Horoskop

VELIKI LJUBAVNI INDIJSKII HOROSKOP ZA MAJ: Ovnove čeka sudbinska ljubav, Škorpije bračne tenzije, a jedan znak treba da se spremi za BURU STRASTI!

Srećna Republika otkriva koji znaci horoskopa će ovog proleća imati sreće na emotivnom planu, a šta čeka sve ostale.

21.04.2023 09:01

VELIKI LJUBAVNI INDIJSKII HOROSKOP ZA MAJ: Ovnove čeka sudbinska ljubav, Škorpije bračne tenzije, a jedan znak treba da se spremi za BURU STRASTI!
shutterstock.com

Indijska astrologija je najstariji sistem astrologije u svetu koji se razlikuje od zapadnog. Umesto zvezda indijski astrolozi koriste sazvežđa i veruje se da je najtačniji na svetu. Poput zapadnog horoskopa ima 12 znakova, a predikcije se rade na osnovu datuma, mesta i vremena rođenja.

Maj kao najlepši prolećni mesec, prema prognozama indijskih astrologa, donosi lepe vesti na polju ljubavi za mnoge znakove. Da bi bilo jasnije prebacili smo indijska tumačenja na zapadni astrološki sistem i dobro poznate znakove Zodijaka. 

Srećna republika vam donosi veliki indijski ljubavni horoskop za maj 2023. za svih 12 horoskopskih znakova.

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Rođeni u znaku Ovna pod velikim su uticajem Jupitera koji im u maju donosi pregršt lepih vesti na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaće manje uspone i padove u odnosu sa partnerom, ali ništa drastično zbog čega bi trebalo da se zabrinete. Neophodno je da u narednom periodu budete iskreni prema voljenoj osobi, ali i prema sebi. Razgovarajte i tako rešite moguće probleme u vezi. Slobodne Ovnove ovog maja očekuje romansa iz bajke. Partnera ćete upoznati na neobičnom mestu ili preko prijatelja. Ta veza je subinska i već do kraja godine moguće je da stanete na ludi kamen.

shutterstock.com

Bik

Bik

Bikovi su u nikad boljoj formi i brilijantni su na svim životnim poljima, pa i u ljubavi. U maju se nastavlja odličan period za rođene u ovom znaku uz pojačan osećaj sreće i zadovoljstva. Zauzeti i Bikovi u braku imaće manje izazove, ali ništa s čim ne mogu da se nose sa lakoćom. Partnera će poneti vaš optimizam i pozitivna energija, a iskoristite lepo vreme da barem na vikend otputujete negde u prirodu koja je za vas lekovita. Bikove koji su sami očekuju varnice, flertovi i pozitivni izazovi na ljubavnom planu. Imaćete više zanimljivih ponuda, pa jednostavno nećete znati koga da odaberete. Pustite da vam srce kaže, ono ionako najbolje zna. 

shutterstock.com

Blizanci 

Blizanci

U maju vas očekuju brojna iskušenja u ljubavi. Zauzetim Blizancima na naplatu stižu stari dugovi i tajne koje su već dugo uspešno krili od partnera. Već dugo ste na radaru i partner pomno prati svaki vaš korak zato što sumnja u vas, a sad će imati i dokaze. Pojedini pripadnici Blizanaca suočiće se sa raskidom ili razvodom, ali neće dugo tugovati, već će utehu pronaći u zagrljaju sasvim nove osobe. Slobodni pripadnici znaka osećaju se kao leptirići i lete sa cveta na cvet. Obećavate sve i svašta iako ste i sami svesni da to obećanje nećete održati. Čekaju vas kratke, ali slatke, avanturice i ništa ozibiljno, što vama u ovom period savršeno odgovara. 

shutterstock.com

Rak

Rak

Rakovi, bilo da su slobodni ili u braku, već izvesno vreme se osećaju iscrpljeno kao da im je neko isisao životnu energiju. Ovaj pad je trenutan i već u drugoj polovini maja očekuje vas vraćanje u sigurne ljubavne tokove koje i najviše volite. Iskoristite lepo vreme da sa partnerom provedete sate u prirodi i pored neke vode koja deluje terapeutski na vas i regeneriše vas. Rakovi koji su sami previše su se uljuljkali u zonu komfora i moraju da iskorače iz svakodnevih ustaljenih tokova ukoliko žele promene na ljubavnom planu. U maju ćete imati nekoliko zaista sjajnih prilika da upoznate partnera vrednog vaše ljubavi zato nemojte dozvoliti sebi luksuz da ispustite ove šanse. 

shutterstock.com

Lav

Lav

Lavovi su konačno shvatili da treba da spuste loptu jer isterivanje pravde sa partnerom ne vodi ničemu osim u dodatne svađe koje su vam se već smučile. Zauzeti pripadnici znaka trebalo bi malo da spuste glavu, nisu baš uvek u pravu i moraju dozvoliti partneru da i on kaže šta mu smeta. Jedino zajedničkim radom uspećete da sačuvate ljubavnu vezu i brak u koji ste već toliko toga uložili. Slobodne pripadnike znaka Lava tokom maja očekuju oscilacije u ljubavnoj sreći. Taman kad pomislite da ste konačno upoznali nekog vrednog vaše pažnje, ispostaviće se da ta osoba nije za vas. Ne može sve sad i odmah, malo strpljenja vas neće "ubiti", naprotiv bićete nagrađeni krajem maja ulaskom veoma intrigantne osobe u vaš život.

