Horoskop

OVOG VIKENDA SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA: Promena planova za Ovnove, Strelčevi uleću u avanturu! (FOTO)

Najdetaljniji horoskop za subotu i nedelju 20. i 21. januar za svih 12 znakova Zodijaka.

19.01.2024 09:00

OVOG VIKENDA SPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA: Promena planova za Ovnove, Strelčevi uleću u avanturu! (FOTO)
Shutterstock

Vikend pred nama 20. i 21. januar, sudeći po najavama astrologa, biće vrlo zanimljiv prepun izenađenja i preokreta. Iako će većina horoskopskih znakova želeti da se odmori posle naporne radne nedelje zvezde imaju drugačije planove. Na posebnom udaru biće vatreni znaci kojima će ovo biti sjajna prilika da izađu iz zone komfora kako bi otvorili sasvim nove puteve.

Srećna republika vam donosi najdetaljniji horoskop za subotu i nedelju za svih 12 znakova Zodijaka

Ovan (21. mart - 19. april)

Vikend će za pripadnike znaka Ovna biti dinamičan i pun iznenađenja. Budite spremni na neočekivane promene u planovima koje ste imali za vikend. Ali, nemojte se nervirati jer će vam ovi preokreti otvoriti nove mogućnosti i avanture. Savet je da ostanete otvoreni za nove ideje i spontane susrete, jer bi upravo oni mogli doneti najviše uzbuđenja.

Bik (20. april - 20. maj)

Tokom vikenda Bikovi će biti fokusiran na odmor i relaksaciju. Nakon naporne radne nedelje, sada je vreme da se posvetite sebi i svojim potrebama. Razmislite o odlasku u prirodu, opuštajućoj masaži ili uživanju u slasnom zalogaju, čaši dobrog vina i obaveznom slatkišu. Važno je da sebi priuštite vreme za regeneraciju i punjenje baterija.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Za Blizance, vikend će biti ispunjen društvenim dešavanjima i  komunikacijom. Imate priliku da se povežete sa različitim ljudima i proširite svoj krug poznanstava. Nemojte se libiti da prihvatite pozive za izlaske ili druženja, jer vas očekuju zanimljivi razgovori i nove ideje koje bi mogle uticati na vašu budućnost.

Rak (21. jun - 22. jul)

Za rođene u znaku Raka, vikend će biti posvećen porodičnim aktivnostima i uživanju u toplini sopstvenog doma. Ovo je idealan trenutak da se posvetite preuređenju doma, pripremi omiljenog jela za porodicu ili jednostavno provedete vreme sa najbližima. Važno je da se osećate sigurno i voljeno, i prestanite da brinete jer nemate razloga za brigu. 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Vikend će za Lavove biti vreme za izražavanje kreativnosti i samopromociju. Osetićete snažnu potrebu da se istaknete i pokažete svoje talente, pa iskoristite prilike za javni nastup ili predstavljanje svojih ideja  drugima. Važno je da verujete u sebe i da pokažete svoju autentičnost. Prilike koje vam se budu pružile ovog vikenda iskoristite maksimalno jer će imati uticaj na vašu budućnost. 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Za Device, ovaj vikend će biti posvećen organizaciji i planiranju. Imate priliku da se posvetite detaljima i pronađete efikasne načine za rešavanje svakodnevnih izazova. Iskoristite subotu i nedelju da sredite svoje obaveze i napravite planove za narednu sedmicu kako biste se osećali spremno za sve što dolazi. Vama je važno da sve konce držite u svojim rukama jer vam je kontrola nad spostvenim životom od ključne važnosti za mir.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Ovog vikenda predstavnici Vage biti fokusiran na ljubavne odnose. Imate potrebu za nežnošću, da se ušuškate u partnerovom zagrljaju i zaboravite na sve probleme. Ovo je idealan trenutak da se posvetite partneru ili da se vidite barem na kratko sa dragim ljudima i prijateljima. Važno je da se prepustite osećanjima i uživate u bliskim odnosima, jer će vam to doneti emotivnu ispunjenost.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Za Škorpije, ovo će biti vreme za istraživanje i introspekciju. Osetićete potrebu da se udaljite od gužve i da se posvetite svojim unutrašnjim mislima i osećanjima. Razmislite o meditaciji, čitanju inspirativnih knjiga ili šetnji u prirodi, kako biste pronašli unutrašnji mir i balans. Ovo je nepohodan korak kako biste bili smpremni da se uhvatite u koštac sa izazovima koji vas očekuju naredne nedelje. 

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Vikend će za Strelčeve biti ispunjen avanturama i spontanim putovanjima baš onako kako vi najviše volite. Osetićete snažnu želju za istraživanjem novih mesta i upoznavanjem različitih kultura ali i ljudi. Iskoristite vikend da se prepustite svojoj avanturističkoj strani i da stvorite nezaboravne uspomene. Ako niste u prilici da otputujete na neku egzotičnu destinaciju priuštite sebi vikend odmor na nekoj planini u blizini ili barem drugom gradu u vašoj zemlji. 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Neumorni Jarčevi ni ovog vikenda neće imati mira već će kovati planove za budućnost. Bićete fokusirani na postizanje uspeha i napretka u karijeri. Ovo je idealan trenutak da se posvetite svojim ambicijama i da napravite planove za ostvarenje svojih dugoročnih ciljeva. Budite fokusirani i disciplinovani, jer će vam to pomoći da ostvarite željene rezultate.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vikend će za Vodolije biti vrlo zabavan i prepun lepih iznenađenja posebno kad je u pitanju izlazak sa bliskim prijateljima. Jedna obična popodnevna kafa će se pretvoriti u večeru, a večera u provod u kafani sa živom muzikom i lumpovanje do jutra. Za vas je ovo više od izlaska i provoda već prilika da podelite iskustvo sa bliskim ljudima. Važno je da se okružite ljudima koji vas inspirišu i podržavaju.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Za rođene u znaku Riba, vikend će biti posvećen duhovnosti i želji da nauče o sebi što više mogu. Vaša intuicija vas nikad nije prevarila pa neće ni sada. Naučite da više verujete sebi i svojim osećanjima kako biste postigli snažnu povezanost sa svojom intuicijom i emotivnom stranom. Ovaj vikend je kao stvoren za meditaciju, umetnosti i duhovni razvoj. Važno je da pronađete vreme za tišinu i introspekciju, kako biste pronašli odgovore na svoja unutrašnja pitanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)