Horoskop

MESEC U KONJUKCIJI SA HIRONOM UDARIĆE TAMO GDE BOLI: Tri znaka Zodijaka otkriće svoje emotivne slabosti ali i kako da zacele stare rane!

Velika borba sledi Biku, Raku i Škorpiji, ali uz ove ritule doći će i prosvetljenje!

05.09.2023 09:00

MESEC U KONJUKCIJI SA HIRONOM UDARIĆE TAMO GDE BOLI: Tri znaka Zodijaka otkriće svoje emotivne slabosti ali i kako da zacele stare rane!
Shutterstock

Hiron u astrologiji simbolizuje samorazvoj, životnu borbu, kao i napor da se čovek suoči sa mnogim životnim bolom i razočarenjima. On nam pokazuje gde smo slabi, ali i kako da izlečimo tu bol. Uticaj konjukcije Hirona i Meseca je vrlo jak jer otkriva emotivne slabosti, ali i nudi rešenje za isceljenje rana iz prošlosti.

U zavisnosti gde se Hiron nalazi u natalnoj karti, ali koje kuće i planete će aktivirati konjukcija Meseca i Hiruna u Ovnu zavisiće i gde će biti inicijalna kapisla. Kada se Mesec u znaku Ovana poveže sa Hironom, aktivira se želja da se sve počne iz početka. Međutim iako je Mesec u znaku Ovna, nemojte se iznenaditi ako stare rane isplivaju na površinu ili nepoznati okidači postanu poznati. 

Pomoć će doći od prijatelja, članova porodice, ali i sa društvenih mreža, samo je bitno da je dobijete i protumačite na pravi način. Ova nedelja je odlično vreme i za rituale manifestacije. Neki od vas će imati koristi od upotrebe kristala koji mogu da vam pomognu da svoje želje i realizujete. Možete nositi kristal sa sobom u narednih 30 dana da biste podstakli maksimalnu količinu energije koja vam je neophodna. Tri horoskopska znaka najviše osećaju energiju koju će Hiron i Mesec u Ovnu uspostaviti. 

Srećna Republika otrkiva vam i čije boli će Hiron najviše osvetleti, ali i koje borbe će tri znaka Zodijaka uspešno savladati, a o tome piše i Your Tango.

shutterstock.com

Kristali će vam pomoći tokom ove nedelje

Bik

Mesec će se povezati sa Hironom neposredno pre ulaska u znak Bika ove nedelje. Za neke će se ova energija manifestovati u romantičnom životu i doneće vam veliku radost u društvu partnera ili bitne osobe. Za druge, vaša porodica će vas iznenaditi posetom koja će vam ispuniti srce srećom. Ako radite na nečemu, nastavite da budete fokusirani i marljivi kako biste ovu sreću mogli usmeriti na ono što vam je važno.

Ova nedelja je dobra za ljubavni ritual za sve one koji žele da ceo život provedu sa svojom srodnom dušom. U tu svrhu koristite dve ružičaste ili crvene sveće i ugravirajte svoje i ime vašeg partnera na vosak i to zasebno. Zatim postavite sveće jednu pored druge i napravite krug od soli oko njih. Kada upalite plamen, sedite i samo gledajte kako svaka sveća gori. To će vam dati uvid u vašu vezu i kako ćete se vi i vaš partner pokazati jedno drugom u budućnosti.

Pixabay.com

Bik će najviše osetiti uticaj Hirona

Rak

Rakovima vlada Mesec, a kada se ove nedelje poveže sa Hironom, morate napraviti važan izbor. Međutim ma koliko god se trudili, u ovom trenutku nećete moći da prikupite sve potrebne informacije. Neko će vam uvek izmicati. Srećom, vaša intuicija će vam pomoći da nadoknadite delove koji nedostaju. Samo pokušajte da ne odbacite moć svoje intuicije.

Moćni prijatelji će vam se javiti kada to najmanje budete očekivali, ali oni to ne čine iz dobrote svog srca. Zato pristupite situaciji kao poslovnom aranžmanu i pobrinite se da svi od ovoga dobiju nešto vredno. Ova nedelja će biti posebno dobra za one koji žele da se prepuste slobodnim aktivnostima, pogledaju film ili se druže. Pred vama je divna nedelja prepuna uživanja sa dragim ljudima koji će vas motivisati.

Pixabay.com

Rak drugi na "udaru" Hirona

Škorpija

Energija Škorpije ove nedelje je dobra za finansijska razmatranja, planiranje budžeta i popravljanje dugova. Takođe je odličan period za uzimanje u obzir svih vrednih stvari koje imate, uključujući talente i poklone koji vam mogu pomoći da zaradite više novca u budućnosti. Za nekoliko nedelja ulazite u novu fazu života, pa će vam ovo razmatranje olakšati put.

Sasvim je u redu da tokom ove nedelje oslobodite untrašnje dete u sebi, pa su sve hirovite odluke i reakcije očekivane. Možete čak i da ukrasite svoj dom da biste uneli malo radosti u svoj životni prostor. A ako je cveće vaša stvar, žuto će vam posebno dobro doći. Samo vodite računa da se u ovom trenutku klonite mešavine cveća i boja, jer će vam to u život doneti stagnirajuću energiju, što vam neće ići u prilog.

Foto: Shutterstock

Veliki uticaj Hirona na Škorpije

BONUS VIDEO:

Komentari (0)