bave privatnim biznisom krajem nedelje imaće neko prijatno iznenađenje ili ponudu za proširenje posla. Neki Ovnovi imaće priliku da promene kola ili telefon, ali da bi to uradili, moraće da naprave neki potez više. Moguće je da ćete prisustvovati nekom većem skupu, događaju ili seminaru. Finansijska situacija je stabilna i ide uzlaznom putanjom, ali će troškovi premašiti sva vaša očekivanja.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi mogli bi početkom nedelje imati nesporazume s partnerom i neslaganje oko nekih važnih pitanja. Kako nedelja bude odmicala, sve će doći na svoje, a rešenje će biti na opšte zadovoljstvo. Mnoge Ovnove krajem nedelje očekuje proslava ili porodično slavlje, koje će vas prilično razgaliti i ispuniti. Deca će biti u fokusu i neka dešavanja u vezi s njima. Slobodni Ovnovi biće prezauzeti poslovnim dešavanjima, pa neće moći da odgovaraju na udvaranja i poruke koje budi dobijali. Krajem nedelje ili za vikend situacija bi mogla da se promeni, a u vama će početi da se bude neka nova lepa osećanja i emocije. Bićete osetljiviji, emotivniji, ali i ranjiviji.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste najviše problema mogli da imate s grlom, donjim delom vrata, vilicom i gušenjem. Spavajte i više se odmarajte jer će vam san biti preko potreban.

SAVET: Ne preskačite korake.

Foto: Shuttestock

 

Bik - Pričaj mi, pričaj, pričaj nešto lepo...

POSAO: Bikovi ove nedelje mogu da očekuju dinamična dešavanja i više komunikacije s ljudima. U sve biste mogli da budete i emotivno uvučeni ili da donosite odluke koje su pristrasne i nerealne, pa zato probajte u nekim trenucima da uključite racio, a opet budete u skladu s unutrašnjim osećanjima. Moguće je da će se od vas tražiti da nešto ubrzate, više ili duže radite, što će vam predstavljati napor, ali ćete u isto vreme osećati obavezu da to učinite. Neki Bikovi biće u situaciji da potpišu veoma važne papire ili ugovore, dok neke očekuje veoma prijatno poslovno putovanje. Mnogim pripadnicima ovog znaka u fokusu će biti finansije i stabilizacija na tom planu, pa će neki rešiti da promene posao ili rade nešto dodatno, a neki bi mogli da podignu kredit da bi rešili neke zaostale dugove. Neko od prijatelja će vam biti posebna podrška i oslonac i davati dobre savete. U svakom slučaju, pred vama je veoma zanimljiva nedelja, ali i period koji prvo donosi promene da bi doneo stabilizaciju. Važni datumi su 17. i 20. jun.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će imati posebno naglašene emocije i biće slatkorečivi, što će partneru i te kako prijati. Posebnu relaciju i osećaj bliskosti imaće oni Bikovi koji otputuju. Osetićete pojačanu strast i želju da ugodite bliskim i dragim osobama. Slobodni Bikovi će osetiti posebne emocije prema osobi koja im se dopada i ove nedelje uputiće reči i pokazati emocije nakon kojih niko ne može da bude imun. Osoba koja vam se dopada dolazi iz kruga prijatelja, s putovanja ili ste je upoznali preko rodbine. Nije isključena ni mogućnost da započnete vezu preko društvenih mreža. Pred vama je period kada ćete napisati mnogo poruka i uputiti dosta emotivnih i nežnih reči.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Bikovi bi najviše problema mogli da imaju s glavom ili predelom oko glave. Moguće je zujanje u ušima. Ne preterujte s hranom.

SAVET: Uživajte u osećanjima koja vas preplavljuju.