shutterstock.com

Devica

Devica

Pripadnici ovog znaka koji su u braku ili dužoj vezi suočiće se sa ozbiljnim ljubavnim problemima. Maksimalno se trudite da veza uspe, ali imate osećaj kao da partner ne ulaže ni trunku napora. Možda mu više nije stalo ili ste ga naučili da sve konce zajedničkog života vi držite u rukama. Popustite malo uzde i dozvolite i njemu da ponese deo odgovornosti za zajedničku ljubav. U suprotom, suočićete se sa gubitkom od koga dugo nećete moći da se oporavite. Slobodne Device imaju problem sa poverenjem u supraotni pol i ne dozvoljavaju nikome da im priđe. Svakog ko vam se iole približi vi oterate vašim ponašanjem, kao da namerno pokazujete svoju najgoru stranu. Prestanite to da radite zarad sopstvene sreće. 

shutterstock.com

Vaga

Vaga

Pred vama je lep period kada ćete moći više da se posvetite sebi i porodici, a partner će vam biti zahvalan na tome. Zauzeti pripadnici znaka Vage uživaće u ljubavi i nežnosti, ali i brizi partnera koji želi da vam ugodi u svemu. Opustite se i uživajte jer vam maj donosi samo lepe vesti. Slobodne Vage imaće priliku da na nekom javnom događaju upoznaju osobu koja će im zavrteti pamet. Bićete uvereni da ste sreli srodnu dušu, ali doza opreza neće biti naodmet, posebno dok ne shvatite šta ta osoba zaista želi od vas. Ne zalećite se, to nije u skladu sa vašim temperamentom koliko god se nova ljubav činila slatkom i neodoljivom.

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Bračne tenzije koje vas prate već duži period nastavljaju se i u maju. Situacija postaje još složenija i vreme je da sednete sa partnerom i konačno iskreno porazgovarate o budućnosti vaše veze i braka. I sami ste svesni da odlaganje neizbežnog nikud ne vodi, ali vam je teško da se suočite sa istinom. Ko zna, možda će vas upravo ta istina konačno osloboditi. Odluka je na vama. Slobodne Škorpije su veoma nerzvozne i svaki pokušaj bilo koga da vam se približi dočekujete s nervozom. Otpustite prošlost i loša iskustva, maj donosi nove prilike i šansu da sretnete nekog zaista vrednog vaše duboke ljubavi.

shutterstock.com

Strelac

Strelac

Zauzeti Strelčevi upali su u kolotečinu i to ih užasno nervira. Ni ne pomišljajte da strast koja vam je potrebna potražite van braka ili veze jer će se  loše završiti po vas. Umesto toga, pokušajte da sa partnerom porazgovarate, predložite mu neke novine koje će poboljšati vaš odnos i začiniti strasti u spavaćoj sobi.  Slobodni pripadnici znaka uživaju u burnim, kratkotrajnim avanturama za jednu noć i tim tempom će nastaviti i u maju. Nemate nameru da se vezujete, pa kad je već tako samo budite iskreni prema sebi i nemojte stalno da se žalite kako ne možete da pronađete nikog za vezu. Koliko pružate, toliko vam se vraća.

shutterstock.com

Jarac

Jarac

Svi vaši napori da održite brak ili vezu biće nagrađeni. Budite na oprezu, to može biti samo kratak predah pred novu oluju. Sreća pa se vi ne predajete tako lako i nemate nameru da odustanete od nečega što smatrate da je vredno. Ali, ne pitate se samo vi već i druga strana, iako se vama ne dopada da vaša ljubavna sudbina bude u rukama partnera, a ne vašim. Slobodni Jarčevi neumorno rade na ostvarenju svojih ljubavnih ciljeva i već ste na korak od pobede. Osoba koju pokušavate već duže vreme da osvojite konačno će popustiti pred vašom upornošću. Pitanje je samo da li je ona zaista to što je vama potrebno, piše sajt Ganesha speaks.

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija

Maj će doneti Vodolijama neverovatna iskustva na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka upustiće se u brojnje eksperimente, što će strasti dovesti do usijanja. I partner i vi bićete opčinjeni tim igricama i nećete moći da skolnite ruke jedno s drugog. Čak i kad niste zajedno samo ćete razmišljati o partneru, pa će vam prijatelji i članovi porodice zamerati da ih zapostavljate. Iskoristite erotski naboj za sopstveno zadovoljstvo, niste dužni nikome da polažete račune. Slobodne Vodolije sigurno će ploviti uzburkanim morem ljubavi sa puno strasti i avantura. Krajem meseca očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će iz korena promeniti vaš život.

shutterstock.com

Ribe

Ribe

Ribe će veći deo maja uživati u nežnosti i romantičnim gestovima partnera. Sredinom meseca i poslednjih dana biće manjih trzavica zbog vašeg nepoverenja. Ne tražite povod za svađu tamo gde ga nema i ne umišljajte ono čega nema jer partner vidi samo vas. Ljubav je za vas osnovni pokretač u životu, a to partner dobro zna zato vam neće ništa zameriti. Slobodne Ribe teško se nose sa samoćom. Nemojte ulaziti u vezu za koju niste sigurni u kom pravcu će ići. Poslušajte svoju intuiciju i verujte joj, ona vas nikad nije prevarila, pa neće ni ovog puta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)