Horoskop

DETALJAN VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Blizancima sledi kratko putovanje, Vagama sukob sa partnerom, a Škorpijama ostvarenje planova

Proverite da li su vam zvezde naklonjene narednih dana.

13.10.2023 09:00

DETALJAN VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Blizancima sledi kratko putovanje, Vagama sukob sa partnerom, a Škorpijama ostvarenje planova
shutterstock.com

Petak je dan kada se svi pomalo opuste i planiraju gde će, kako i sa kim prosveti nastupajuće dane. Neki planiraju da to bude sa članovima porodice kojima, zbog poslovnih obaveza, nisu mogli da se u potpunosti posvete tokom radnih dana. Drugi će rešiti da se vide sa prijateljima koje nisu videli dugo, dok će treći beg od svega potražiti u prirodi

Srećna Republika svakom znaku horoskopa otkriva kakav ga vikend očekuje i na šta bi trebalo da obratimo pažnju.

shutterstock.com

Predstojeći vikend iskoristite na najbolji način, uživajte u lepom vremenu

Ovan - poslovna prilika

Ove nedelje ćete biti ispred svih. Specifična energija i samopouzdanje će vas voditi ka uspehu. Budite spremni da preuzmete inicijativu i ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne prezajte ni od čega, dugo ste čekali svojih 5 minuta i sada je kucnuo čas. 

Bik - pretvorite hobi u posao

Vikend vam donosi stabilnost i sigurnost. Ovo je savršeno vreme da planirate dugoročne ciljeve i investirate u sebe. Možda ćete otkriti novi hobi koji bi mogao da se pretvori u unosan posao. Ono što ste većinu vremena radili usput i čisto radi razonode, najzad bi moglo da se pretvori u pravi biznis, pa ispoljite svu svoju kreativnost u vašim hobijima, isplatiće vam se.

Blizanci - vreme za putovanje

Budite otvoreni za nove ideje i saradnju sa drugima. Očekuju vas zanimljivi razgovori i iznenadno putovanje. Možda niste imali vremena da se vidite sa prijateljima ili dugo niste izašli negde sa partnerom ili otputovali, sada je pravi trenutak.

Rak - budite sa porodicom

Razmislite o poboljšanju svog prostora i provođenju više vremena sa voljenima. Emotivna podrška će vam mnogo značiti. Možda vas članovi porodice nisu često zaticali kod kuće zbog poslovnih obaveza, pa nadoknadite izgubljno vreme. 

shutterstock.com

Iskoristite slobodno vreme da uživate sa voljenima

Lav - iskoristite kreativnost u poslu

Vaša kreativnost će doći do izražaja ovog vikenda. Imate priliku da zablistate u umetničkom izrazu ili projektnom radu. Budite hrabri i pokažite svoj maksimum. Vi ste umitenička duša, pa najzad iskoristite kreativnost i zablistajte u pravom svetlu. 

Devica - bolje se organizujte

Postavite prioritete i fokusirajte se na realizaciju ciljeva. Efikasno upravljanje vremenom će biti ključno. Možda ste započeli mnogo toga, a malo toga priveli kraju. Organizacija je ključna stvar, na tome poradite ovog vikenda.

Vaga - rešite sukob sa partnerom

Otvoreno razgovarajte sa partnerom i rešite nesporazume. Ne dozvolite da vas sitne nesuglasice izbace iz ravnoteže. Dugo već odlažete razgovor, a probleme nagomilavate i stavljate ih “pod tepih”. Ovog vikenda neće biti izgovara, pravi je trenutak za otvoreni razgovor. 

Škorpija - ostvarite planove

Razmislite dobro o zacrtanim ciljevima i željenim očekivanjima. Otkrijte šta vas ispunjava i radite na tome. Dugo niste bili kompletno zadovoljni niti na poslovnom, niti na emotivnom polju, ovaj vikend je vreme da se pokažete na delu. 

shutterstock.com

Neki znaci će iskoristiti da se odmore i preraspodele poslovne obaveze

Strelac - iskoristite vikend u prirodi

Ovo je vreme za istraživanje i učenje. Radoznalost će vas odvesti do zanimljivih otkrića. Ne ustručavajte se da sa partnerom ili prijateljima odete na zanimljiv vikend u prirodi, uživaćete.

Jarac - radite na karijeri

Fokusirajte se na ciljeve u karijeri ovog vikenda. Postavite strategiju i radite na napretku. Vaša posvećenost će biti nagrađena. Poznato je da vi šta god da započnete, ne odustajete dok to ne privedete kraju, a zvezde će vas nagraditi.

Vodolija - pokrenite partnerski posao

Budite otvoreni za nove ideje. Saradnja sa različitim ljudima će vam doneti inspiraciju. Razmislite o zajedničkim projektima. Vodolije su poznate kao osobenjaci, ali ovoga puta nije loše da otpočnete i poslove sa ljudima od poverenja. 

Ribe - uživajte u prirodi

Ovog vikenda usmerite svoju maštovitu energiju ka umetnosti ili duhovnim aktivnostima. Usudite se da napustite zonu udobnosti. Bilo koji vid kreativnosti u prirodi će vam doneti neophodnu dozu unutrašmnje energije, mira i spokoja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)