Foto: Shuttestock

Blizanci - Finansijska stabilnost

POSAO: Dragi Blizanci, srećan vam rođendan! Nadamo se da uspevate da postignete sve obaveze i stignete na sve strane. Ove nedelje ćete dobiti priliku da se predstavite na najbolji način i istaknete neke svoje osobine, projekte ili proizvode koji nisu dolazili do izražaja, ali su mogući i razni pritisci i izazovi sa strane. Ako ste početkom meseca napravili dobar temelj, sledi faza koja će vas prilično vinuti i kada će se osetiti krupna razlika u poslu. Ne upadajte u paniku, misleći da ne možete sve da postignete, ako se nešto uspori, ne sumnjajte u druge ljude i ne obeshrabrujte se. Ne može ništa tako brzo da se realizuje. Ponedeljak 17. jun važan je da se priviknete na nove navike i usvojite novi ritam, dok ćete oko 20. juna dobiti potvrdu da sve može da funkcioniše. Veoma je važno da nađete meru jer biste mogli sebe da stavite u neprijatnu situaciju. Mnoge Blizance ove nedelje očekuje povećanje prihoda, unapređenje i bolja materijalna situacija, ali podsvest još radi svoje i ne da vam mira. Mnoge Blizance očekuje poslovno putovanje koje će spojiti s nekim svojim zadovoljstvom.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci koji su u braku ili vezi želeće da uspostavi neki dogovor s partnerom, ali vodite računa da ne budete isuviše napadni i ne rasipajte uzalud energiju jer će vam biti potrebna za dešavanja na poslu. Budite postepeni i umereni iako vas bližnji ne razumeju ili vas ometaju. Najbolje bi bilo da se osamite i u nekom trenutku povučete. Možete da verujete partneru, ali morate da znate da se on oseća povređeno zbog nedostatka pažnje i vremena koje mu posvećujete. Slobodni Blizanci u okruženju imaju više osoba kojima se dopadaju, ali trenutno nisu zainteresovani za bilo kakvu vezu ili vezivanje. Poneki flert, poruka ili osmeh trenutno je sve što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s pritiskom i glavoboljom. Trudite se da ne preterujete ni u čemu. Ne radite nikakve intervencije na licu.

SAVET: Odredite prioritete i budite inovativni.

Foto: Shuttestock

Rak - Rasterećenje i novi početak

POSAO: Rakovi su spremni da donesu odluku, pokrenu se i izjasne u vezi s nekim potpuno novim stvarima i događajima. Bićete spremni da se maksimalno date i unesete, ali je pitanje koliko će to druga strana prihvatiti i razumeti. Radi se o nekim veoma osetljivim stvarima i novim materijalnim i duhovnim vrednostima, ali je isto tako važno da ništa ne shvatate lično, čemu ste inače skloni. Važno je da ništa ne preuveličavate i ne budete previše optimistični da se kasnije ne biste razočarali. Imaćete pregršt novih ideja i razmišljanja, ali se nemojte izletati, već sačekajte da sve dobro isprocesuirate. Ovo je veoma značajan period za sve Rakove koji pokreću privatan biznis jer su na nekom novom početku i prekretnici. Neki razmišljaju o promeni mesta boravka ili uređenju doma, a neki o proširenju poslovnog prostora. Materijalna situacija je stabilna, ali vi trenutno niste zadovoljni prihodom koji imate. Ove nedelje biste mogli da uradite i neku lepu stvar za sebe i napravite promenu u fizičkom izgledu. Važni datumi su 17, 20. i 21. jun.

LJUBAV: Rakovi koji su i braku ili vezi želeće da izađu iz nekih starih šablona i načina razmišljanja. Nećete moći da prihvatite ponašanje koje je štetno i toksično, pa ćete po svaku cenu želeti da se oslobodite loših uticaja. Neki Rakovi će to uspeti da prebrode i izvedu vezu na pravi put, dok će neki imati problematične odnose. Porodica je ovih dana na prvom mestu, pa je moguće i neko okupljanje ili proslava. Deca će biti u fokusu, a neki Rakovi bi mogli da se odluče na proširenje porodice. Slobodni Rakovi, ako već nisu, osetiće posebne i veoma snažne emocije prema osobi koja im se dopada. Sredina nedelje nije povoljna ni za kakve razgovore i dogovore, ali biste krajem nedelje mogli da imate dobru komunikaciju i produbite odnos. Neki Rakovi bi mogli ući u vezu koja obećava dugotrajnost, samo vodite računa da se ne dajete do kraja već na početku.

ZDRAVLJE: Osetićete veliko olakšanje i rasterećenje, pa ćete se i zdravstveno osećati mnogo bolje.

