Horoskop

VIKEND HOROSKOP: Tri znaka Zodijaka čeka velika sreća, budite spremni na magična iznenađenja! (FOTO)

Uoči solarne eklipse koja je već počela da utiče na naše živote mnogi horoskopski znaci su se primirili, ali će one rođene u Ovnu, Raku i Ribama zapljusnuti fantastična dešavanja u narednih 48 sati

06.04.2024 09:01

VIKEND HOROSKOP: Tri znaka Zodijaka čeka velika sreća, budite spremni na magična iznenađenja! (FOTO)
Shutterstock

Pred svaku solarnu ili lunarnu eklipsu osećamo promenu energije u okruženju. Pomračenje Meseca ili Sunca donose preokrete - nekada veće, nekada manje, ali nas je horoskop naučio da se pre i posle ovih astroloških pojava mnogo toga menja, neretko i mimo naše volje.

Uoči totalnog pomračenja Sunca koje nas očekuje u ponedeljak, 8. aprila u večernjim satima, mnogi već osećaju približavanje talasa promena. I dok su mnogi u strahu od pomračenja Sunca i onoga što ova astrološka pojava donosi, astrolozi izdvajaju tri znaka Zodijaka koji ovog vikenda mogu da se nadaju srećnim dešavanjima.

shutterstock.com

Podelite svoju sreću sa drugima

 

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi će osetiti izuzetnu sreću tokom ovog vikenda, posebno kada je u pitanju ljubav i odnosi sa bliskim osobama. SLobodni pripadnici znaka mogu se zaljubiti na prvi pogled ili shvatiti da je osoba koju su dugo posmatrali kao prijatelja zapravo njihova srodna duša. Očekuje ih pozitivna atmosfera i mogućnost da reše neke neraščišćene situacije iz prošlosti. Finansijska situacija takođe će biti stabilna, a Ovnovi bi trebalo da iskoriste ovu priliku da se opuste i uživaju u vikendu. 

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi će tokom ovog vikenda imati priliku da se povežu sa svojom duhovnom stranom i pronađu unutrašnji mir. Očekuje ih period introspekcije i samoprihvatanja, što će ih učiniti srećnima i ispunjenima. Takođe, moguća je podrška porodice i bliskih prijatelja, što će ih dodatno ohrabriti i inspirisati. Stiže povoljan glas iz inostranstva koji se može odnositi na posao, ali i na obnavljanje kontakta sa osobom koja je Rakovima nekada bila veoma važna u životu.
 

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe će tokom ovog vikenda imati izuzetnu sreću kada su u pitanju kreativnost i izražavanje. Očekuje ih period inspiracije i plodnog stvaralaštva, bilo da se radi o umetnosti, muzici ili nekom drugom obliku kreativnog izraza. Takođe, Ribe bi trebalo da obrate pažnju na svoje snove, jer bi im oni mogli doneti važne poruke i uvide. Mnoge Ribe će intuitivno doneti važnu odluku i osetiti veliko olakšanje što su sebi vratile toliko željenu slobodu.


Ukratko, Ovnovi, Rakovi i Ribe će biti posebno blagosloveni tokom ovog vikenda, te bi trebalo da iskoriste ove povoljne energije i uživaju u svakom trenutku. Astrolozi savetuju ove znakove da budu otvoreni za nove prilike i da svoju sreću podele sa drugima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)