Horoskop

STIŽU DAROVI NEBA ZA ŠKORPIJE, RIBE, A POSEBNO BIKOVE: Njima će ovo biti najbolja godina u životu zbog snažnog Jupitera, a evo šta čeka ostale od SUDBONOSNOG 16. MAJA!

Jupiter će u Biku ostati godinu dana - nekome će doneti bolji posao, pojedincima pravu ljubav, ali i prinovu u porodici.

10.05.2023 09:01

STIŽU DAROVI NEBA ZA ŠKORPIJE, RIBE, A POSEBNO BIKOVE: Njima će ovo biti najbolja godina u životu zbog snažnog Jupitera, a evo šta čeka ostale od SUDBONOSNOG 16. MAJA!
Pixabay.com

Jupiter je najveći benfit horoskopa jer donosi bogatsvo, ali i utiče na širenje svega tamo gde se nađe. Od 16. maja konačno prelazi iz vatrenog i svojeglavog Ovna u zemljanog Bika, donoseći mirniju energiju, bar dok se ne bude sudario sa Uranom. 

Akcenat će biti na zemlji, prirodi, prirodnim bogatstvima i stiganju novca kroz poslove vezane za te resurse. Promene će osetiti svi horoskopski znakovi, ali na različite načine u zavisnosti od položaja ostalih planeta i onoga što će Jupiter kroz znak Bika aktivirati.

Srećna republika vam donosi šta svaki znak Zodijaka može da očekuje u narednih godinu dana koliko Jupiter bude išao kroz znak Bika. 

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Jupiter ulazi u vaše polje finansija, pa rođeni u znaku Ovna mogu da očekuju priliv novca i porast samopouzdanja. Častićete sebe skupim putovanjem u neku daleku, egzotičnu zemlju. U narednih godinu dana fokus će vam biti na životnim vrednostima koje su vam izuzetno važne i koje postaju prioritet za vas. Imaćete priliku da poboljšate obrazovanje i sticanje veština koje će vam dosta značiti u poslu

shutterstock.com

Bik

Bik

Jupiter ulazi u vaš znak pa je pred vama godina u kojoj ćete jednostavno blistati na svim poljima. Vaša dostignuća na poslu će se ceniti, a u zavisnosti od toga čime se bavite moguće je da vam karijera napreduje u pravcu visoke pozicije u firmi. Posebnu pažnju ćete posvetiti izgledu i konačno ćete moći sebi da priuštite markiranu odeću, ali ne zbog brenda, već zato što je vama kvalitet na prvom mestu. 

shutterstock.com

Blizanci

Blizanci

Jupiter ulazi u vašu 12. kuću tajni i samoće, pa ćete češće nego ranije imati potrebu da budete sami sa sobom. Ovo polje horoskopa odgovorno je i za psihologiju, ali i institucije zatvorenog tipa, pa povedite računa o živcima i pronađite način kako da kanalište stres. Bićete ćutljiviji, što će biti iznenađenje za ljude u vašoj okolini, ali ovo je pravi period da se suočite sa sopstvenim strahovima i tajnama koje krijete od svih. 

shutterstock.com

Rak

Rak

Jupiter ulazi u vaše polje prijatelja, kolega i ambicija. To znači da ćete konačno ostvariti sve ciljeve u karijeri. Promena posla je izvesna, a među novim kolegama imaćete priliku da sarađujete sa osobom koja je vrsni poznalac posla koji će vam postati mentor i učitelj. Ovo je i vreme za planove za budućnost, pa slobodno sanjajte velike snove koji će vam doneti prosperitet i veći priliv novca. 

shutterstock.com

Lav

Lav

Rođeni u znaku Lava dočekali su svojih pet minuta slave. Jupiter će aktivirati vaše polje statusa i titula, ali i pojavljivanja u javnosti i slave koja vama prija. Ovo će biti veliki korak za vašu budućnost i karijeru, postaćete autoritet u svojoj oblasti i vrlo poštovani, pa će vas ego procvetati. Vodite računa samo da ne poletite mnogo, jer ko visoko leti nisko pada. 