SAVET: Budite iskreni i ne plašite se da ćete biti povređeni.

Foto: Shuttestock

Lav - Dubinski procesi i tajne veze

POSAO: Lavovi su već neko vreme pokrenuli nove projekte, a sada su u procesu transformacije i procesuiranja svega što su zamislili. Mnogo toga vam je u glavi, ali ni sami niste sigurni odakle treba da počnete i u kom pravcu da idete. Čini vam se i da sve ide dosta sporije nego što bi trebalo, ali treba da znate da vam je trenutno baš potreban ovaj period. Možda bi trebalo da pustite da se neka dešavanja  sama odigraju, a vi da probate da sve sagledate sa strane ili odete na odmor. Ne treba da započinjete ništa novo dok ne završite stare stvari. U vašem okruženju postoje ljudi koji su vrlo nezadovoljni, a vi biste mogli da budete mentalna podrška. Mnogo bolje ćete osećati situaciju, druge osobe i biti u stanju da kažete pravu stvar u pravo vreme. U petak biste mogli imati vrlo konstruktivan razgovor s mlađom osobom, ali vodite računa da vam neke sitnice ne promaknu ili ih ne previdite. Budite naročito obazrivi kod potpisivanja ugovora. Budite precizni u svakom dogovoru i šta izgovarate jer, bez obzira na to što želite da budete konstruktivni, neki ljudi bi to mogli da protumače drugačije. 

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi će biti dosta emotivniji, pa bi ova energija mogla da ode u dva pravca. Ili ćete praviti kompromise i prećutati neke stvari koje vam smetaju u odnosu ili ćete reagovati burnije nego što biste želeli. U svakom slučaju, nakon toga sledi neka tišina ili distanca od partnera i dragih osoba. Važna prekretnica su 17. i 20. jun, pa obratite pažnju na ove datume. Slobodni Lavovi bi mogli gajiti tajna osećanja prema osobi koja je zauzeta, daleko ili na neki drugi način emotivno nedostupna, ali će se povući jer neće želeti da ugroze odnose. To možda i jeste najbolje rešenje u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Lavovi bi mogli imati problema s hormonima i stresom. Nisu isključene ni intervencije ili ozbiljniji zahvati. Najbolje bi bilo da neke stvari pustite da se izdogađaju, a ne da se borite protiv njih jer vam takvo ponašanje utiče na zdravlje i psihu. Posetite ginekologa ili urologa.

SAVET: Ne zloupotrebljavajte situacije i oslobodite se ega.

Foto: Shuttestock

Devica - Kvalitetne ideje i planovi

POSAO: Kod Devica se dešavaju značajne stvari na poslovnom planu, važne odluke, ali i neka prijatna iznenađenja. Nalet novih ideja doći će spontano, a vi ćete znati  konstruktivno da ih iskoristite. Koliko god bilo nešto epohalno ili uobičajeno imaćete podršku drugih ljudi i kolega, ali i nadređenih. Zaslužili ste sve prethodnim zalaganjima, pa nemojte da se čudite što vam se kockice same sklapaju. S obzirom na to da ste veoma obazrivi, uzećete sve s rezervom i umeti dobro da se nosite s ushićenjem koje vlada oko vas. Stvari ili poslovi koje budete radili neće biti dobre samo za vas nego i za druge. Nekome od prijatelja ćete biti važna podrška i oslonac, neko bi mogao biti vaš, a nije isključena ni poslovna saradnja s bliskom osobom. Mnoge Device očekuje poslovno putovanje ili će biti u obavezi da obavljaju neke poslove dok su na odmoru. Pred vama je zaista važan period, kad ćete upijati nova znanja i učiti, što će vam kasnije biti veoma korisno. Moguće je da ćete raditi više poslova u isto vreme. A što se tiče novca... para nikad dosta.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzetim Devicama se dešavaju važne stvari, koje će dugo pamtiti, bilo da su one privatne ili povezane s poslovnim obavezama. Podrška i razumevanje će igrati ključnu ulogu, a Device zablistati sa svojim idejama, planovima i zalaganjem. Bićete zadovoljne, pre svega, same sa sobom, a onda će i vaše bliske osobe imati puno poverenje u vas i uraditi stvari koje budete želeli. Partner će vam, pre svega, biti prijatelj, oslonac i odskočna daska u mnogim situacijama koje vas okružuju i s kojima se susrećete. Bićete često u društvu prijatelja, više izlaziti i družiti se. Slobodne Device bi srodnu dušu mogle sresti na putovanju ili se radi o osobi koja dolazi iz okruženja vama bliskih i dragih ljudi. Prepoznaćete se po tome što delite iste ideje i vrednosti, ali ćete se, pre svega, dobro osećati na duševnom planu. Moći ćete da se razumete bez ijedne izgovorene reči. Mnogi pripadnici vašeg znaka mogli bi ove nežne i emotivne susrete da pretvore u novu bajku. U ovom periodu mogli biste upoznati ljude koji će vam kasnije biti dobri prijatelji.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Uvidi koje budete stekli će vam doneti rasterećenje i bolje raspoloženje.

