Horoskop

MLAD MESEC U BIKU DONOSI MOĆNU ENERGIJU: Od 19. maja očekuju nas snažne promene, evo koje znake će posebno protresti

Kako ističu astrolozi, vreme je za sasvim novo životno razdoblje koje nas čeka u poslednjim danima aktuelnog meseca.

15.05.2023 09:00

MLAD MESEC U BIKU DONOSI MOĆNU ENERGIJU: Od 19. maja očekuju nas snažne promene, evo koje znake će posebno protresti
Shutterstock

Ovaj maj 2023. je počeo turbulentno sa brojnim negativnim aspektima među planetama što je rezultiralo nezapamćenim tragedijama uoči punog Meseca u Škorpiji koja inače vlada osmim poljem smrti. 

Situacija na nebu konačno se polako smiruje i već od 16. maja, ulaskom Jupitera u znak Bika, svi ćemo odahnuti osećajući poboljšanje.

Tri dana kasnije tačnije 19. maja u 16.53  imaćemo Mlad mesec u Biku što će uz prisustvo Jupitera u istom znaku i retrogradnog Plutona koji je je na nula stepeni Vodolije, te Merkura koji od 15. maja konačno kreće direktno doneti početak novog životnog ciklusa za sve znake Zodijaka.

shutterstock.com

Upravo u vreme Mladog meseca mnogi će potražiti sigurnost u nečijem zagrljaju

Vreme je za otrežnjenje

Mlad mesec u zemljanom Biku donosi otrežnjenje, dobre vibracije i ostvarivanje ličnih ciljeva. Kako ističu astrolozi, vreme je za važne promene u životima svih nas.

Da biste na najbolji način ispratili vreme koje dolazi svi znakovi treba više da se ponašaju kao Bikovi da uživaju u jednostavnim, svakodnevnim zadovoljstvima kao što je ukusan zalogaj, da počaste sebe nekim kolačem, da zastanu i pogledaju oko sebe i vide koliko je život lep.

Ovo je dobro vreme za preispitivanje odnosa prema novcu i svemu materijalnom, da li je jurcanje za parama vredno odricanja od nas samih i onih koje volimo. 

Mesec se oseća dobro u znaku Bika, kojim inače vlada Venera, zato što su ove dve planete kompaktibilne, dobro se "razumeju" pa će nam emocije i sopstvene i tuđe biti mnogo jasnije. Poboljšava se i komunikacija, pa će nam direktni Merkur razjasniti brojne zabune i pogrešno shvaćene poruke koje smo slali ili dobijali u danima iza nas. 

Bićemo rečitiji, lakše ćemo izražavati emocije i bez straha otkriti šta nam je u srcu jer će put nakon ovog Mladog meseca biti čist i osvetljen. 

shutterstock.com

Jupiter na nula stepeni Bika i Pluton na nuli u Vodoliji donose moćnu energiju

Moćne energije

Bik je drugi znak Zodijaka koji se povezuje sa stabilnošću, pa će mnogi od nas upravo u vreme Mladog meseca potražiti sigurnost u nečijem zagrljaju. Eventualni problemi koji se mogu pojaviti u ovo vreme povezani su sa našom podsvesti i strahom od rasta i razvoja koji je neminovan usled promena životnih okolnosti. 

Nemojte se plašiti promena, jer je strah kočnica koja nas sprečava da sazrevamo i razvijamo. Mlad Mesec u Biku podržavaju Jupiter i Pluton koji se nalaze na nuli što donosi protok izuzetno moćne energije koja može da nam pomogne u stvaranju nove vizije naših života i jačanje unutrašnje snage.

Ovo je vreme za stvaranje čvrstih temelja u svim oblastima života, ali ne zaboravite da budete skromni u svojim željama. Sa Mladim mesecom u Biku ne treba tražiti velike stvari već mala, jednostavna zadovoljstva a nebo će vas darivati poklone kakve ne možemo ni da sanjamo. 

Brojne transformacije na koje smo prosto bili naterani u poslednje vreme za cilj su imale da nas podsete šta je zapravo jedino važno u životu i da je ljubav mnogo moćnija od bilo čega materijalnog i da se sreća krije u malim, svakodnevnim stvarima a ne u luksuzu koji nije garancija sreće.

Mlad mesec uticaće na sve znakove Zodijaka, ali najjači udar će osetiti Bikovi, Lavovi, Škorpije, Vodolije, Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)