Horoskop

BUDITE SPREMNI NA VELIKA IZNENAĐENJA OVOG VIKENDA: Bikove i Lavove čeka vrtlog strasti, a Vage dobitak! (FOTO)

Poslednji kalendarski mesec u godini započinje obrtima kakvima se mnogi pripadnici Zodijaka nisu nadali.

01.12.2023 19:00

BUDITE SPREMNI NA VELIKA IZNENAĐENJA OVOG VIKENDA: Bikove i Lavove čeka vrtlog strasti, a Vage dobitak! (FOTO)
shutterstock

Prvi vikend u godini na izmaku biće pun iznenađenja za mnoge horoskopske znakove. Nekima će se stare ljubavi vratiti u život, neki će „svoditi račune“ i poželeti da promene posao, neki će doneti odluku o raskidu, a neki biti pred velikim izazovima u porodičnim i prijateljskim relacijama.

Srećna republika donosi astrološke predikcije za prvi vikend u decembru 2023. godine.

Ovan

shutterstock.com

Ovnovi bi trebalo da izbegavaju impulsivne odluke

 

Iako će vam lični odnosi cvetati, vodite računa da se sačuvate od toksičnih uticaja ljudi koji žele da obnove kontakt sa vama. Izbegavajte impulsivne odluke i potrudite se da sve što želite da promenite najpre dobro ispitate, da se kasnije ne biste kajali.

Bik

shutterstock.com

Bikove čeka iznenadni ljubavni susret

 

Vikend je idealan za divne trenutke sa voljenom osobom. Iznova ćete se povezati i shvatiti koliko jedno drugom značite. Ukoliko ste usamljeni, obavezno prihvatite poziv prijatelja za izlazak; velike su šanse da baš u izlasku upoznate nekoga zbog koga će vam zaigrati srce. Ne dozvolite da vas opterećuju porodični problemi.

Blizanci

shutterstock.com

Blizanci su spremni za velike promene

 

Početak poslednjeg meseca u godini kod vas će biti obeležen razmišljanjima o „velikom spremanju života“. Ovog vikenda „na tapetu“ će se najpre naći emotivna situacija. Dobro razmislite o načinu na koji ćete svoju ideju o raskidu sprovesti u delo, a pre toga se preispitajte kolika je vaša odgovornost za lošu emotivnu situaciju. Ponekad je potrebno da najpre zavirimo u sebe da bismo imali širu sliku i doneli pravu odluku koja će nam promeniti život na bolje.

Rak

Shutterstock

Rakovi pokazuju svoje drugo lice

 

Ovog vikenda čeka vas „isterivanje pravde“. U nešto ste uložili veliku energiju, trud, rad i volju, a neko pokušava da sve to omalovaži, da vas diskredituje i da vas skrajne. Ne dozvolite da budete prevareni, borite se na sve moguće načine. Istina će kad-tad isplivati na videlo, a sad je trenutak da pokažete koliki ste, zapravo, veliki ratnik koji se krije iza fasade nežnog bića.

Lav

Foto: Shuterstock

Lavovima se konačno pojavljuje osoba koja može da im parira u svemu

 

Budite spremni na iznenađenja i romantične sastanke ovog vikenda. Neko ko vam se dopada konačno će „otvoriti karte“ i započeti igru zavođenja koja će vam ulepšati poslednji mesec u godini. Uživaćete, jer se konačno pojavio neko ko može da vam parira u intelektualnom, emotivnom i duhovnom smislu.

Devica

Shutterstock

Device će biti zbunjene pozitivnim preokretima

 

Budite spremni na preokrete celog decembra. Uvertira počinje ovog vikenda i toliko ćete biti zatečeni da u prvi mah nećete znati kako da odreagujete. Ali, brzo ćete se prilagoditi novonastaloj situaciji i prihvatiti sve promene koje vam dolaze. I vama će, posle duže vremena, konačno svanuti najpre na poslovnom, a onda i na emotivnom planu.

Vaga

Foto: Shutterstock

Vage čeka novčani dobitak

 

Ovog vikenda mogu isplivati na površinu nerazrešene porodične razmirice. Budite taktični i razmislite da se uključite u rešavanje problema, jer ako se stalno budete sklanjali u stranu nikad nećete biti zadovoljni konačnim ishodom i produbljivaćete sukob.

S druge strane, očekuje vas manji dobitak koji će vas i te kako obradovati. Partner očekuje da mu posvetite više vremena i pažnje.

Škorpija

Pixabay.com

Škorpija razmišlja o promeni posla

 

Okupiraće vas misli na temu promene posla, jer se već dugo ne osećate „kao riba u vodi“ u aktuelnom poslovnom okruženju. Pre nego što donesete konačnu odluku, zapišite kakva su vaša poslovna i finansijska očekivanja i šta zauvrat možete da ponudite. Razgovor sa voljenom osobom ili prijateljima može da bude od velike koristi.

Strelac

Pixabay.com

Strelčevima se stara ljubav vraća u život

 

Ukoliko ste odnedavno u vezi, ovog vikenda možete da budete suočeni sa velikim izazovom. Osoba iz prošlosti iznenada će se pojaviti i poželeti da osvežite stare strasti. Dobro razmislite da li će vam to doneti radost ili kajanje. Stari prijatelji mogu da vam pomognu da razrešite dilemu koja se odnosi na poslovnu situaciju.

Jarac

shutterstock.com

Jarac menja pogled na svet

 

Usredsredite se na dugoročne ciljeve i prigrlite nova prijateljstva. Osobe koje ste nedavno upoznali mogu da vam otkriju potpuno drugačije poglede na život i podstaknu vas da se opustite, što vam je do sada teško padalo. Potrudite se da ovog vikenda izbegavate veće kupovine, jer ćete potrošiti mnogo više nego što bi trebalo ili ćete kupiti nešto što nikada nećete koristiti.

Vodolija

shutterstock.com

Vodolijama stižu odlične vesti

 

Na emotivnom planu ovog vikenda očekuje vas vrtlog emocija, kao i potencijalna rešenja po pitanju posla koji vas već duže vreme muči. Dobre vesti stižu iznenada, i to od osobe od koje niste očekivali da će se založiti za vas. Potrudite se da izgladite situaciju sa jednim članom porodice, bez obzira na to ko je kriv za prekid komunikacije.

Ribe

shutterstock.com

Ribe će biti nepoverljive prema svemu što čuju

 

Bićete pretrpani poslovnim obavezama, pa nećete imati dovoljno vremena da se pozabavite situacijom na emotivnom planu, a ona je baš interesantna. Osoba koju ste smatrali prijateljem više ne može da skriva da je zaljubljena u vas i da je spremna da učini sve kako biste bili srećni. Vi ste puni nepoverenja, ali u ovom trenutku nemate vremena da razmišljate o potencijalnoj vezi sa prijateljem, jer ste preokupirani drugim stvarima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)