SAVET: Prepustite se vibracijama.

Foto: Shuttestock

Vage - Pravi trenutak

POSAO: Na poslu vam se otvaraju vrlo povoljne stvari na dugoročnom planu, koje ćete prepoznati pre mnogih i umeti dobro da iskoristite. Pojaviće se neki novi ljudi i predlozi koji će vas istaknuti i izbaciti u prvi plan, a mogli biste dobiti poziv da budete deo nekog dobrog i uspešnog tima. U ovom projektu će učestvovati više ljudi, s kojima ćete se na prvu razumeti i slagati. Ovde se ne radi samo o fizičkoj i materijalnoj potvrdi već i nekom iskustvu i znanju koje ćete steći, što će vam posebno značiti u budućnosti. Vage koje su na pozicijama zapošljavaće nove mlade ljude, a one koje nisu imale posao ove nedelje će ga sigurno naći. Ovo je sjajan period i za one koji se bave privatnim biznisom jer sledi proširenje posla, ali i neko ulaganje koje iziskuje određenu količinu novca. Osvestićete kod sebe nešto sasvim drugačije i imati novi način poslovanja. Moguće je poslovno putovanje. Očekujte podršku od autoriteta ili jednog roditelja. Važni datumi su 17. i 20. jun.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage će imati podršku porodice, bliskih ljudi i partnera, što će im u ovom momenti zaista značiti. Moguće je u neko porodično okupljanje gde će biti veći broj ljudi, mnogo smeha i emocija. Neke Vage će započeti zajednički život, neke će se odlučiti za proširenje porodice, a neke okrenuti porodičnom biznisu. Sve u svemu, ispred vas je veoma plodonosan period, a odnos s drugima harmoničan, što vam mnogo znači. Slobodne Vage bi mogle upoznati neke zanimljive osobe na skupu, bilo porodičnom, bilo poslovnom. Međutim, do kraja nedelje osvojiće vas jedna osoba spojem emocija, intelekta i snage. Radi se i nekome ko ima vedar i mladalački duh i ko će vas pre sve zabavljati. Nije isključeno da dolazi iz poslovnog okruženja. Mnoge Vage će započeti vezu do kraja juna ili početkom jula.

ZDRAVLJE: Kada je zdravstveni plan u pitanju, Vage bi trebalo da budu obazrive. Mogući su izazovi kad su u pitanju hormoni i reproduktivni organi. Ne preopterećujte se previše, pa ni fizičkim aktivnostima.

SAVET: Ne žurite, kvalitet ne zavisi od vremena.

Foto: Shuttestock

 

Škorpija - Intelektualne veštine

POSAO: Škorpije se nalaze u veoma produktivnom periodu kad su u pitanju informacije i intelektualni plan. Ulazite u kvalitetne tokove saradnje i odličan period za pravljenje podloga i baze za nove poslove. Mnoge Škorpije planiraju da uđu u nove partnerske odnose, ali će iznenada i neočekivano i same podići poslovni rezultat na viši nivo. Sve će se odvijati spontano i postepeno, a vi ćete održavati kvalitet i podizati ga na viši nivo. Pored posla, ove nedelje vas očekuje i dosta zabave i druženja, a neke Škorpije će imati sreću i da otputuju. Takođe, naglašeno vam je poslovanje s inostranstvom ili strancima, rad od kuće i privatna praksa. Važni datumi za pregovore i poslove su 17. i 20. jun, kad će vaše pregovaračke moći doći do izražaja. Studenti će imati sreće i zavidan uspeh ovih dana, pa slobodno možete da izađete na ispit ili se prijavite za neko predavanje. Jedino čega bi trebalo da se klonite jesu arogancija i jak ego jer, u tom slučaju, ne biste mogli jasno da vidite svoje mogućnosti i ono što možete da dobijete.

