Horoskop

OVA 3 ZNAKA DAJU NAJGORE SAVETE: Posle razgovora s njima, biće vam još gore!

Bolje je da donesete odluku sasvim sami.

10.06.2024 09:00

OVA 3 ZNAKA DAJU NAJGORE SAVETE: Posle razgovora s njima, biće vam još gore!
Rights Managed / Mary Evans Picture Library / Profimedia

U svetu gde traženje saveta može biti ključ za rešavanje problema ili donošenje važnih odluka, veoma je važno da odaberemo prave ljude kojima ćemo se obratiti. Mnogi su se, ipak, više puta našli u situaciji u kojoj su od prijatelja ili voljene osobe tražili savet, a dobili su nešto što ih je samo dodatno zbunilo. Međutim, možda je vreme da počnemo kriviti zvezde, jer pojedini ljudi jednostavno nisu rođeni za mudro savetovanje.

Tri horoskopska znaka prednjače u davanju loših saveta. Bez obzira na njihove najbolje namere, njihove preporuke često mogu biti zbunjujuće, nepraktične ili previše brutalne. Pa, ako ste ikada dobili savet koji vam je više naštetio nego pomogao, možda je krivac upravo u zvezdama. Možda je najbolje da sami donesete odluku nego da pitate Blizance, Strelca ili Ribe.

Njihove namere mogu biti dobre, ali metode su često previše zbunjujuće, nerealne ili brutalno iskrene. Možda je bolje osloniti se na vlastitu intuiciju ili potražiti savet od nekog drugog ko je poznat po uravnoteženom i promišljenom pristupu.

Shutterstock

Nekada je najbolje ne tražiti savet uopšte

Blizanci - čas jedan, čas drigi savet

Ako ikada pitate Blizance za savet, budite spremni na pravi verbalni tornado. Oni će vam u jednom minutu reći jedno, a u sledećem već promeniti mišljenje. Njihova neodlučnost i sklonost kontradikcijama mogu vas dovesti do ivice živaca. Njihov savet može biti toliko zbunjujući da ćete se pitati zašto ste ih uopšte išta pitali. Blizanci su majstori komunikacije, ali upravo zbog toga često previše razmišljaju i previše govore, što rezultira haotičnim savetima.

Ribe - nerealni i bajkoviti predlozi

Ribe su poznate po svojoj maštovitosti i osetljivosti, ali kada je reč o davanju saveta, njihova sklonost sanjarenju može biti prava katastrofa. Ako pitate Ribu za konkretan i praktičan savet, pripremite se za metafore, poetska poređenja i savete koji zvuče kao da su izvučeni iz bajki. Iako njihova namera može biti dobra, stvarnost je često mnogo manje romantična od njihovih maštovitih rešenja. Njihova intuitivnost je dragocena, ali često nije korisna kada vam je potreban realan i praktičan savet.

Europa Press/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako ikako možete, perskočite savet od ova 3 znaka

Strelac - surovo iskren i brutalan

Iskrenost je vrlina, ali kada pitate Strelca za savet, pripremite se na brutalnu iskrenost koja vas može pogoditi kao hladan tuš. Oni neće okolišati niti umanjivati situaciju, reći će vam tačno što misle, bez obzira na vaša osećanja Iako je njihov savet često na mestu, način na koji ga prezentuju može biti poprilično bolan. Možda je bolje preskočiti njihov savet, ako niste spremni na surovu istinu. Strelčevi cene istinu iznad svega, ali njihova direktnost može biti previše za one koji traže suptilniji pristup.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)