Horoskop

ASTRO PROGNOZA ZA POSEBAN DATUM U FEBRUARU: Nalet pozitivne energije i entuzijazma, magičan dan u kome je sve moguće!

Ovo je jedini dan u četvorogodišnjem periodu kada je dobro da žena zaprosi muškarca

26.02.2024 09:01

ASTRO PROGNOZA ZA POSEBAN DATUM U FEBRUARU: Nalet pozitivne energije i entuzijazma, magičan dan u kome je sve moguće!
Shutterstock

Svake četiri godine u kalendaru postoji dodatni dan 29. februar, kako će to biti ove 2024. godine. U pitanju je usklađivanje kalendarske s astronomskom godinom, da ne bi s vremenom Nova godina pala u leto, a grožđe dozrevalo u decembru ili januaru. Tako februar, koji inače ima 28 dana, u prestupnoj godini ima 29 dana.

Ovaj dan smatra se magičnim, pa je tog dana sve moguće. Prema prognozi astrologa, ovog 29. februara imaćemo sekstil Merkura i Jupitera, vrlo povoljan aspekt kada je u pitanju kupovina polovnih stvari - od kompjutera do automobila. Tog dana dobro je otići na put koji ste iz raznih razloga odlagali, ali i kupovati na sniženjima. Ovo je jedini dan u četvorogodišnjem periodu kada je dobro da žena zaprosi muškarca, a ove godine to će biti dan kada će se kroz razgovor rešavati i stabilizovati ljubavni odnosi.

Srećna republika vam donosi šta svaki od 12 horoskopskih znakova može da očekuje 29. februara 2024. godine.

shutterstock.com

Ovnovi, preuzmite inicijativu u svemu što radite

Ovan: Preuzimanje inicijative

Rođeni u ovom znaku osetiće nalet pozitivne energije, entuzijazma i spremnosti da preuzmu inicijativu u svemu što rade. Budite oprezni u donošenju važnih odluka. 

Bik: Rešavanje problema

Bikovi će se osećati posebno stabilno i sigurno, što će im omogućiti da reše probleme koji ih prate već duže vremena. Budite otvoreni za razgovor i saradnju, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao.

Blizanci: Neodoljiv šarm

Rođeni u znaku Blizanaca biće vrlo komunikativni i raspoloženji za druženje. Bićete svoj ina svome, a vašem šarmu će malo ko moći da odoli. Izrazite svoje misli i ideje bez straha, jer će biti prihvaćene bolje nego što ste očekivali.

Shutterstock

Rakovi, posvetite se sebi

Rak: Posvetite se sebi

Ako budete u prilici, ovaj dan provedite u svom domu, gde se inače najbolje osećate. Posvetite se sebi i sopstvenim potrebama. Leškarite, maštajte i pravite planove za proleće koje će biti dinamično za vas. Ukoliko ne možete da ostanete kod kuće, nabacite osmeh kojim ćete danas rastopiti i najtvrđa srca. 

Lav: Harizma

Lavovi će zračiti harizmom i privlačiti pažnju gde god da se pojave. Trebalo bi da iskoristite energiju za ostvarivanje svojih ciljeva. Čak i ljudi koji vas ne vole neće moći da odole vašim rečima i s pažnjom će slušati sve što imate da kažete. Dan je dobar za bilo koju vrstu istupanja u javnosti, pa makar to bilo samo na društvenim mrežama.

Devica: Moguće unapređenje

Vaša organizovanost i produktivnost na poslu biće primećena i nagrađena. Današnji dan je prava prilika da zatražite unapređenje ili veću platu, jer će nadređeni imati sluha za vaše želje. Ne gubite fokus i završite sve dnevne obaveze na vreme kako biste se posvetili sebi.

shutterstock.com

Vage vide lepotu u svemu što ih okružuje

Vaga: Lepota na svakom koraku

Bilo koja vrsta umetničkog izražavanja, od pisanja do slikanja, za vas će danas biti melem. Bićete rapoloženi i videćete lepotu na svakom koraku, što će vas dodatno motivisati da se posvetite svom hobiju. Posetite muzej ili umetničku galeriju kao biste se dodatno napunili pozitivnom energijom.

Škorpija: Usmerite strast 

Ovog 29. februara Škorpije će plamteti od unutrašnje strasti. Imaćete osećaj kao da gorite iznutra i pokušavaćete da tu strast usmerite u pravom smeru. Iskoristite nalet energije za ispunjenje sopstvenih ciljeva i bez okolišanja izrazite emocije koje već duže vreme imate prema osobi koja vam se dopada. Biće vam uzvraćeno na isti način.

Strelac: Nemojte ići "grlom u jagode"

Rođeni u znaku Strelca uvek su raspoloženi za avanture, a ovakvo raspoloženje će posebno biti naglašeno 29. februara. Uplatite sebi neko putovanje, isprobajte nova jela i posvetite se onome što vas raduje. Samo nemojte hrliti "grlom u jagode" kako to inače umete, da se ne biste posle pokajali.

Shutterstock

Jarčevi planiraju poslovne poteze

Jarac: Planiranje budućnosti

Kada su Jarčevi u pitanju, za njih opuštanje znači pravljenje planova za budući uspeh. Isplanirajte svaki korak do najsitnijih detalja i nemojte ništa prepustiti sudbini u koju inače ne verujete. Vi ste krojač sopstvene sudbine i više nego ikad u to ćete se uveriti baš ovog dana. 

Vodolija: Samo poželite

Mogućnost za lični razvoj i napredovanje je tako jasno da ćete se pitati šta ste do sad čekali. Vaše neobične i luckaste ideje izgledaće lako ostvarive. Ne odstupajte od svojih ciljeva šta god da se pojavi kao prepreka, jer je došlo vaših pet minuta, pa možete ostvariti šta god poželite.

Ribe: Poslušajte intuiciju

Osetljive i nežne Ribe već su ovaj dan "videle" i tačno znaju šta ih čeka i kako treba da se ponašaju. Nađite vremena da pomognete nekome, makar to bio stranac na ulici ili napušteni pas. Vaša empatičnost će otključati sva vrata i zato ne odstupajte ni milimetar od onoga što jeste. Poslušajte intuiciju kakve god odluke da donosite.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)