LJUBAV: Na emotivnom planu Škorpije koje su zauzete imaće priliku da obnove vezu i strasti na nekom putovanju, a ako ipak ostanete kod kuće, probajte više da se posvetite jedno drugom, izađete i odvojite vreme samo za vas. Partneru je potrebna vaša pažnja, a vi ćete se osećati bolje ako je on zadovoljan. Deca su takođe u fokusu, ali imate na umu da ne možete sve da kontrolišete po tom pitanju. Slobodne Škorpije će imati više prilika ovih dana. U vaš život bi mogle da uđu dve osobe. Jedna mlađa i jedna starija, a od vas zavisi koju ćete da odaberete. Vodite računa da vas ne vodi interes i fizički momenat, već ono što osećate u sebi. Emocije su naglašene, strast takođe, pa kada se to lepo spoji, osećaćete se kao na sedmom nebu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Škorpije bi trebalo da obrate pažnju na upale i infekcije. Osećate veliki protok energije, a na vama je da li ćete da je iskoristite u dobrom smeru. Trudite se da budete u balansu, ali i da ne primate sve k srcu.

SAVET: Pustite da ljubav uđe u vaše srce i više uživajte u malim stvarima.

Foto: Shuttestock

Strelac - Emotivne oscilacije

POSAO: Strelčevi treba da se pripreme za veoma brz i dinamičan ritam na poslovnom i privatnom planu. Spojiće vam se sve obaveze i pojač ati intenzitet funkcionisanja, ali vama to nimalo neće smetati. Štaviše, u neku ruku ćete uživati. Međutim, na neki način ćete biti emotivno uključeni i mogli biste imati oscilacije na unutrašnjem planu ako budete dozvolili da vas emocije savladaju. Probajte da budete u balansu i podjednako osluškujete i racionalni i emotivni deo svoje ličnosti. Bićete u prilici da nekim ljudima nešto pokažete, naučite ih ili date savete kako nešto treba da se radi. Finansije će vam biti veoma važne, a moguće je i vraćanje dugova ako ste ih imali, što će vam doneti olakšanje. Takođe, neki Strelčevi će imati priliku da otputuju i spoje lepo i korisno. U ponedeljak možete imati važan neformalan razgovor s više osoba, posle koga biste u bliskoj budućnosti mogli da očekujete mnogo dobre poslovne prilike. Sreda je, takođe, dobar dan za pregovore i dogovor oko finansija.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi imaće pojačane dubinske emocije i porive koji će morati da ispolje, ali je samo pitanje na koji način. Bićete u prilici da prihvatite neke nove okolnosti, kojima ste se možda ranije protivili, ili obrnuto, dok će oni koji će prećutkivati i zataškavati sve što ih tišti postati postati depresivni i udaljiti se od partnera. Ovo je veoma značajan momenat na psihološkom planu i nemojte lako odbacivati ove događaje ako ih prepoznate. Jedan od roditelja će biti u fokusu ovih dana. Slobodni Strelčevi bi mogli imati avanturu i to s više osoba, ali im to, sem trenutnog zadovoljstva, neće doneti ništa drugo. Probajte da odolite iskušenjima i sami sa sobom dođete do toga šta zapravo želite. Interesantno je što ćete vi biti u prilici da pomognete nekim osobama da prebrode razne oscilacije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Strelčevi bi mogli da imaju problema sa stomakom i varenjem, pa vodite računa šta jedete. Uzimajte više povrća i voća. Prihvatite potrebe za promenom načina života i povedite računa o tuđim osećanjima.

SAVET: Ne podležite strastima i hedonizmu.

