Horoskop

VIKEND DONOSI BURU EMOCIJA ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Ovi pripadnici Zodijaka osetiće snažan uticaj planeta

Proverite da li su vam zvezde naklonjene.

12.08.2023 09:01

VIKEND DONOSI BURU EMOCIJA ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Ovi pripadnici Zodijaka osetiće snažan uticaj planeta
shutterstock.com

Astrološka predviđanja kažu da će ovog vikenda pojedini pripadnici Zodijaka posebno osetiti uticaj planeta na svojoj koži. Neki će se boriti sa potisnutim emocijama, dok će drugi imati priliku da život dovedu u red.

Posebno će se ove promene osetiti kod osoba rođenih u tri horoskopska znaka. To su Bik, Devica i Ribe. Srećna Republika otkriva na kakve dinamične potrese bi trebalo da se pripreme.

 

BIK

Vikend je idealan za druženje sa porodicom i prijateljima. Možda ćete se naći u središtu pažnje na nekom društvenom događanju. Pripazite na svoje finansije i ne trošite previše. Novac vam lako može kliziti niz ruke te će vas u tom slučaju u ponedeljak dočekati bolno otrežnjenje.

shutterstock.com

Astrološka predviđanja za vikend

 

RIBE

Ovaj vikend donosi vam duboke emocije i kreativnu inspiraciju. Posvetite se umetnosti, muzici ili meditaciji. Pripazite na to da ne potisnete svoja osećanja – izražavanje će vam pomoći da se osećate bolje. Pustite srce da vas vodi i podelite snažne osećaje koje nosite u sebi. Ukoliko se povučete u sebe, možete "ekspldirati" i u neugodno vreme pokazati i šta mislite i šta ne mislite.

Shutterstok

Šta nam zvezde predviđaju u avgustu

 

DEVICA

Vikend je savršen za organizaciju i rešavanje nagomilanih obaveza. No, nemojte se previše opteretiti detaljima. Pripazite na svoje zdravlje i pronađite vremena za opuštanje. Radite ono što vas rasterećuje i sklonite negativne misli koje vam stoje kao teret nad glavom. Uđite u narednu nedelju oslobođeni loše energije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)