shutterstock.com

Devica

Devica

Device će u narednih godinu dana imati više nego ikad priliku da putuju. Jupiter aktivira vaše polje putovanja i inostranstva što će biti prilika da proširite horizonte i interesovanja. Za pojedine pripadnike ovog znaka ovo će biti period duhovnog prosvetljenja. Jupiter će imati dobar, pozitivan aspekt ka vašem Suncu što ukazuje na uspešan rast na mnogim poljima. 

shutterstock.com

Vaga

Vaga

Vage će u narednih godinu dana imati velike promene u životu što će mnogi od vas shvatiti i doživeti kao veliku krizu. Posebno na udaru će biti oni koji su podigli kredit da bi se skućili i vodite računa da uvek i na vreme namirujete svoje obaveze jer svako kašnjenje može biti skupo plaćeno. U sebi ćete otkriti strahove za koje niste znali ni da postoje zbog čega ćete početi da se zanimate za psihologiju u pokušaju da pronađete način kako da iz kriznog perioda izađete sa što manje povreda i posledica. 

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Jupiter ulazi u vaše sedmo polje ljubavi, braka i partnerskih odnosa. Ljubav će se uvećati, ali i problemi, pa budite pažljivi u njihovom rešavanju. Mnogim pripadnicima ovog znaka konačno će "svanuti", sudbinska ljubav kuca na vaša vrata, pa ako priželjkujete brak to ćete i ostvariti u narednih godinu dana. Jupiter će Škorpijama doneti i uspeh ili ugovor s nekom uglednom međunardnom kompanijom ili organizacijom, što će pratiti i adekvatna novčana nadoknada i povećanje vaših prihoda. 

shutterstock.com

Strelac

Strelac

Jupiter će ulaskom u Bika aktivirati vaše polje zdravlja i svakodnevne rutine što znači da ćete morati više pažnje i brige da posvetite sebi. Ako imate bilo kakav zdravstveni problem, pa makar to bio i pokvaren zub, rešite to što pre jer može doći do komplikacija i uvećanja problema. Posvetite se nekom sportu i zdravom životu, nađite trenera ili stručnjaka za ishranu. Na poslu ćete morati da radite više poslova u isto vreme, tražiće se vaše maksimalno zalaganje, a rezultati će podići vaš ugled u firmi u kojoj radite. 

shutterstock.com

Jarac

Jarac

Vreme je za bebu - ukratko bi bila poruka za sve rođene u znaku Jarca. Planeta Jupiter aktiviraće vaše polje dece, pa u narednih godinu dana možete očekivati proširenje porodice. Ako već dugo vremena priželjkujete da započnete samostalan biznis, sad je pravo vreme za to. Sve što bude nosilo vaš lični pečat, imaće uspeha. Jupiter u Biku formira aspekt trigona prema vašem Suncu, što će uticati na vaše samopouzdanje, ali i osećaj sreće. 

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija

Planeta Jupiter aktiviraće vaše polje nekretnina. Vreme je da konačno razrešite nerešene porodične odnose koji već godinama koče vaše planove za kupovinu novog krova nad glavom. Ti problemi se konačno rešavaju, pa je narednih godinu dana najbolji period za ulaganje u nekretnine, bez obzira na to da li ih i koliko već imate. Vodite računa samo s kim sarađujte na tom projektu i dobro proverite sve papire kako biste izbegli prevare. 

shutterstock.com

Ribe

Ribe

Rođene u znaku Riba očekuje uzbudljiv period učenja stranih jezika, intenzivne komunikacije i obuke za rad sa strancima ili u inostranstvu. Ukoliko planirate preseljenje u neku drugu zemlju, velika podrška mogu vam biti rođaci koji već žive u inostranstvu, što kroz obezbeđivanje potrebnih papira, što za pronalaženje adekvatnog posla. Nije sramota tražiti pomoć zato nemojte da se premišljate, čak i ako niste baš bliski s tim rođacima, jer će vam izaći u susret.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)