Horoskop

ČEKAJU NAS DANI PRENAGLAŠENIH EMOCIJA: Raskidi su neminovni, na udaru sudbine biće ova tri znaka!

U želji da izbegnu svađe naći će se u bezizlaznoj situaciji.

05.04.2024 09:01

ČEKAJU NAS DANI PRENAGLAŠENIH EMOCIJA: Raskidi su neminovni, na udaru sudbine biće ova tri znaka!
Shutterstock

Venera je u Ovnu ima potencijal da donese previše dobrih stvari, koje se veoma lako mogu pretvoriti u previše loših stvari. Ovo je veoma agresivan tranzit, a ljubav je njegovo polje igre. Kada se ovome doda  Mesec u kvadratu sa Jupiterom dobijamo prenaglašene emocije koje vode ka bezizlaznim situacijama.

A, kada je svega previše, tada isključujemo svoja osećanja. To radimo jer ne želimo da budemo povređeni usled poplave emocija. Trenutno nas ne zanima da budemo preplavljeni, zato se isključujemo. Nismo roboti i ne postoji dugme koje možemo pritisnuti, ali zahvaljujući Mesecu kvadrat Jupiter, pronaći ćemo šta je potrebno da bismo "preživeli" narednih 10 dana, a da se ne osećamo previše emotivnim. Tri znaka Zodjaka posebno žele da izbegnu konflikte na ljubavnom polju, ali ovo povlačenje ih može dovesti do raskida, piše i Jor Tango.

shutterstock.com

Kreće period burnih promena

1. Blizanci

Poruka upićena Blizancima je veoma važna. Ono što niko ne zna o vama, jeste da niste samo nežni, već toliko emocionalni, da ponekad morate da se isključite kako bi preživeli dan i to doslovno. Stvari vam idu direktno u srce i tamo se zadrže. Ponekad, ako pogrešno protumačite nešto, nemate vremena da analizirate šta ste čuli. Jednostavno to procesirate kao nešto negativno i pustite da vam se zadrži u srcu dok se osećate tužno, loše ili ljuto.

Kada Mesec kvadrira Jupiter, ili ćete čuti nešto novo ili ćete se setiti nečega što vas je nekada uznemirilo. Vi ćete uraditi ono što ste već usavršili: isključićete osećanja kako bi mogli da nastavite svoje poslove nesmetano. Postoji mnogo stvari koje ne želite da znate. Iako shvatate da je sve to u vezi sa ličnom povezanošću, radije bi izbegli da to analizirate, jer udaljavanje čini magičan trik kada vam je to potrebno.

2. Vaga

Duboko u sebi znate da postoji ova dobro osećajna strana vas i da ako je ne držite pod kontrolom, bićete emocionalni haotični većinu dana u nedelji. Bilo da je u pitanju ljubav prema kućnim ljubimcima ili ljubav prema ljudima, to nije toliko bitno. Osećate se da ako otvorite svoje srce bilo kome, bilo da je to životinja ili osoba, bićete povređen, pa je bolje da sve zadržite za sebe. Kako Mesec kvadrat Jupiter to tako deluje na vas.

Ono što vam se ne sviđa je osećaj previše ranjivosti i to je uvek tako kada se zaljubite ili jednostavno kada vam se dopada neko. Ovo čini vaš život ponekad težim, jer zaista želite da doživite potpuno novo iskustvo ljubavi. Ipak, deo vas koji pokazujete svetu je hladniji, manje emocionalni deo vas. Ovo niste pravi vi, ali pravi vi je previše uplašen da bude odbačen, pa zato isključujete osećanja mnogo pre nego što taj trenutak dođe.

shutterstock.com

Mnogi će radije birati samoću, zbog straha od ljubavnih konflikta

3. Ribe

Postoje definitivno trenuci kada bi želeli da se izrazite bolje nego što to trenutno činite. Sa Venerom u Ovnu koja se dešava istovremeno sa Mesecom kvadrat Jupiter, možete otkriti da ćete, kako bi zaštitili svoje srce, izgovoriti nešto što će definitivno učiniti da se neko drugi oseća veoma nepoželjno ili nelagodno oko vas. Znate da vas ta osoba voli i znate da ste ljuti na nju iz "nekog razloga". Ipak, ne morate ići toliko daleko, jer oni zaista ne zaslužuju sav vaš bes.

Budući da to prepoznajete, povući ćete se i završićete tako što ćete im dati "hladan tretman". Tokom Meseca kvadrat Jupiter, znate da ako želite da "preživite dan", moraćete da primenite "tamnu stranu Meseca" na nekoga, što znači da ćete morati da ih isključite, prećutite neke stvari i nadate se da će shvatiti. Ne želite da plačete. Ovo je vaša velika stvar, umorni ste od tuge zbog stvari koje ne možete da kontrolišete i nećete dozvoliti da vas još jedna osoba dovede do suza. Ono što ne razmatrate, međutim, jeste kako se oseća ta druga osoba. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)