Foto: Shutterstock

 

Jarac - Trud se uvek isplati


POSAO: Dragi Jarčevi, nedelja pred nama donosi mnogo promena kad su u pitanju kretanja brzih planeta, a, samim tim, i jednu sasvim novu energiju. Pre svega, treba napomenuti da ste već neko vreme bili prozvani da se na jedan ozbiljan način posvetite nekom zadatku,  uložite ogroman napor i da problemima pristupate analitično i sistematično. To nije bilo nimalo lako, ali jeste neka vrsta garancije za uspeh. Možda vam u početku neće biti potpuno jasno da se stvari pokreću u novom pravcu, ali ćete već krajem nedelje osetiti dašak olakšanja. Nije to olakšanje koje donosi razbibriga, već osećaj kad unutar sebe možemo da shvatimo da se trud ipak isplatio i da je moguće da stvari počnu da se odvijaju i bolje nego što smo mogli da pretpostavimo. Polako izbijate u prvi plan i postajete popularni, pa se možete zapitati kako je moguće da se do sada vaš trud nekako podrazumevao i bio neprimećen, a sada odjednom dobijate priznanja i ljudi postaju svesni koliko vredite. Zato je naredni period posebno dobar za sklapanje novih poslova, ugovora, javne nastupe, druženja i priznanja. Mnogi će želeti da čuju šta imate da kažete jer su shvatili da ste upoznali čitav proces, a ne samo čekali da vam uspeh padne s neba. I, proporcionalno uloženom naporu, stići će i nagrada. 

LJUBAV: Ni ljubavni život neće zaostajati! Vaš rejting je sada u porastu, pa je i samopouzdanje na višem nivou. Najzad se osećate kao da ste nešto postigli sopstvenim trudom, a to i te kako utiče da vaša harizma dođe do izražaja. Slobodni Jarčevi će najviše uspeha imati na okupljanjima, kod pravnih lica ili sportista. Ovde je neophodno napomenuti da je potrebno da napravite lep balans između poslovnih i društvenih obaveza jer bi neki Jarčevi mogli da odbiju poziv na druženje zato što posao još nije završen i tako sebi uskrate mogućnost za napredovanje. Sada je veoma važno biti u kontaktu jer vam u život stižu osobe koje mogu biti važni emotivni, ali i poslovni partneri. Jarčevi koji su u vezi ili braku takođe ulaze u povoljnu fazu. Imate podršku partnera, koji vam može biti i ulaznica za džet-set, dobar savetnik i ozbiljan poslovni partner. Ispoštujte ga i obradujte. Neka se oseti posebnim i nezamenljivim.

ZDRAVLJE: Ne preterujte sa aktivnostima jer bi vaši zglobovi mogli da se pobune. Vreme je za oporavak.


SAVET: Otvorite se ka svetu i svet će se otvoriti za vas.

Foto: Shuttestock

 

Vodolija - Posao je zadovoljstvo


POSAO: Drage Vodolije, sve one ideje i snove koje ste u poslednje vreme gajili, kreativne misli koje ste iz sebe iznedrili, postalo je java. U zavisnosti da li ste rođeni početkom ili krajem meseca može biti malih odstupanja, ali možete očekivati promenu na energetskom nivou, a to znači i promenu u realnom životu. Ono što je najbitnije jeste činjenica da vaša kreativna energija sad dobija i praktičnog saveznika. Da pojasnimo, bili ste u kreativnom periodu, a to znači gomilu ideja, ushićenja i želja, ali bez realnog plana i strategije koja bi mogla da iznedri stvarne rezultate. Stvari se postepeno spuštaju u materijalan plan i i tek sad počinjete da dobijate obris realnog i upotrebnog plana. Pojaviće se osobe koje će vas inspirisati i ponuditi vam svoja znanja i veštine da bi vaše ideje ugledale svetlost dana. Neke stvari koje niste mogli da prespojite, ovaplotite, doći će na svoje mesto. Ljudi su vaš najveći resurs, svaki novi dan je nova mogućnost da se i praktično ostvarite. Nekim Vodolijama ovo će značiti novo radno mesto, nove kolege, novi kolektiv. Idealno je vreme za Vodolije kojima je potreban novi posao jer sad imate dovoljno originalnosti i razuma da postignete više od ostalih i lagano objasnite konkurenciji da se ne ljuti.

