Horoskop

MOĆNI PLUTON ULAZI U VODOLIJU: Od 20. januara kreću drastične promene, od nas zavisi da li će nas razoriti ili obnoviti! (FOTO)

Važno je da spojite mozak i srce, kao i nameru i emocije, i da se fokusirate na željeni ishod.

17.01.2024 09:02

MOĆNI PLUTON ULAZI U VODOLIJU: Od 20. januara kreću drastične promene, od nas zavisi da li će nas razoriti ili obnoviti! (FOTO)
shutterstock.com

Jedan od najznačajnijih događaja ove godine je ulazak Plutona u znak Vodolije 20. januara. Ovo je period koji smo dugo čekali i koji će trajati 20 godina, sve do 2043. Pluton je planeta koja se najsporije kreće i za pun krug mu je potrebno 248 godina, što znači da je poslednji put bio u Vodoliji od 1778. do 1796.

Tada je došlo do promene ravnoteže snaga, osnivanja Sjedinjenih Američkih Država, Francuske revolucije, početka pohoda Napoleona Bonaparte, promene u društvenom poretku i javnim pravima, uključujući ratifikaciju američkog ustava, industrijsku revoluciju, prosvetiteljstvo... Monarhija je srušena u Francuskoj, što je pokazalo da se čak i najmoćnije svetske institucije mogu srušiti pred Plutonom. Ideali Vodolije o razumu, racionalnosti i moći čovečanstva da upravlja svojom sudbinom podstakli su ovu epohu i postavili temelje za demokratske institucije i ljudska prava.

shutterstock.com

Pluton u Vodoliji od 20. januara sve menja

Izumi iz ovog doba su balon na vruć vazduh, mašina za šivenje, vakcina protiv malih boginja i padobran. A šta će nam doneti u ovom krugu, ostaje da vidimo. Nemojte se iznenaditi ako se nešto novo pojavi na nebu, pa čak i ako to budu vanzemaljci ili neki NLO. Ovo je vreme u kom se čitavo čovečanstvo uzdiže, ali i čovek kao pojedinac. Svako od nas sada će imati priliku da započne svoju evoluciju i zakorači u lepšu i sjajniju budućnost. Doba Plutona u Vodoliji je doba jedinstva, povezivanja, ujedinjenja, zajedništva, humanosti. Ovo je doba nauke koja pomera granice i otkriva nam istinu o svetu i nama samima. Vodolija ima pogled na veliku sliku, razmatrajući etiku, ideale i sisteme koji su potrebni da bi se obezbedila pravičnost za sve.

Koje benefite tehnologija može da donese da bi pomogla čovečanstvu da evoluira nabolje i da se ujedini kao jedinstvena svest? Gde će se najviše ogledati napredak? Ovo su pitanja koja muče mnoge. U novim naučnim otkrićima, novim znanjima i potpunoj promeni sveta, a on je već počeo da se menja i transformiše. Pluton je apsolutna i potpuna transformacija, preobražaj, a Vodolija je promena i sadašnji trenutak. Zato je važno da budete otvoreni za sve što je novo, bilo da se radi o vašem fizičkom telu, zdravlju, odnosima, finansijama... ili bilo čemu drugom što nas interesuje. Čovečanstvo i ovaj svet su još neistraženi i nikako ne prihvatajte da je ovo što nam se trenutno dešava krajnji domen čoveka. Naprotiv, još smo na početku. Pošto Vodolija vlada električnom energijom i tehnologijom, možda ćemo biti svedoci stvaranja obnovljivih izvora i možda će tehnologija da koristi svima, a ne pojedincima, koji bi da napune džepove. Jedno je sigurno, ne možemo ni da zamislimo šta će sve postojati.

shutterstock.com

Planeta moći i akcije stupa na snagu

 

Zašto je bitno da napredujemo? Da bismo stvarali, gradili, razvijali i menjali svoj život brže i delotvornije nego ranije, moramo da napredujemo i kao društvo i kao pojedinac. Često ćete čuti od nekih starijih ljudi da svet nije ono što je bio i da ide u lošem pravcu. To nije baš tako, svet se menja i neprestano evoluira, samo mi nismo uvek spremni da prihvatimo promene. Kada smo mlađi, to ide daleko lakše, ali kada prođu neke godine i usvojimo već neke obrasce, teško ih puštamo. Svet uvek ide napred, samo je pitanje koliko smo mi spremni da ga prihvatimo.

U narednih 20 godina evolucija će ići mnogo brže nego inače. Plutonovska energija je najjača i najmoćnija. To je atomska, nuklearna sila koja prevodi energiju u materiju i materiju u energiju. Nadamo se da će biti iskorišćena u dobre svrhe, a ne u one negativne rušilačke i razorne. Sve je do toga na šta ćemo se i na koji način fokusirati.

Kad se stvari promene na ćelijskom nivou, vaše navike, stanje vašeg tela, uverenja, promena može biti toliko jaka! Potrebno je "samo" znati kako izazvati, pokrenuti ta čuda. Zato je važno da spojite mozak i srce, nameru i emocije i fokusirate se na željeni ishod.
Vaša energija je povezana s vašim osećanjima. Kad god se osećate srećno, veselo, radoznalo, optimistično i kad ste zahvalni bogu i božanskoj energiji na svemu što imate - energija vam je dobra, vibracija vam je visoka, a emocija uzvišena. Tada privlačite samo najbolje u svoj život, a sve loše stvari vas mimoilaze.

Shutterstock

Spremite se na velike promene u budućnosti

 

Pluton predstavlja konačnost i fatalnost i, kao vladar Škorpije, bavi se karmičkim životima, smrću i ponovnim rođenjem, pa će nešto morati da umre da bi se ponovo rodilo.
Društvo čine pojedinci - poput vas! Ali prvo morate da promenite sebe! Potrebna nam je stvarna unutrašnja promena ako želimo da preživimo posle sredine ovog veka. Vodolija je orijentisana na budućnost i želi da društvo i planetu učini boljim mestom. Ali pre nego što to uradite, morate da razumete ko ste i zašto ste ovde. Vreme je da shvatimo šta znači biti čovek i kako živeti zajedno na ovoj planeti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)