LJUBAV: Ni ljubavni žitvot nije mnogo različit od poslovnog, pa je neophodno još jednom ponoviti da bi bilo korisno i u skladu s vremenom da se odreknete igrice ko je u pravu. Pirova pobeda u ovom trenutku vam nije neophodno iskustvo. Slobodne Vodolije najviše uspeha u ljubavi imaće u poslovnom okruženju! Neko vas je primetio, neko razume koliko potencijala imate i potrudiće se da vam ulepša život. Možda u tom trenutku nećete biti svesni, ali ubrzo ćete shvatiti ko je ta osoba i kojim putem treba krenuti. Vodolije koje su u vezi i braku osetiće da odnos postaje realniji i praktičniji. Partner vam je podrška i najbolji kritičar. Poslušajte ga. Nekada nismo ni svesni koliko iz najjednostavnijih stvari možemo da naučimo.

ZDRAVLJE: Ovo je školski primer rehabilitacije, brige o zdravlju i isceljenju. Prijaće vam promena ishrane i životnog stila.

SAVET: Ako smo pametni, manje je više.

Foto: Shuttestock

 
 

Ribe - Igrom do uspeha!

POSAO: Drage Ribe, u prethodnim danima verovatno ste bili posvećeni nekim familijarnim pitanjima, onima s kojima delite genetiku. Taj period je možda bio prezahtevan, ali vas je u nekom smislu podstakao na presabiranje i unutrašnji dijalog. Bilo je važno da sami sa sobom svedete račune, a ostalo će doći kao prirodna posledica vašem duhovnom rastu. Ove nedelje se težište menja i vi kao da sada dobijate i polet i snagu da izrazite svoje zaključke, da se otvorite i hrabrije istupite. Kao da ste došli do zaključka da ste sebi sami najoštriji kritičar, pa vam sada sve ostalo što dolazi iz spoljnog sveta deluje smešno i zabavno. Ako bi slikovito morali da opišemo vaše stanje u ovoj nedelji, to bi bilo kao da posmatramo kako mačka lovi miša. Miš je manji i uplašen, ali se bori za opstanak svim svojim resursima. Taman toliko da vam lov bude zabavan jer se vaša superiornost ne dovodi u pitanje. U praktičnom smislu, ovo je nedelja u kojoj ćete biti intelektualno vrlo oštri, kreativni i lucidni, pa ipak, sve čemu se budete posvetili odisaće jednom nesvakidašnjom zrelošć u. Odlično je vreme za sve kreativce, pedagoge i javne poslove. Bićete omiljeni, popularni i odigraćete ključnu ulogu u nekom dešavanju. Posmatraće vas s puno poverenja i nade. Mnoge Ribe će se baviti edukacijom, kraćim putovanjima i sastancima. U razgovorima ste dinamični, brzi, ali i vrlo afirmativni.

LJUBAV: Nema boljeg perioda u godini za vaš emotivni život od ovog u kome ste sada. Ima ovde i puno komunikacije. Imaćete prilike da sreć ete i upoznajete veliki broj ljudi, pa je zbog toga ovaj period nešto povoljniji za Ribe koje su trenutno bez emotivnog partnera. Na nekim okupljanjima možete sresti osobu koja bi mogla da vas zaintrigira, nekoga ko vas pomalo i provocira, ali s merom, koja vas samo rasplamsava, pa će ovo biti faza u kojoj imate najviše sreće baš u onim trenucima u kojima ste i sami najsrećniji. Zato se zabavljate bez griže savesti, više plešite, više se gibajte... Ovo važi i za Ribe koje su u emotivnom odnosu, s tim da će vama veći fokus biti na deci. Ukoliko već imate potomstvo, ono će biti vaša velika životna radost. Uspećete da nešto jako važno postignete, da se s njima zabavite kao da ste i sami dete. Ukoliko ih nemate, na posao! Pa ne znamo šta čekate. 

ZDRAVLJE: Ovo bi trebalo da bude dobra i kvalitetna nedelja. Potrudite se samo da ništa ne obavljate u mahnitoj žurbi jer bi brzina mogla da vas zaustavi.

SAVET: Mudraci kažu: "Važno je samo se gibati".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)